صفحه نخست

استان ها

اقشار و معاونت‌ها

وزارتخانه ها

محور مقاوت

اقتصاد مقاومتی

روابط بین الملل

ورزشکاران

فیلم و نماهنگ

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

جامعه زنان

راهیان نور

جامعه پزشکی

اجتماعی

دانشجویی

مهندسین صنعت

اصناف

مداحان

کارگری

عشایری

پیشکسوتان

دانش آموزي

مهندسین عمران

فرهنگیان

اساتيد

مهندسين کشاورزی

حقوقدانان

طلاب و روحانيون

بنیاد فرهنگی روایت

علمي، پژوهشي و فناوري

بسیج رسانه

كارمندان

مساجد و محلات

بنیاد تعاون

باشگاه خبرنگاران

باشگاه آذربایجان شرقی

باشگاه آذربایجان غربی

باشگاه اردبیل

باشگاه اصفهان

باشگاه البرز

باشگاه ایلام

باشگاه بوشهر

باشگاه تهران

باشگاه تهران بزرگ

باشگاه چهارمحال و بختیاری

باشگاه خراسان جنوبی

باشگاه خراسان رضوی

باشگاه خراسان شمالی

باشگاه خوزستان

باشگاه زنجان

باشگاه سمنان

باشگاه سیستان و بلوچستان

باشگاه فارس

باشگاه قزوین

باشگاه کردستان

باشگاه قم

باشگاه کرمان

باشگاه کرمانشاه

باشگاه کهگیلویه و بویراحمد

باشگاه گلستان

باشگاه گیلان

باشگاه لرستان

باشگاه مازندران

باشگاه مرکزی

باشگاه هرمزگان

باشگاه همدان

باشگاه یزد

رزمایش اقتدار عاشورایی

هنرمندان

سازندگی

فرهنگی و هنری

صفحات داخلی

سه‌شنبه ۳۰ آبان ۱۴۰۲ - 21 November 2023
یافته‌های پژوهشی جدید نشان می‌دهد غذایی خوشمزه می‌تواند جزئی از یک رژیم سالم باشد و منجر به اضافه وزن هم نشود.
کد خبر: ۹۰۷۴۸۰۳
|
۱۵ آبان ۱۳۹۷ - ۰۹:۱۷

به گزارش خبرگزاری بسیج، پاستا نمونه‌ای از کربوهیدرات‌های تصفیه شده است، این دسته از کربوهیدرات‌ها پیش از این به عنوان یکی از عواملی که منجر به اپیدمی اضافه وزن می‌شوند، شناخته شده بودند، چرا که کربوهیدرات‌های تصفیه شده می‌توانند به سرعت جذب جریان خون شوند.

با این حال شاخص گلیسمیک پاستا پایین است و بنابراین خوردن پاستا سطح قند خون را به اندازه دیگر کربوهیدرات‌ها افزایش نمی‌دهد.
پژوهشگران بیمارستان سنت مایکل تحلیلی سیستماتیک روی همه داده‌های مربوط به آزمایش‌های کنترل شده تصادفی انجام دادند. آنها از میان حدود 2500 مشارکت کننده 30 مورد را یافتند که پاستا را به جای سایر کربوهیدرات‌ها و به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی سالم با شاخص گلیسمیک پایین مصرف می‌کردند.

جان سیونپیپر سرپرست این پژوهش که در مرکز تغذیه بالینی و اصلاح ریسک مشغول به کار است، می‌گوید: این پژوهش نشان می‌دهد که خوردن پاستا منجر به اضافه وزن یا افزایش چربی خون نمی‌شود؛ در واقع نتایج آزمایش نشان می‌دهد که پاستا می‌تواند منجر به کاهش جزئی وزن هم بشود بنابراین برخلاف نگرانی‌های قبلی شاید بتوان گفت پاستا می تواند جزئی از یک رژیم غذایی سالم مانند رژیم غذایی با شاخص گلیسمیک پایین باشد.


شرکت کنندگان در این آزمایش به طور متوسط هفته ای 3/3 بار پاستا خوردند که هر بار آن معادل تقریباً یک نصف فنجان پاستای پخته شده بود.

به گزارش بی ام جی اُپن شرکت کنندگان پس از دوره ای دوازده هفته‌ای حدوداً نیم کیلو کاهش وزن داشتند.

نویسندگان این پژوهش تأکید دارند که یافته‌های آن ها در حالتی درست است که پاستا در کنار دیگر غذاهای با شاخص گلیسمیک پایین و به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی با شاخص گلیسمیک پایین مصرف شود.

پژوهشگران معتقدند برای این که مشخص شود که آیا مصرف پاستا به عنوان بخشی از رژیم‌های غذایی سالم دیگر منجر به کاهش وزن خواهد شد به تحقیقات بیشتری نیاز است.

ارسال نظرات