صفحه نخست

استان ها

اقشار و معاونت‌ها

وزارتخانه ها

محور مقاوت

اقتصاد مقاومتی

ورزشکاران

فیلم و نماهنگ

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

جامعه زنان

راهیان نور

جامعه پزشکی

اجتماعی

دانشجویی

مهندسین صنعت

اصناف

مداحان

کارگری

عشایری

پیشکسوتان

دانش آموزي

مهندسین عمران

فرهنگیان

اساتيد

مهندسين کشاورزی

حقوقدانان

طلاب و روحانيون

بنیاد فرهنگی روایت

علمي، پژوهشي و فناوري

بسیج رسانه

كارمندان

مساجد و محلات

بنیاد تعاون

باشگاه خبرنگاران

باشگاه آذربایجان شرقی

باشگاه آذربایجان غربی

باشگاه اردبیل

باشگاه اصفهان

باشگاه البرز

باشگاه ایلام

باشگاه بوشهر

باشگاه تهران

باشگاه تهران بزرگ

باشگاه چهارمحال و بختیاری

باشگاه خراسان جنوبی

باشگاه خراسان رضوی

باشگاه خراسان شمالی

باشگاه خوزستان

باشگاه زنجان

باشگاه سمنان

باشگاه سیستان و بلوچستان

باشگاه فارس

باشگاه قزوین

باشگاه کردستان

باشگاه قم

باشگاه کرمان

باشگاه کرمانشاه

باشگاه کهگیلویه و بویراحمد

باشگاه گلستان

باشگاه گیلان

باشگاه لرستان

باشگاه مازندران

باشگاه مرکزی

باشگاه هرمزگان

باشگاه همدان

باشگاه یزد

رزمایش اقتدار عاشورایی

هنرمندان

سازندگی

فرهنگی و هنری

صفحات داخلی

سه‌شنبه ۰۲ خرداد ۱۴۰۲ - 23 May 2023
مسئول پایگاه شهیده «موسوی» شهرستان بهار خبر داد
مسئول پایگاه شهیده «موسوی» شهرستان بهار گفت: کارگاه فوت و فن آشپزی در راستای زندگی سالم در پایگاه شهیده «موسوی» روستای آبرومند برگزار شد.
کد خبر: ۹۱۵۷۰۹۷
|
۲۶ تير ۱۳۹۸ - ۱۰:۵۶

کبری بهرامی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج در همدان اظهار داشت: کارگاه فوت و فن آشپزی در راستای زندگی سالم در پایگاه شهیده «موسوی» روستای آبرومند از توابع شهرستان بهار برگزار شد.

وی بیان داشت: این کارگاه در راستای زندگی سالم، اصول خانه‌داری و آشپزی با حضور کارآفرین نمونه شهرستان بهار خانم خاوری برای زنان روستایی برگزار شد.

مسئول پایگاه شهیده «موسوی» شهرستان بهار عنوان کرد: در این کارگاه آموزشی، به روش‌های نوین پخت انواع مربا با مواد مفید و خودداری از مصرف بیش از حد شکر با معرفی جایگزین‌های مفید، طبخ درست مواد غذایی به طوری که پروتئین و ویتامین‌های مواد با روش‌های نادرست طبخ به هدر نرود، اشاره شد.

وی یادآور شد: نگهداری مناسب از مواد غذایی در مصارف خانگی با توجه به فصول گرم سال برای افزایش مدت ماندگاری مواد نیز از دیگر برنامه‌های این کارگاه بود.

انتهای پیام/

 

ارسال نظرات