صفحه نخست

استان ها

اقشار و معاونت‌ها

وزارتخانه ها

محور مقاوت

اقتصاد مقاومتی

روابط بین الملل

ورزشکاران

فیلم و نماهنگ

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

جامعه زنان

راهیان نور

جامعه پزشکی

اجتماعی

دانشجویی

مهندسین صنعت

اصناف

مداحان

کارگری

عشایری

پیشکسوتان

دانش آموزي

مهندسین عمران

فرهنگیان

اساتيد

مهندسين کشاورزی

حقوقدانان

طلاب و روحانيون

بنیاد فرهنگی روایت

علمي، پژوهشي و فناوري

بسیج رسانه

كارمندان

مساجد و محلات

بنیاد تعاون

باشگاه خبرنگاران

باشگاه آذربایجان شرقی

باشگاه آذربایجان غربی

باشگاه اردبیل

باشگاه اصفهان

باشگاه البرز

باشگاه ایلام

باشگاه بوشهر

باشگاه تهران

باشگاه تهران بزرگ

باشگاه چهارمحال و بختیاری

باشگاه خراسان جنوبی

باشگاه خراسان رضوی

باشگاه خراسان شمالی

باشگاه خوزستان

باشگاه زنجان

باشگاه سمنان

باشگاه سیستان و بلوچستان

باشگاه فارس

باشگاه قزوین

باشگاه کردستان

باشگاه قم

باشگاه کرمان

باشگاه کرمانشاه

باشگاه کهگیلویه و بویراحمد

باشگاه گلستان

باشگاه گیلان

باشگاه لرستان

باشگاه مازندران

باشگاه مرکزی

باشگاه هرمزگان

باشگاه همدان

باشگاه یزد

رزمایش اقتدار عاشورایی

هنرمندان

سازندگی

فرهنگی و هنری

صفحات داخلی

چهارشنبه ۰۴ مرداد ۱۴۰۲ - 26 July 2023
دومین جشنواره گلاب گیری به منظور شناساندن محصولات متنوع گل محمدی باحضور اقشار مختلف مردم در خوی برگزار شد.
کد خبر: ۹۱۴۸۲۵۰
|
۲۶ خرداد ۱۳۹۸ - ۲۰:۰۲

 به گزارش خبرگزاری بسیج از خوی، جشنواره گلاب گیری خوی با مشارکت و همکاری بانوان خوش ذوق این شهرستان به مدت دو روز در مجموعه فرهنگی ورزش بانوان خوی برگزار شد.

گل محمدی خوی که در آذربایجان غربی به قیزل گول مشهور است در باغ های خوش آب و هوای مرطوب با حدود ۱۰۵ هکتار  مزرعه زیر کشت  عنوان، قطب اول تولید این محصول را در آذربایجان غربی به خود اختصاص داده و سالانه بیش از 114 تن گل محمدی از گلستان های خوی به دست می آید.

گل محمدی خاصیت گرمایی دارد و از ارزش غذایی بالایی برخوردار است و در درمان اسهال و زخم معده موثر بوده و برای تقویت قلب بسیار مفید است.

 همچنین گل محمدی علاوه برایجاد روحیه شاد و شادابی موجب تقویت بدن و درمان مفاصل می شود.

گل محمدی خوی برخلاف گل های محمدی دیگر شهرهای کشورمان از خاصیت دارویی بالایی برخوردار است.

گل محمدی خوی در تهیه گل قند و انواع مربا و گلاب و از خشک کرده آن در تهیه انواع شرینجات و همچنین به عنوان ادویه در غذا استفاده می شود.

گفتنی است برپائی نمایشگاهی از توانمندی های بانوان خوی در فرآوری گل محمدی از دیگر بخش های این جشنواره بود و این محصول به صورت خشک یا تر، به استان‌های زنجان، ارومیه، کاشان، تبریز و همچنین به کشور‌های ترکیه و آذربایجان صادر می‌شود.

انتهای پیام

ارسال نظرات