صفحه نخست

استان ها

اقشار و معاونت‌ها

وزارتخانه ها

محور مقاوت

اقتصاد مقاومتی

روابط بین الملل

ورزشکاران

فیلم و نماهنگ

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

جامعه زنان

راهیان نور

جامعه پزشکی

اجتماعی

دانشجویی

مهندسین صنعت

اصناف

مداحان

کارگری

عشایری

پیشکسوتان

دانش آموزي

مهندسین عمران

فرهنگیان

اساتيد

مهندسين کشاورزی

حقوقدانان

طلاب و روحانيون

بنیاد فرهنگی روایت

علمي، پژوهشي و فناوري

بسیج رسانه

كارمندان

مساجد و محلات

بنیاد تعاون

باشگاه خبرنگاران

باشگاه آذربایجان شرقی

باشگاه آذربایجان غربی

باشگاه اردبیل

باشگاه اصفهان

باشگاه البرز

باشگاه ایلام

باشگاه بوشهر

باشگاه تهران

باشگاه تهران بزرگ

باشگاه چهارمحال و بختیاری

باشگاه خراسان جنوبی

باشگاه خراسان رضوی

باشگاه خراسان شمالی

باشگاه خوزستان

باشگاه زنجان

باشگاه سمنان

باشگاه سیستان و بلوچستان

باشگاه فارس

باشگاه قزوین

باشگاه کردستان

باشگاه قم

باشگاه کرمان

باشگاه کرمانشاه

باشگاه کهگیلویه و بویراحمد

باشگاه گلستان

باشگاه گیلان

باشگاه لرستان

باشگاه مازندران

باشگاه مرکزی

باشگاه هرمزگان

باشگاه همدان

باشگاه یزد

رزمایش اقتدار عاشورایی

هنرمندان

سازندگی

فرهنگی و هنری

صفحات داخلی

پنجشنبه ۱۱ خرداد ۱۴۰۲ - 01 June 2023
دکتر اصغری کارشناس فضای مجازی و رسانه در دومین روز از دوره تربیت مربی سواد فضای مجازی و رسانه ای در سیستان و بلوچستان با اشاره به چالش فضای مجازی در کشور گفت: مصون‌سازی دانش‌آموزان در برابر آسیب‌های فضای مجازی در دستور کار است و بایدرژیم مصرف فضای مجازی برای آنها تجویز شود.
کد خبر: ۹۰۹۱۸۹۲
|
۳۰ آذر ۱۳۹۷ - ۰۹:۵۱


به گزارش خبرنگار بسیج از زاهدان، دکتر اصغری کارشناس فضای مجازی و رسانه ظهار داشت:‌
معلم، خانواده و دانش‌آموز برای ارتقای سواد مجازی باید آموزش ببینند. ورود آموزش و پرورش به عرصه فضای مجازی تاخیر زیادی داشت و باید از یک دهه قبل به صورت منظم وارد این حوزه می‌شد.
وی افزود:‌ هم‌اکنون گلایه‌ معلمان و خانواده‌ها از آسیب‌های فضای مجازی برای نوجوانان و جوانان بسیار است اما گام‌های موثری برای پیشگیری صورت نگرفته است و صرفاً به توصیه‌ها بسنده می‌کنیم. زمانیکه از فضای مجازی صحبت می‌شود، ذهن برخی افراد به سمت نکات منفی متمایل می‌شود در حالی که فضای مجازی می‌تواند فرصتی برای تحقق اهداف فرهنگی کشور باشد.
دکتر اصغری ادامه داد: برای استفاده از تکنولوژی‌های جدید مانند فضای مجازی باید برنامه داشته باشیم. حضور در فضای مجازی نیازمند سواد است و باید سازمان یافته با آن برخورد کرد. آموزش عالی در حوزه فضای مجازی به خوبی عمل نکرده است در حالی که می‌توان آموزش‌های لازم را به دانشجویان در این رابطه ارائه کرد و سطح سواد رسانه‌ای آنها را افزایش داد.

وی بیان کرد: شایستگی‌ها برای مواجهه با پدیده‌های نوظهور ابتدا باید از آموزش‌ عالی آغاز شود اما هم‌اکنون این موضوع مورد توجه نیست. با وجود تأکیدات رهبر معظم انقلاب از شورای عالی فضای مجازی، خروجی مناسبی را شاهد نیستیم و کار سازمان یافته‌ای را مشاهده نمی‌کنیم.

دکتر اصغری با اشاره به اینکه در آموزش و پرورش رویکرد باید مصون سازی دانش‌آموزان در برابر آسیب‌های فضای مجازی باشد افزود:‌به دنبال محروم سازی دانش‌آموزان از این فضا نیستیم.
این کارشناس فضای مجازی و رسانه ای ادامه داد: سن استفاده از فضای مجاز به شدت کاهش یافت و به گروه سنی خردسالان رسیده است و در رویکرد مصون سازی بحث نظارت اهمیت دارد. یعنی اینکه مشخص شود، خانواده‌ها و معلمان چگونه می‌توانند بر فرزندان و دانش‌آموزان نظارت داشته باشند.
دکتر اصغری با اشاره به اینکه ابزار غربی‌ها برای تغییر سبک زندگی ایرانیان، فضای مجازی است، عنوان کرد:‌ این در حالی است که در کشور بر سبک زندگی ایرانی و اسلامی تاکید داریم. اگر می‌خواهیم در عرصه اجرای سبک زندگی ایرانی و اسلامی موفق باشیم باید تمام مقتضیات این سبک از زندگی را تشخیص داده و پس از آن بگوییم برای ترویج آن باید چه کارهایی انجام داد.

وی با اشاره به اینکه وزیر خارجه آمریکا اخیراً اعلام کرده است، اولویت ما در خاورمیانه نفت نیست بلکه نیروی انسانی است، افزود:‌ باید نیروی انسانی خود را به گونه‌ای توانمند کنیم که علاه بر حضور فعال در فضای مجازی، سبک زندگی ایرانی و اسلامی را نیز تبلیغ و ترویج کند.

وی بیان کرد: رژیم مصرف فضای مجازی باید به دانش‌آموزان تجویز شود تا در فضای مجازی دچار آسیب نشوند و وقت خود را در شبکه‌های بیهوده و دارای اثرات منفی به بطالت طی نکنند.

ارسال نظرات