صفحه نخست

استان ها

اقشار و معاونت‌ها

وزارتخانه ها

محور مقاوت

اقتصاد مقاومتی

روابط بین الملل

ورزشکاران

فیلم و نماهنگ

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

جامعه زنان

راهیان نور

جامعه پزشکی

اجتماعی

دانشجویی

مهندسین صنعت

اصناف

مداحان

کارگری

عشایری

پیشکسوتان

دانش آموزي

مهندسین عمران

فرهنگیان

اساتيد

مهندسين کشاورزی

حقوقدانان

طلاب و روحانيون

بنیاد فرهنگی روایت

علمي، پژوهشي و فناوري

بسیج رسانه

كارمندان

مساجد و محلات

بنیاد تعاون

باشگاه خبرنگاران

باشگاه آذربایجان شرقی

باشگاه آذربایجان غربی

باشگاه اردبیل

باشگاه اصفهان

باشگاه البرز

باشگاه ایلام

باشگاه بوشهر

باشگاه تهران

باشگاه تهران بزرگ

باشگاه چهارمحال و بختیاری

باشگاه خراسان جنوبی

باشگاه خراسان رضوی

باشگاه خراسان شمالی

باشگاه خوزستان

باشگاه زنجان

باشگاه سمنان

باشگاه سیستان و بلوچستان

باشگاه فارس

باشگاه قزوین

باشگاه کردستان

باشگاه قم

باشگاه کرمان

باشگاه کرمانشاه

باشگاه کهگیلویه و بویراحمد

باشگاه گلستان

باشگاه گیلان

باشگاه لرستان

باشگاه مازندران

باشگاه مرکزی

باشگاه هرمزگان

باشگاه همدان

باشگاه یزد

رزمایش اقتدار عاشورایی

هنرمندان

سازندگی

فرهنگی و هنری

صفحات داخلی

يکشنبه ۲۵ تير ۱۴۰۲ - 16 July 2023
مدیرکل امور اجتماعی استانداری قزوین:
بیدخام گفت: باید در این حوزه با اطلاع رسانی از سوی همه دستگاه های رسانه ای، فرهنگ سازی شود تا مردم ارتباط خوبی با ناشنوایان پیدا کنند و خانواده ها بدانند که در وقت مناسب با هزینه کم می توانند از این معضل پیشگیری کنند.
کد خبر: ۹۰۶۳۷۹۶
|
۰۸ مهر ۱۳۹۷ - ۱۳:۰۸

 
به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج قزوین، مریم بیدخام معاون امور اجتماعی استانداری قزوین در بازدید از مرکز توانبخشی روزانه ناشنوایان پرنیان که به مناسبت گرامیداشت هفته جهانی ناشنوایان و با حضور مسوولان استانی و اعضای شورای شهر قزوین برگزار شد بیان کرد: با توجه به نامگذاری جهانی این هفته، مناسب است فرهنگ مردم در این زمینه ارتقا یابد.
 
وی گفت: ناشنوایان نیز قشری از جامعه ای هستند که ما در آن زندگی می کنیم و در برخورد با جامعه آماری ناشنوا در استان، عموم مردم باید بدانند که چگونه با آنها رفتار نمایند.
 
مدیر کل امور اجتماعی استانداری قزوین اظهار کرد: با توجه به بررسی های به عمل آمده، ناشنوایان که در مدارس عادی و همراه با سایر دانش آموزان مشغول علم آموزی می باشند، حتی گاهی در امور درس و‌مدرسه، عملکردی بسیار بهتر از سایر دانش آموزان داشته اند.
 
بیدخام افزود: باید در این حوزه با اطلاع رسانی از سوی همه دستگاه های رسانه ای، فرهنگ سازی شود تا مردم ارتباط خوبی با ناشنوایان پیدا کنند و خانواده ها بدانند که در وقت مناسب با هزینه کم می توانند از این معضل پیشگیری کنند.
 
در ادامه احد چگینی عضو شورای شهر قزوین گفت: شورای شهر هر ساله در طول سال چیزی حدود ۶۰ میلیون تومان به بهزیستی در حوزه های مختلف کمک می کند.
 
وی افزود: در بحث ناشنوایان، موضوع حساس است و آینده یک انسان را تحت تاثیر قرار می دهد. با توجه به مشکلات موجود در مسیر اقدامات توانبخشی، مکاتبه ای با شورا انجام شود تا بتوانیم پروژه های ناشنوایان را با کمک های شورا کمی پوشش دهیم.
 
عضو شورای شهر قزوین با اشاره به اطلاع رسانی در این‌حوزه عنوان‌کرد: اکثر روستاهای استان دارای بهداری می باسند و بهتر است این مراکز توانبخشی به از طریق بهداری ها به روستاییان معرفی شوند. 
 
 
 
نوزادان پس از غربالگری در بیمارستان به این مراکز ارجاع داده می شوند
 
در ادامه فریبا نوری مسوول فنی مرکز توانبخشی روزانه ناشنوایان پرنیان در خصوص این مرکز بیان کرد: این مرکز ۱۱ سال است که در حوزه توانبخشی در حال فعالیت است. 
 
وی گفت: نوزادان پس از غربالگری در بیمارستانها بسته به میزان ناشنوایی به این مرکز ارجاع داده می شوند و با توجه به وجود این‌ مرکز، دیگر نیازی به ارجاع مراجعین به تهران نیست.
 
مسوول فنی مرکز توانبخشی روزانه ناشنوایان پرنیان اظهار کرد: مراجعین این‌ مرکز اگر صرفا کم شنوا باشند در مدارس عادی و اما اگر شدت داشته باشد و یا فرد ناشنوا چند معلولیتی باشد باید در مدارس خاص تحصیل نماید.
 
 
 
۳۰۰ دانش آموز ناشنوا در مدارس عادی تحصیل می کنند
 
معرفت اله احمدی رئیس آموزش و پرورش استثنایی استان قزوین نیز در این بازدید اظهار کرد: اتفاقات خوبی که در بحث پیشگیری از ناشنوایی وجود دارد، بحث جذب از بدو تولد است و ما در این زمینه به طور مستقیم با علوم پزشکی ارتباط داریم.
 
وی گفت: بدون استثنا همه ورودی های مرکز خاتون بابایی، جز در موارد خاص، وارد مدارس عادی میشوند.
 
رئیس آموزش و پرورش استثنایی استان قزوین عنوان کرد: ۳۰۰ نفر ناشنوا در مدارس عادی و ۱۰۰ نفر در مدارس استثنایی در حال تحصیل هستند و خدمات به هنگام دریافت می کنند که هزینه این امر چهار و نیم برابر بیشتر نسبت به دانش آموزان عادی است.
 
احمدی افزود: ۶۰ نفر در مرکز خاتون بابایی و ۴۰ نفر در مرکز روزانه ناشنوایان پرنیان خدمات دریافت می کنند.
 
وی اضافه کرد: روش جدیدی که در مرکز خاتون بابایی استفاده میشود روش اِی بی تی است که روشی مبتنی بر شنیداری کلامی است اما اکثر دانش آموزان ناشنوااین مشکل، یک مشکل جانبی هم دارند.
1010/پ30/ب

ارسال نظرات