صفحه نخست

استان ها

اقشار و معاونت‌ها

وزارتخانه ها

محور مقاوت

اقتصاد مقاومتی

روابط بین الملل

ورزشکاران

فیلم و نماهنگ

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

جامعه زنان

راهیان نور

جامعه پزشکی

اجتماعی

دانشجویی

مهندسین صنعت

اصناف

مداحان

کارگری

عشایری

پیشکسوتان

دانش آموزي

مهندسین عمران

فرهنگیان

اساتيد

مهندسين کشاورزی

حقوقدانان

طلاب و روحانيون

بنیاد فرهنگی روایت

علمي، پژوهشي و فناوري

بسیج رسانه

كارمندان

مساجد و محلات

بنیاد تعاون

باشگاه خبرنگاران

باشگاه آذربایجان شرقی

باشگاه آذربایجان غربی

باشگاه اردبیل

باشگاه اصفهان

باشگاه البرز

باشگاه ایلام

باشگاه بوشهر

باشگاه تهران

باشگاه تهران بزرگ

باشگاه چهارمحال و بختیاری

باشگاه خراسان جنوبی

باشگاه خراسان رضوی

باشگاه خراسان شمالی

باشگاه خوزستان

باشگاه زنجان

باشگاه سمنان

باشگاه سیستان و بلوچستان

باشگاه فارس

باشگاه قزوین

باشگاه کردستان

باشگاه قم

باشگاه کرمان

باشگاه کرمانشاه

باشگاه کهگیلویه و بویراحمد

باشگاه گلستان

باشگاه گیلان

باشگاه لرستان

باشگاه مازندران

باشگاه مرکزی

باشگاه هرمزگان

باشگاه همدان

باشگاه یزد

رزمایش اقتدار عاشورایی

هنرمندان

سازندگی

فرهنگی و هنری

صفحات داخلی

جمعه ۱۹ خرداد ۱۴۰۲ - 09 June 2023
قوه قضاییه و مدعی العموم با رانتخواران و دانه درشت‌ها در این حوزه باید برخورد کنند و دریافت‌کنندگان ارز اعم از دستگاه‌های دولتی و بخش خصوصی باید بگویند که ارزها را چگونه هزینه کرده‌اند.
کد خبر: ۹۰۵۹۶۳۶
|
۳۱ شهريور ۱۳۹۷ - ۰۸:۲۵

به گزارش خبرگزاری بسیج، محسن علیجانی زمانی نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، گفت: باید بسترها و ریشه‌های فساد در کشور شناسایی شود و همانطور که رئیس قوه قضاییه عنوان کرد قبل از اینکه موضوع پرونده‌های فساد به قوه قضاییه بیاید باید شناسایی شود و به عنوان مثال اگر رانتی در توزیع ارز یا سکه وجود دارد باید شناسایی و اینگونه امور مدیریت شود.

وی افزود: به عنوان مثال ما در سه ماهه نخست سال ۹۷ معادل ۱۰ میلیارد دلار ارز ترجیحی برای کالاهای اساسی و مواد اولیه برای تولید و کالاهای واسطه‌ای در کشور توزیع شده اگر در بازار ارز ترجیحی ۴۲۰۰ تومان و در بازار هر دلار ۱۲ هزار تومان باشد در اینجا حدود سه برابر رانت وجود دارد. 

عضو فراکسیون  امید مجلس اظهار داشت: این پول برای واردکننده اختصاص می‌یابد باید دولت شبکه‌ای داشته باشد و نظارت کنند و مطمئن باشد اگر تولیدکننده‌ای پولی را گرفته و مواد اولیه وارد کشور کرده سیستمی را داشته باشد که کالاهای وارد شده را رهگیری کند تا این کالا به مصرف کننده نهایی برسد و اگر چنین سیستمی نباشد ما نمی‌دانیم کالایی که تولید می‌شود آیا به مصرف‌کننده می‌رسد و یا اینکه کالایی تولیدی قاچاق معکوس می‌شود و یا اینکه مواد اولیه وارد می‌شود در مورد آن کم‌اظهاری یا بیش‌اظهاری صورت گرفته و چرا اجناس گران می‌شود.

علیجانی خاطرنشان کرد: به نظر می‌رسد وزارت صنعت، معدن و تجارت و دولت باید شناسه رهگیری داشته باشند که کالایی که در کشور ما تولید می‌شود براساس شبکه رهگیری شود و با نظارت به دست مصرف‌کننده نهایی برسد و تعزیرات نیز بر آن نظارت کند و این کارها همه قبل از وقوع فساد و برای پیشگیری از آن باید انجام شود.

وی افزود: وقتی فسادی به قوه قضاییه ارجاع می‌شود باید با دانه‌ درشت‌ها و دریافت‌کنندگان رانت‌ها و حتی موضوع توزیع رانت برخورد لازم صورت گیرد. قوه قضاییه و مدعی‌العموم با قدرت با این موضوع باید برخورد کنند کسانی که ارز دریافت کرده‌اند اعم از دستگاه‌های دولتی و بخش خصوصی باید بگویند که این ارزها را چگونه استفاده کرده‌اند.

عضو فراکسیون  امید مجلس در پایان گفت: اگر روی یک برگه کاغذ مطلبی نوشته شده باشد که در آن توطئه‌ای علیه ملت ذکر شده باشد مدعی‌العموم می‌تواند با استناد و براساس همین کاغذ به موضوع ورود کند و ما می‌خواهیم که قوه قضاییه با توصیه مقام معظم رهبری به موضوع فساد ورود پیدا کرده و با اخلالگران اقتصادی برخورد کند.

ارسال نظرات