صفحه نخست

استان ها

اقشار و معاونت‌ها

وزارتخانه ها

محور مقاوت

اقتصاد مقاومتی

روابط بین الملل

ورزشکاران

فیلم و نماهنگ

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

جامعه زنان

راهیان نور

جامعه پزشکی

اجتماعی

دانشجویی

مهندسین صنعت

اصناف

مداحان

کارگری

عشایری

پیشکسوتان

دانش آموزي

مهندسین عمران

فرهنگیان

اساتيد

مهندسين کشاورزی

حقوقدانان

طلاب و روحانيون

بنیاد فرهنگی روایت

علمي، پژوهشي و فناوري

بسیج رسانه

كارمندان

مساجد و محلات

بنیاد تعاون

باشگاه خبرنگاران

باشگاه آذربایجان شرقی

باشگاه آذربایجان غربی

باشگاه اردبیل

باشگاه اصفهان

باشگاه البرز

باشگاه ایلام

باشگاه بوشهر

باشگاه تهران

باشگاه تهران بزرگ

باشگاه چهارمحال و بختیاری

باشگاه خراسان جنوبی

باشگاه خراسان رضوی

باشگاه خراسان شمالی

باشگاه خوزستان

باشگاه زنجان

باشگاه سمنان

باشگاه سیستان و بلوچستان

باشگاه فارس

باشگاه قزوین

باشگاه کردستان

باشگاه قم

باشگاه کرمان

باشگاه کرمانشاه

باشگاه کهگیلویه و بویراحمد

باشگاه گلستان

باشگاه گیلان

باشگاه لرستان

باشگاه مازندران

باشگاه مرکزی

باشگاه هرمزگان

باشگاه همدان

باشگاه یزد

رزمایش اقتدار عاشورایی

هنرمندان

سازندگی

فرهنگی و هنری

صفحات داخلی

پنجشنبه ۰۱ تير ۱۴۰۲ - 22 June 2023
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: کمبود منابع مالی برای سازمان فنی و حرفه‌ای، محدودیت‌هایی را ایجاد کرده که در این راستا مراکز آموزش فنی و حرفه‌ای باید از امکانات، ظرفیت‌ها و پتانسیل موجود در کارگاه‌ها بهره‌مند شوند.
کد خبر: ۹۱۵۶۹۶۵
|
۲۵ تير ۱۳۹۸ - ۲۱:۳۹

به گزارش خبرگزاری بسیج از دهاقان، سلیمان پاک‌سرشت عصر امروز در جلسه هم‌اندیشی با موضوع بررسی مسائل و مشکلات شهرستان‌های شهرضا و دهاقان در حوزه آموزش‌های فـنـی و حـرفـه‌ای کشور با قدردانی از همه فعالان عرصه مهارت‌آموزی در شهرستان دهاقان اظهار داشت: اختصاصی شدن درآمدهای سازمان، درآمدزایی مراکز و برگشت آن به مرکز، واگذاری فعالیت‌ها به بخش غیردولتی، مدیریت بهینه در ارتقای دوره‌ها، حکمرانی محلی و مدیریت آموزش‌های فنی و حرفه‌ای مباحثی است که باید به آن توجه شود.

وی خاطرنشان کرد: نسل دوم مهارت‌آموزی باید تقاضا محور و نتیجه‌گرا و همراه با مهارت‌های کسب و کار و بر اساس آموزش‌های دوگانه باشد که بخشی در مراکز و بخشی دیگر توسط بنگاه‌های اقتصادی اجرا شود.

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور ضمن تأکید به تعامل مراکز آموزش فنی و حرفه‌ای با بخش غیردولتی و شرکای مهارتی افزود: مدل فعالیت‌های آموزشی باید به صورت ائتلافی باشد، با توجه به مسائل و مشکلات موجود در شهرستان‌های دهاقان و شهرضا، باید نیازسنجی لازم صورت پذیرد و با آینده‌پژوهی، قطب‌های آموزشی مشخص و رشته‌ها اولویت‌بندی شود.

وی با اشاره به تغییر نگرش به آموزش‌های مهارتی و تنظیم طرح‌های جدید اظهار داشت: در سال رونق تولید و بر اساس تأکیدهای مقامات کشوری، توجه به مهارت‌آموزی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است، کمبود منابع مالی برای سازمان فنی و حرفه‌ای، محدودیت‌هایی را ایجاد کرده که در این راستا مراکز آموزش فنی و حرفه‌ای باید از امکانات، ظرفیت‌ها و پتانسیل  موجود در کارگاه‌ها بهره‌مند شوند و تا حد امکان از امکانات کارگاه‌های مرکز استان نیز برای سایر مراکز استفاده کنند.

پاک‌سرشت در بازدید از کارخانه ساخت و تجهیزات گلخانه شهر گلشن دهاقان با اشاره به ضرورت حرفه‌آموزی بر اساس نیاز منطقه‌ای اظهار داشت: باید جوانان را با مسیر آموزش و مهارت آشنا کنیم ضمن این‌که اجرای آموزش‌های دوگانه برای مؤلفه‌های نیازسنجی شده بر اساس پتانسیل شهرستان دهاقان به ویژه در حوزه آموزش‌های گلخانه‌ای از سوی مرکز فنی حرفه‌ای و آموزش عملی در محل گلخانه‌ها بسیاری از مشکلات این منطقه را حل می‌کند.

نظام آموزش دوگانه برای کارجویان باید مورد توجه قرار گیرد

در ادامه  آرش اخوان، مدیر کل آموزش فنی و حرفه‌ای استان اصفهان، به بیان اهم برنامه‌ها در خصوص توانمند کردن کارجویان و ارتقاء شاغلان، افزایش بهره‌وری نیروی انسانی در سال رونق تولید، نظام آموزش دوگانه برای کارجویان، تدوین الگوهای جدید با توجه به جوابگو نبودن الگوهای آموزشی قدیم و لزوم تعریف بسته‌های آموزشی منطبق با نیاز جامعه و بازار کار پرداخت.

وی در حاشیه این بازدید گفت: دهاقان و شهرضا از پتانسیل‌های بسیار زیادی برای موضوع گردشگری و بوم‌گردی برخوردار هستند و می‌توانند به عنوان قطب گردشگری کشور قرار گیرند.

ارسال نظرات