صفحه نخست

استان ها

اقشار و معاونت‌ها

وزارتخانه ها

محور مقاوت

اقتصاد مقاومتی

روابط بین الملل

ورزشکاران

فیلم و نماهنگ

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

جامعه زنان

راهیان نور

جامعه پزشکی

اجتماعی

دانشجویی

مهندسین صنعت

اصناف

مداحان

کارگری

عشایری

پیشکسوتان

دانش آموزي

مهندسین عمران

فرهنگیان

اساتيد

مهندسين کشاورزی

حقوقدانان

طلاب و روحانيون

بنیاد فرهنگی روایت

علمي، پژوهشي و فناوري

بسیج رسانه

كارمندان

مساجد و محلات

بنیاد تعاون

باشگاه خبرنگاران

باشگاه آذربایجان شرقی

باشگاه آذربایجان غربی

باشگاه اردبیل

باشگاه اصفهان

باشگاه البرز

باشگاه ایلام

باشگاه بوشهر

باشگاه تهران

باشگاه تهران بزرگ

باشگاه چهارمحال و بختیاری

باشگاه خراسان جنوبی

باشگاه خراسان رضوی

باشگاه خراسان شمالی

باشگاه خوزستان

باشگاه زنجان

باشگاه سمنان

باشگاه سیستان و بلوچستان

باشگاه فارس

باشگاه قزوین

باشگاه کردستان

باشگاه قم

باشگاه کرمان

باشگاه کرمانشاه

باشگاه کهگیلویه و بویراحمد

باشگاه گلستان

باشگاه گیلان

باشگاه لرستان

باشگاه مازندران

باشگاه مرکزی

باشگاه هرمزگان

باشگاه همدان

باشگاه یزد

رزمایش اقتدار عاشورایی

هنرمندان

سازندگی

فرهنگی و هنری

صفحات داخلی

شنبه ۱۷ تير ۱۴۰۲ - 08 July 2023
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استانبرداشت شیره آنغوزه از مراتع کهگیلویه و بویراحمد گفت: بیش از36هزار هکتار از مراتع استان زیر کشت گیاه دارویی آنغوزه رفته است.
کد خبر: ۹۰۶۱۲۸۷
|
۰۳ مهر ۱۳۹۷ - ۰۹:۵۲
عزت الله بهشتی فر با بیان اینکه این استان ظرفیت‌های بالایی در زمینه تولید گیاهان دارویی به ویژه گیاه آنغوزه دارد افزود: با شناسایی و ساماندهی این ظرفیت‌ها علاوه بر حفاظت از مراتع می‌توان به افزایش تولید و اشتغالزایی نیز کمک کرد.
وی با اشاره به اینکه صادرات این گیاه ارزآوری مطلوبی برای کشور به همراه دارد گفت: بخش زیادی از شیره تولید شده به کشور‌های هند، حوزه خلیج فارس و برخی کشور‌های اروپایی صادر می‌شود.
کارشناس منابع طبیعی کهگیلویه و بویراحمد نیز گفت: برداشت شیره آنغوزه از اواخر بهار و قبل از خشک شدن گیاه در مراتع استان آغاز و تا اواخر تابستان ادامه دارد.
محمد محمدی با اشاره به اینکه هنگام برداشت بوته آنغوزه از انتهای ساقه بریده می‌شود افزود: در هر فصل بوته گیاه آنغوزه ۲۰ بار تیغ زده می‌شود.
وی متوسط برداشت شیره را ۸۰ گرم از هر بوته اعلام کرد.
باقری معاون فنی اداره کل منابع طبیعی استان هم گفت: قیمت هر کیلو گیاه آنغوزه ۱۴۰ هزار تومان است که پیش بینی می‌شود در هر هکتار ۱۴ میلیون تومان نصیب بهره برداران شود.
گفتنی است شیره گیاه آنغوزه در صنایع عطرسازی و دارویی کاربرد دارد.
ارسال نظرات