صفحه نخست

استان ها

اقشار و معاونت‌ها

وزارتخانه ها

محور مقاوت

اقتصاد مقاومتی

روابط بین الملل

ورزشکاران

فیلم و نماهنگ

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

جامعه زنان

راهیان نور

جامعه پزشکی

اجتماعی

دانشجویی

مهندسین صنعت

اصناف

مداحان

کارگری

عشایری

پیشکسوتان

دانش آموزي

مهندسین عمران

فرهنگیان

اساتيد

مهندسين کشاورزی

حقوقدانان

طلاب و روحانيون

بنیاد فرهنگی روایت

علمي، پژوهشي و فناوري

بسیج رسانه

كارمندان

مساجد و محلات

بنیاد تعاون

باشگاه خبرنگاران

باشگاه آذربایجان شرقی

باشگاه آذربایجان غربی

باشگاه اردبیل

باشگاه اصفهان

باشگاه البرز

باشگاه ایلام

باشگاه بوشهر

باشگاه تهران

باشگاه تهران بزرگ

باشگاه چهارمحال و بختیاری

باشگاه خراسان جنوبی

باشگاه خراسان رضوی

باشگاه خراسان شمالی

باشگاه خوزستان

باشگاه زنجان

باشگاه سمنان

باشگاه سیستان و بلوچستان

باشگاه فارس

باشگاه قزوین

باشگاه کردستان

باشگاه قم

باشگاه کرمان

باشگاه کرمانشاه

باشگاه کهگیلویه و بویراحمد

باشگاه گلستان

باشگاه گیلان

باشگاه لرستان

باشگاه مازندران

باشگاه مرکزی

باشگاه هرمزگان

باشگاه همدان

باشگاه یزد

رزمایش اقتدار عاشورایی

هنرمندان

سازندگی

فرهنگی و هنری

صفحات داخلی

دوشنبه ۲۲ خرداد ۱۴۰۲ - 12 June 2023
تخم مرغ و گوشت را نباید خام بخورید، مواد غذایی زیاد دیگری هم وجود دارند که قطعا باید پیش ازمصرف پخته شوند.
کد خبر: ۹۱۴۸۷۵۵
|
۲۸ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۰:۵۴

 به گزارش خبرگزاری بسیج، تخم مرغ و گوشت را نباید خام بخورید، مواد غذایی زیاد دیگری هم وجود دارند که قطعاً باید پیش ازمصرف پخته شوند. از جمله:


هات داگ
هات داگ غذایی نیست که مفید و مغذی باشد و خام خوردن آن خطرناک است. این باور اشتباه وجود دارد که چون هات داگ، از قبل پخته شده است، می‌توان آن را بعد از باز کردن بسته بندی‌اش مصرف کرد. هات داگ‌های بسته بندی شده می‌تواند به باکتری لیستریا آلوده باشد.



بادام تلخ
بادامی که ما دوست داریم و از خوردنش لذت می‌بریم، بادام شیرین نام دارد که برای سلامتی بسیار مفید است. اما بادام تلخ با اینکه از خانواده بادام شیرین است، حاوی هیدروسیانیک اسید است که ترکیب خطرناکی از هیدروژن سیانید و آب است. تنها ۷۰ عدد بادام تلخ خام کافی است تا یک فرد بزرگ سال سالم را بکُشد اما اگر بادام‌های تلخ را بپزید خوردن‌شان مشکلی ندارد.

شیر
شیری که مستقیم از گاو گرفته می‌شود، بدون اینکه پاستوریزه شود، می‌تواند حاوی باکتری‌های مضری به نام‌ای کولی و سالمونلا باشد. شیر خام نسبت به هر محصول لبنی دیگری، ۱۵۰ برابر بیشترممکن است که منجر به مسمومیت غذایی شود.

سیب زمینی
خوردن سیب زمینی خام می‌تواند موجب نفخ شود زیرا سیب زمینی حاوی نشاسته‌هایی است که در برابر هضم مقاوم اند.

 

 

منبع: روزنامه خراسان

ارسال نظرات