صفحه نخست

استان ها

اقشار و معاونت‌ها

وزارتخانه ها

محور مقاوت

اقتصاد مقاومتی

روابط بین الملل

ورزشکاران

فیلم و نماهنگ

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

جامعه زنان

راهیان نور

جامعه پزشکی

اجتماعی

دانشجویی

مهندسین صنعت

اصناف

مداحان

کارگری

عشایری

پیشکسوتان

دانش آموزي

مهندسین عمران

فرهنگیان

اساتيد

مهندسين کشاورزی

حقوقدانان

طلاب و روحانيون

بنیاد فرهنگی روایت

علمي، پژوهشي و فناوري

بسیج رسانه

كارمندان

مساجد و محلات

بنیاد تعاون

باشگاه خبرنگاران

باشگاه آذربایجان شرقی

باشگاه آذربایجان غربی

باشگاه اردبیل

باشگاه اصفهان

باشگاه البرز

باشگاه ایلام

باشگاه بوشهر

باشگاه تهران

باشگاه تهران بزرگ

باشگاه چهارمحال و بختیاری

باشگاه خراسان جنوبی

باشگاه خراسان رضوی

باشگاه خراسان شمالی

باشگاه خوزستان

باشگاه زنجان

باشگاه سمنان

باشگاه سیستان و بلوچستان

باشگاه فارس

باشگاه قزوین

باشگاه کردستان

باشگاه قم

باشگاه کرمان

باشگاه کرمانشاه

باشگاه کهگیلویه و بویراحمد

باشگاه گلستان

باشگاه گیلان

باشگاه لرستان

باشگاه مازندران

باشگاه مرکزی

باشگاه هرمزگان

باشگاه همدان

باشگاه یزد

رزمایش اقتدار عاشورایی

هنرمندان

سازندگی

فرهنگی و هنری

صفحات داخلی

جمعه ۳۰ تير ۱۴۰۲ - 21 July 2023
سفر ظریف به سوریه تاکید این موضوع است که سپاه پاسداران و وزارت خارجه هر دو در مسیری مشترک قدم بر می‌دارند یکی در عرصه نظامی، امنیتی و مستشاری و دیگری در عرصه سیاسی و دیپلماتیک است.
کد خبر: ۹۱۲۸۹۸۵
|
۳۰ فروردين ۱۳۹۸ - ۰۷:۰۰
به گزارش خبرگزاری بسیج، یک کارشناس مسائل سوریه گفت: سفر ظریف به سوریه تاکید این موضوع است که سپاه پاسداران و وزارت خارجه هر دو در مسیری مشترک قدم بر می‌دارند یکی در عرصه نظامی، امنیتی و مستشاری و دیگری در عرصه سیاسی و دیپلماتیک و در حقیقت هر دوی این نهاد‌ها دو بال جمهوری اسلامی هستند.
 

حسن شمشادی کارشناس مسائل سوریه در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو در خصوص پیام‌های سفر وزیر امور خارجه کشورمان به سوریه گفت: طبیعتا پس از سفر منطقه‌ای رئیس جمهور به عراق و سفر بشار اسد به ایران سفر اخیر ظریف ادامه رایزنی‌ها در راستای محور مقاومت محسوب می‌شود.


وی با اشاره به نزدیکی نشست آستانه با محوریت موضوع سوریه گفت: از آنجا که ده روز دیگر نشست آستانه با موضوع سوریه برگزار می‌شود لذا هماهنگی بین دولتمردان ایرانی و سوری برای برگزاری این نشست و حصول نتایج بهتر مورد نیاز بوده است.

شمشادی ادامه داد: وقتی این سفر در سطح وزیر امور خارجه برگزار می‌شود پیام‌های زیادی به جهان دارد و پس از سفر اخیر بشار اسد به تهران و استعفای ظریف و موج سواری معاندین از این استعفا این سفر می‌تواند خنثی کننده توطئه‌هایی باشد که به اختلاف میان «سپاه قدس و وزارت امور خارجه» یا« دولت و سپاه پاسداران» دامن می‌زد.
 
سفر ظریف به سوریه مهرپایانی بر شایعات مبنی بر اختلاف وزارتخارجه و سپاه قدس ایران/ این دو نهاد بالهای نظام در عرصه دیپلماتیک و نظامی هستند
این کارشناس مسائل سوریه تصریح کرد: از سوی دیگر سفر ظریف به سوریه تاکید این موضوع است که سپاه پاسداران و وزارت خارجه هر دو در مسیری مشترک قدم برمی دارند یکی در عرصه نظامی، امنیتی و مستشاری و دیگری در عرصه سیاسی و دیپلماتیک و در حقیقت هر دوی این نهاد‌ها دو بال جمهوری اسلامی  برای تحول منطقه و محور مقاومت و حمایت از دولت و ملت سوریه هستند. از این رو هماهنگی‌های مورد نیاز بین ایران، سوریه و ترکیه پیش از برگزاری اجلاس آستانه نوید بخش نتایج مثبتی برای مردم سوریه خواهد بود.
 
ترکیه نقش واسط و پیام رسان بین ایران و آمریکا بازی نمی کند
شمشادی در پاسخ به سوال دیگری در خصوص اینکه آیا سفر ظریف به ترکیه و به موازات آن دیدار پمپئو با مقامات ترکیه‌ای ارتباطی با یکدیگر دارد گفت: من معتقد نیستم که سفر ظریف به ترکیه به دیدار پمپئو با مقامات ترکیه‌ای ارتباطی داشته باشد و یا اینکه ترکیه نقش واسطه یا پیام رسان بین ایران و امریکا بازی کند.

این کارشناس مسائل سوریه خاطر نشان کرد: به هر حال کانال‌های رسمی برای اعلام مواضع ایران به امریکا وجود دارد و همان طور که قبل از آنکه ایالات متحده نام سپاه را در لیست تروریست‌ها قرار دهد سفیر سوئیس در ایران به وزارت خارجه خوانده شد و به او هشدار دادند این کار امریکا تبعات سنگینی برای آن‌ها خواهد داشت. این اتفاق نشان دهنده آن است که کانال‌های رسمی و دیپلماتیک برای رساندن پیام‌ها به امریکا وجود دارد و نیازی به میانجی گری از طرف کشور ثالث وجود ندارد.

وی در پایان خاطر نشان کرد: به طور کلی ترکیه روابط گسترده‌ای با امریکا دارد و ما نیز به اندازه خودمان به عنوان کشوری که ارتباط گسترده‌ای با همسایگان خود دارد به کشور‌های مختلف سفر می‌کنیم و این همزمانی ارتباطی با یکدیگر ندارد.
ارسال نظرات