صفحه نخست

استان ها

اقشار و معاونت‌ها

وزارتخانه ها

محور مقاوت

اقتصاد مقاومتی

روابط بین الملل

ورزشکاران

فیلم و نماهنگ

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

جامعه زنان

راهیان نور

جامعه پزشکی

اجتماعی

دانشجویی

مهندسین صنعت

اصناف

مداحان

کارگری

عشایری

پیشکسوتان

دانش آموزي

مهندسین عمران

فرهنگیان

اساتيد

مهندسين کشاورزی

حقوقدانان

طلاب و روحانيون

بنیاد فرهنگی روایت

علمي، پژوهشي و فناوري

بسیج رسانه

كارمندان

مساجد و محلات

بنیاد تعاون

باشگاه خبرنگاران

باشگاه آذربایجان شرقی

باشگاه آذربایجان غربی

باشگاه اردبیل

باشگاه اصفهان

باشگاه البرز

باشگاه ایلام

باشگاه بوشهر

باشگاه تهران

باشگاه تهران بزرگ

باشگاه چهارمحال و بختیاری

باشگاه خراسان جنوبی

باشگاه خراسان رضوی

باشگاه خراسان شمالی

باشگاه خوزستان

باشگاه زنجان

باشگاه سمنان

باشگاه سیستان و بلوچستان

باشگاه فارس

باشگاه قزوین

باشگاه کردستان

باشگاه قم

باشگاه کرمان

باشگاه کرمانشاه

باشگاه کهگیلویه و بویراحمد

باشگاه گلستان

باشگاه گیلان

باشگاه لرستان

باشگاه مازندران

باشگاه مرکزی

باشگاه هرمزگان

باشگاه همدان

باشگاه یزد

رزمایش اقتدار عاشورایی

هنرمندان

سازندگی

فرهنگی و هنری

صفحات داخلی

دوشنبه ۲۲ خرداد ۱۴۰۲ - 12 June 2023
رئیس اتحادیه قنادان می‌گوید،با توجه به افزایش ۳۴ درصدی دستمزد و بالارفتن مواداولیه قیمت شیرینی در۹۸ افزایش می‌یابد؛ گرچه میزان این افزایش مشخص نیست ولی قیمت شیرینی در ۵ سال گذشته رشد ۷۱ تا ۱۱۸ درصدی داشته است.
کد خبر: ۹۱۲۷۵۱۰
|
۲۶ فروردين ۱۳۹۸ - ۰۷:۳۱

به گزارش خبرگزاری بسیج، علی بهره‌مند در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، با اشاره به افزایش قیمت برخی مواد اولیه در تولید شیرینی اظهار کرد: در سال جاری شاهد افزایش برخی مواد اولیه شیرینی از جمله آرد، روغن مایع، شکر و برخی اقلام دیگر بوده‌ایم و با توجه به افزایش دستمزد کارگران، قیمت تمام شده تولید شیرینی برای قنادان افزایش یافته است.

رئیس اتحادیه قنادان گفت: با توجه به این افزایش قیمت‌ها و بخصوص افزایش 34 درصدی دستمزد و حقوق کارگران در سال جاری، قیمت اتحادیه برای شیرینی‌هایی که تا پیش از این بر اساس قیمت‌گذاری اتحادیه عرضه می‌شدند، افزایش خواهد یافت.

وی تاکید کرد: در حال حاضر هنوز هیچ تصمیمی درباره میزان افزایش قیمت شیرینی گرفته نشده و همکاران ما در حال آنالیز قیمت مواد اولیه و قیمت تمام شده شیرینی هستند.

به گزارش تسنیم، قیمت اعلامی از سوی اتحادیه قنادان در سال 97 به نسبت سال 92 رشدی بین 71 تا 118 درصد داشت و این در حالی بود که در سال 97، اتحادیه قنادان برای ممانعت از افزایش قیمت شیرینی، به قنادان و شیرینی‌فروشی‌ها این مجوز را داد که وزن جعبه شیرینی را در محاسبه قیمت شیرینی احتساب کنند و این یعنی جعبه شیرینی نیز به قیمت شیرینی در هنگام خرید محاسبه می‌شد.

