صفحه نخست

استان ها

اقشار و معاونت‌ها

وزارتخانه ها

محور مقاوت

اقتصاد مقاومتی

روابط بین الملل

ورزشکاران

فیلم و نماهنگ

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

جامعه زنان

راهیان نور

جامعه پزشکی

اجتماعی

دانشجویی

مهندسین صنعت

اصناف

مداحان

کارگری

عشایری

پیشکسوتان

دانش آموزي

مهندسین عمران

فرهنگیان

اساتيد

مهندسين کشاورزی

حقوقدانان

طلاب و روحانيون

بنیاد فرهنگی روایت

علمي، پژوهشي و فناوري

بسیج رسانه

كارمندان

مساجد و محلات

بنیاد تعاون

باشگاه خبرنگاران

باشگاه آذربایجان شرقی

باشگاه آذربایجان غربی

باشگاه اردبیل

باشگاه اصفهان

باشگاه البرز

باشگاه ایلام

باشگاه بوشهر

باشگاه تهران

باشگاه تهران بزرگ

باشگاه چهارمحال و بختیاری

باشگاه خراسان جنوبی

باشگاه خراسان رضوی

باشگاه خراسان شمالی

باشگاه خوزستان

باشگاه زنجان

باشگاه سمنان

باشگاه سیستان و بلوچستان

باشگاه فارس

باشگاه قزوین

باشگاه کردستان

باشگاه قم

باشگاه کرمان

باشگاه کرمانشاه

باشگاه کهگیلویه و بویراحمد

باشگاه گلستان

باشگاه گیلان

باشگاه لرستان

باشگاه مازندران

باشگاه مرکزی

باشگاه هرمزگان

باشگاه همدان

باشگاه یزد

رزمایش اقتدار عاشورایی

هنرمندان

سازندگی

فرهنگی و هنری

صفحات داخلی

دوشنبه ۲۶ تير ۱۴۰۲ - 17 July 2023
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین خبر داد:
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: پیش بینی می شود میزان عملکرد محصول فندق نسبت به سال گذشته کاهش یابد و با ۴۰ درصد سرمازدگی میزان تولید حدود ۱۹۰۰ تن شود.
کد خبر: ۹۰۴۷۰۰۱
|
۲۴ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۱:۲۴

علی اکبری، مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین در گفتگو با خبرگزاری بسیج در قزوین، اظهار کرد: با توجه به وجود سرمازدگی بهاره در سال جاری پیش بینی می شود میزان عملکرد محصول نسبت به سال گذشته کاهش یابد و با ۴۰ درصد سرمازدگی میزان تولید حدود ۱۹۰۰ تن شود.
وی افزود: سطح زیر کشت باغات فندق استان در سال جاری به میزان ۳ هزار و ۲۰۰ هکتار است که از این میزان ۳ هزار و ۱۴۵ هکتار باغات بارور و ۵۵ هکتار غیر بارور است.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین تصریح کرد : تنها سطح زیر کشت این محصول در استان در شهرستان قزوین منطقه الموت غربی است که در این منطقه بخش رجایی دشت و رازمیان شامل؛ روستاهای هیر، ویار، یارود و آکوجان می باشد که روستای یارود در منطقه رجایی دشت را می توان قطب فندق کاری استان ذکرد کرد.
وی خاطر نشان کرد : با توجه به تفاوت در توپوگرافی استان و توده های محلی موجود، زمان برداشت این محصول از اواخر مرداد تا اواخر شهریور ماه می باشد.
به گفته ی این مقام مسئول؛ استان قزوین رتبه دوم سطح زیر کشت و تولید محصول فندق را در کشور دارد.
اکبری ارقام موجود در منطقه را شامل؛ گرد، انگشتی، فرتیل، رند و نگرت ذکر کرد که رقم گرد حدود ۷۰ درصد باغات را تحت پوشش قرار داده است.
وی یاد آور شد: مدیریت غالب باغات فندوق به صورت سنتی بوده و اغلب درختان صورت چند تنه تربیت می شوند که باستی با آموزش و برنامه های ترویجی باغداران را به تربیت درختان تک تنه برای نیل به تولید بیشتر تشویق کرد.
1010/ت30/ب

ارسال نظرات