صفحه نخست

استان ها

اقشار و معاونت‌ها

وزارتخانه ها

محور مقاوت

اقتصاد مقاومتی

ورزشکاران

فیلم و نماهنگ

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

جامعه زنان

راهیان نور

جامعه پزشکی

اجتماعی

دانشجویی

مهندسین صنعت

اصناف

مداحان

کارگری

عشایری

پیشکسوتان

دانش آموزي

مهندسین عمران

فرهنگیان

اساتيد

مهندسين کشاورزی

حقوقدانان

طلاب و روحانيون

بنیاد فرهنگی روایت

علمي، پژوهشي و فناوري

بسیج رسانه

كارمندان

مساجد و محلات

بنیاد تعاون

باشگاه خبرنگاران

باشگاه آذربایجان شرقی

باشگاه آذربایجان غربی

باشگاه اردبیل

باشگاه اصفهان

باشگاه البرز

باشگاه ایلام

باشگاه بوشهر

باشگاه تهران

باشگاه تهران بزرگ

باشگاه چهارمحال و بختیاری

باشگاه خراسان جنوبی

باشگاه خراسان رضوی

باشگاه خراسان شمالی

باشگاه خوزستان

باشگاه زنجان

باشگاه سمنان

باشگاه سیستان و بلوچستان

باشگاه فارس

باشگاه قزوین

باشگاه کردستان

باشگاه قم

باشگاه کرمان

باشگاه کرمانشاه

باشگاه کهگیلویه و بویراحمد

باشگاه گلستان

باشگاه گیلان

باشگاه لرستان

باشگاه مازندران

باشگاه مرکزی

باشگاه هرمزگان

باشگاه همدان

باشگاه یزد

رزمایش اقتدار عاشورایی

هنرمندان

سازندگی

فرهنگی و هنری

صفحات داخلی

دوشنبه ۰۱ خرداد ۱۴۰۲ - 22 May 2023
نان‌های سبوس دار با طعم‌ها[ی مختلف به همت معاونت سلامت و سفیران سلامت قرارگاه پیشرفت و ابادانی سپاه امام صادق (ع) در استان بوشهر با هدف ذائقه سازی برای کودکان و نوجوانان و تولید تنقلات سالم و مفید، پخت شد.
کد خبر: ۹۱۳۱۷۹۳
|
۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۰۸:۱۲

به گزارش خبرگزاری بسیج از بوشهر ، مسئول معاونت سلامت قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه امام صادق(ع) استان بوشهر بیان کرد :تولید و پخت نان سبوس دار با طعم های مختلف، با هدف ذائقه سازی برای کودکان و نوجوانان و تولید تنقلات سالم و مفید، از برنامه هایی بود که از سال ۱۳۹۶ در دستور کار معاونت سلامت قرارگاه در استان بوشهر قرار گرفت، و طرح توجیهی آن چند بار به معاونت سلامت قرارگاه مرکز ارسال شد ولی به نتیجه نرسید، تا اینکه در اواخر سال ۱۳۹۷ باتوجه به اهداف این طرح و ایجاد اشتغال برای حد اقل ۸ نفر از زنان روستاییو سفیران سلامت در قالب تولید و پخت انواع نان سبوس دار و سالم که شامل :(نان گندم با سبوس کامل،نان جو،نان ترکیبی گندم و جو،نان هسته خرما،نان بلوط ،نان با طعم جعفری،نان سرکه نمکی،نان فلفلی و..) می باشد دوباره تولید این نوع نان در دستور کار قرار گرفت و بعد از چندین نوبت آزمایش نان هایی با کیفیت حوب و خوش طعم تولید شد.

حجت الاسلام ابوذر فاریاب در ادامه گفتند : نان هایی با طعم سبزیجات خصوصا جعفری که با هدف درمان کم خونی و غلظت خون تولید شده بود با استقبال خوبی روبرو شد، که هم مورد توجه کودکان قرار گرفت و هم مورد استقبال والدین،ولی نان با طعم تره متاسفانه چندان مورد استقبال قرار نگرفت.نان جعفری به گونه ای است که بعد از نم زدن طعم خوش جعفری تازه را به مخاطب القاء می کند و کاملا مشخص است که نان با طعم جعفری است و رنگ آن کاملا سبز می باشد چون در تهیه آن از جعفری تازه استفاده شده است.
وی افزود : نان با طعم سرکه نمکی و فلفلی که فوق العاده تر می باشند با هدف جایگزین کردن به جای چیپس و پفک تولید شده است که بعد از چندین بار توزیع آزمایشی بین دانش آموزان فوق العاده مورد استقبال قرار گرفت و در بین این دو نان، نان سرکه نمکی بیشتر مشتری دارد.
حجت الاسلام فاریاب در آخر خاطر نشان نمود : در حال حاضر معاونت سلامت در حال کار کردن روی بسته بندی برای نان ها با طعم های مختلف برای مصرف کننده های مختلف می باشد. تولید این نان طعم دار در سطح انبوه می تواند برای حداقل ۵ نفر اشتغالزایی مستقیم ایجاد کند و در حال حاضر این معاونت توانسته برای 8 نفراز سفیران سلامت خود در روستاها با تولید و پخت نان به صورت مستقیم ایجاد اشتغال در بحث تولید تغذیه سالم داشته باشد و به لطف خدواند در صورت محقق شدن بودجه مورد نیاز این تعداد تا پایان شهریور ماه امسال به ۳۰ نفر قابل افزایش است.

ارسال نظرات