صفحه نخست

استان ها

اقشار و معاونت‌ها

وزارتخانه ها

محور مقاوت

اقتصاد مقاومتی

روابط بین الملل

ورزشکاران

فیلم و نماهنگ

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

جامعه زنان

راهیان نور

جامعه پزشکی

اجتماعی

دانشجویی

مهندسین صنعت

اصناف

مداحان

کارگری

عشایری

پیشکسوتان

دانش آموزي

مهندسین عمران

فرهنگیان

اساتيد

مهندسين کشاورزی

حقوقدانان

طلاب و روحانيون

بنیاد فرهنگی روایت

علمي، پژوهشي و فناوري

بسیج رسانه

كارمندان

مساجد و محلات

بنیاد تعاون

باشگاه خبرنگاران

باشگاه آذربایجان شرقی

باشگاه آذربایجان غربی

باشگاه اردبیل

باشگاه اصفهان

باشگاه البرز

باشگاه ایلام

باشگاه بوشهر

باشگاه تهران

باشگاه تهران بزرگ

باشگاه چهارمحال و بختیاری

باشگاه خراسان جنوبی

باشگاه خراسان رضوی

باشگاه خراسان شمالی

باشگاه خوزستان

باشگاه زنجان

باشگاه سمنان

باشگاه سیستان و بلوچستان

باشگاه فارس

باشگاه قزوین

باشگاه کردستان

باشگاه قم

باشگاه کرمان

باشگاه کرمانشاه

باشگاه کهگیلویه و بویراحمد

باشگاه گلستان

باشگاه گیلان

باشگاه لرستان

باشگاه مازندران

باشگاه مرکزی

باشگاه هرمزگان

باشگاه همدان

باشگاه یزد

رزمایش اقتدار عاشورایی

هنرمندان

سازندگی

فرهنگی و هنری

صفحات داخلی

جمعه ۲۶ خرداد ۱۴۰۲ - 16 June 2023
رئیس سازمان بسیج هنرمندان قم با انتقاد از نبود دستور کار مشترک میان دستگاه ها و نهادهای مختلف فرهنگی در این استان گفت: موازی کاری آفت کار فرهنگی و موجب هدر رفت سرمایه ها و خروجی غیرموثر برنامه ها در این استان است.
کد خبر: ۹۰۷۳۸۱۱
|
۱۲ آبان ۱۳۹۷ - ۱۹:۵۵
قاسم بابایی درگفت و گو با خبرنگار خبرگزاری بسیج در قم، با بیان اینکه از منظر قانونی و همچنین تعداد سازمان ها، نهاد‌ها و ادارت فرهنگی هیچگونه کمبودی در کشور وجود ندارد افزود: فرهنگ و ارشاد اسلامی، اوقاف و امور خیریه، بسیج، کانون‌های فرهنگی هنری مساجد، سازمان بسیج هنرمندان، حوزه هنری، آموزش و پرروش، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و حوزه علمیه از جمله نهاد‌ها و سازمان‌هایی است که به شکل‌های مختلف در حوزه فرهنگی و هنری فعالیت می‌کنند.
وی با بیان اینکه در حوزه‌های مختلف فرهنگی شاهد موازی کاری‌های بسیار در قم هستیم گفت: به طور مثال در حوزه برگزاری مسابقات قرآنی نهاد‌های مختلفی از جمله اوقاف و امور خیریه، فرهنگ و ارشاد اسلامی، آموزش و پرورش، بسیج، کانون‌های فرهنگی هنری مساجد و حوزه علمیه به صورت مجزا اقدام به برگزاری مسابقه می‌کنند که این امر علاوه بر هدر رفت هزینه‌ها مانع از ترسیم چشم انداز مناسب در این حوزه شده است.
رئیس سازمان بسیج هنرمندان قم ادامه داد: اگر چه در سال‌های گذشته کار‌هایی برای حذف موازی کاری در برگزاری مسابقات قرآنی در این استان شده و قابل تقدیر است، ولی همچنان مواجهه با حجم عظیمی از فعالیت‌های فرهنگی مشابه بدون رویکرد و چشم انداز بلند مدت و منسجم در این استان هستیم.
وی با اشاره ظرفیت‌های بی بدیل قم در حوزه فرهنگی گفت: وجود بزرگترین حوزه علمیه جهان تشیع، حرم حضرت معصومه (س)، مسجد مقدس جمکران و همچنین جایگاه قم به عنوان خاستگاه انقلاب اسلامی موجب شده تا استفاده از این ظرفیت‌ها فرصت جریان سازی فرهنگی هنری در کشور را فراهم کند.
بابایی، با تاکید بر اینکه شورای فرهنگ عمومی می‌تواند در حذف این موازی کاری‌ها نقش مهمی ایفا کند تاکید کرد: حذف موازی کاری و ترسیم چشم انداز واحد علاوه بر فعال کردن ظرفیت‌هایی که مورد غفلت قرار گرفته است موجب می‌شود تا شاهد اثرگذاری بیشتر و ارتقای سطح کیفی برنامه‌های فرهنگی باشیم.
وی اظهار داشت: کمبود سرانه‌های هنری، موازی کاری در راستای کار‌های فرهنگی و هنری، خلاصه شدن در آمار و ارقام، پایین بودن سرانه اوقاف فراغت جوانان و دولتی شدن فعالیت‌های فرهنگی از جمله مهمترین کمبود‌ها و مشکلات حوزه فرهنگ در قم است.
وی با بیان اینکه دشمن برای ایجاد انحراف درقم درحال سرمایه گذاری سنگین است ادامه داد: در اسناد راهبردی آمریکا علیه جمهوری اسلامی ایران، اسمی از این استان آورده و بر این نکته تاکید شده است که باید ریشه این انقلاب را از همان جایی زد که از آنجا شکل گرفته است به همین دلیل مسئولان فرهنگی قم در مواجهه با تهاجم فرهنگی دشمن وظیفه سنگینی به عهده دارند.
ارسال نظرات