بیشتر بخوانید

در حال حاضر و بر اساس قیمت‌های مصوب سال 97، هرکیلوگرم شیرینی برنجی معمولی 18 هزار تومان، شیرینی تر و خامه ای درجه یک 21 هزار و 500تومان، شیرینی گل محمدی 17 هزار و500، شیرینی زبان و پاپیونی 18 هزار تومان و کیک یزدی 13 هزار تومان است.

بر اساس این گزارش در سال 96 قیمت هر کیلوگرم شیرینی تر  21 هزار و 500 تومان، هر کیلوگرم شیرینی زبان، برنجی و پاپیون 18 هزار تومان، هر کیلوگرم شیرینی دانمارکی 17 هزار و 500 تومان و هر کیلوگرم کیک یزدی 12 هزار تومان

در سال 95 نیز هرکیلوگرم شیرینی برنجی معمولی 125 هزار ریال، شیرینی تر و خامه ای درجه یک 150 هزار ریال، شیرینی گل محمدی 120 هزار ریال، شیرینی زبان و پاپیونی 125 هزار ریال و کیک یزدی 90 هزار ریال بوده است.

سال 94 نرخ مصوب هرکیلوگرم شیرینی تر و خامه‌ای درجه یک 125 هزار ریال، شیرینی دانمارکی 96 هزار ریال، شیرینی زبان و پاپیونی 105 هزار ریال، شیرینی برنجی درجه یک 105 هزار ریال و کیک یزدی 80 هزار ریال بود.

در سال 93 هر کیلو شیرینی تر 12500 تومان، شیرینی گل محمدی 9600 تومان و شیرینی زبان پاپیون 10500 تومان شیرینی برنجی 10500 تومان و هر کیلو کیک یزدی در جه یک 8000 تومان قیمت دارد.

سال 1392 نیز قیمت هرکیلوگرم شیرینی تر و خامه‌ای درجه یک 105 هزار ریال، شیرینی دانمارکی 80 هزار ریال، شیرینی زبان و پاپیونی 90 هزار ریال، شیرینی برنجی درجه یک 90 هزار ریال و کیک یزدی 70 هزار ریال بوده است.

 

سال 97

(هزار تومان)

سال 96

(هزار تومان)

سال 95

(هزار تومان)

سال 94

(هزار تومان)

سال 93

(هزار تومان)

سال 92

(هزار تومان)

درصد تغییر97 به 92
نان برنجی 18 18 12.5 10.5 10.5 10.5 71 درصد
شیرینی تر 21.5 21.5 15 12.5 12.5 10.5 115 درصد
گل محمدی (دانمارکی) 17.5 17.5 12 9.6 9.6 8 118 درصد
زبان و پاپیونی 18 18 12.5 10.5 10.5 9 100 درصد
کیک یزدی 13 12 9 8 8 7 85 درصد

البته علی‌رغم اعلام قیمت‌های مصوب، در برخی از شیرینی‌فروشی‌های تهران، قیمت‌ها با درصدی بیش از قیمت‌های اعلامی عرضه می‌شوند و شیرینی‌هایی که بیش از شیرینی‌های دارای قیمت مصوب، مورد اقبال مشتریان هستند، از جمله انواع شیرینی‌ها تر با قیمت‌هایی بالاتر به فروش می‌رسند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، با این همه، افزایش قیمت شیرینی همزمان با کاهش قدرت خرید مردم که باعث شده بود در سال گذشته، 40 درصد از فروش قنادی‌های پایتخت کم شود، این نگرانی را ایجاد خواهد کرد که افزایش قیمت شیرینی، باز هم به کاهش فروش شیرینی منجر شود و بازی دو سر باختی شود هم برای مصرف کنندگان و هم قنادان.

ارسال نظرات