صفحه نخست

استان ها

اقشار و معاونت‌ها

وزارتخانه ها

محور مقاوت

اقتصاد مقاومتی

روابط بین الملل

ورزشکاران

فیلم و نماهنگ

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

جامعه زنان

راهیان نور

جامعه پزشکی

اجتماعی

دانشجویی

مهندسین صنعت

اصناف

مداحان

کارگری

عشایری

پیشکسوتان

دانش آموزي

مهندسین عمران

فرهنگیان

اساتيد

مهندسين کشاورزی

حقوقدانان

طلاب و روحانيون

بنیاد فرهنگی روایت

علمي، پژوهشي و فناوري

بسیج رسانه

كارمندان

مساجد و محلات

بنیاد تعاون

باشگاه خبرنگاران

باشگاه آذربایجان شرقی

باشگاه آذربایجان غربی

باشگاه اردبیل

باشگاه اصفهان

باشگاه البرز

باشگاه ایلام

باشگاه بوشهر

باشگاه تهران

باشگاه تهران بزرگ

باشگاه چهارمحال و بختیاری

باشگاه خراسان جنوبی

باشگاه خراسان رضوی

باشگاه خراسان شمالی

باشگاه خوزستان

باشگاه زنجان

باشگاه سمنان

باشگاه سیستان و بلوچستان

باشگاه فارس

باشگاه قزوین

باشگاه کردستان

باشگاه قم

باشگاه کرمان

باشگاه کرمانشاه

باشگاه کهگیلویه و بویراحمد

باشگاه گلستان

باشگاه گیلان

باشگاه لرستان

باشگاه مازندران

باشگاه مرکزی

باشگاه هرمزگان

باشگاه همدان

باشگاه یزد

رزمایش اقتدار عاشورایی

هنرمندان

سازندگی

فرهنگی و هنری

صفحات داخلی

پنجشنبه ۱۸ خرداد ۱۴۰۲ - 08 June 2023
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مرکزی گفت: در سال ۱۳۹۳ رتبه اول کاهش تصادفات را در سطح کشور کسب نمودیم و علیرغم دارا بودن حجم زیادی از آزادراه ها و بزرگراه ها همیشه در بحث کاهش تصادفات و تلفات سوانح رانندگی جزو استان های متوسط به بالا بوده ایم.
کد خبر: ۹۱۶۶۹۳۷
|
۲۸ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۷:۵۳

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج استان مرکزی؛ زندیه وکیلی معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مرکزی امروز در نشست اعضای کمیسیون اجرایی مدیریت ایمنی حمل و نقل و سوانح رانندگی و شورای راهبری ترافیک استان مرکزی که با حضور سردار حسینی رئیس پلیس راه کشور برگزار شد، گفت: استان مرکزی در بحث ایمنی حمل و نقل و سوانح رانندگی در طول ده سال گذشته حدود ۵۰ درصد کاهش تصادفات و تلفات جاده ای داشته است به طوری که در سال ۱۳۹۳ رتبه اول کاهش تصادفات را در سطح کشور کسب نمودیم و علیرغم دارا بودن حجم زیادی از آزادراه ها و بزرگراه ها همیشه در بحث کاهش تصادفات و تلفات سوانح رانندگی جزو استان های متوسط به بالا بوده ایم.

وی افزود: در شاخص کاهش زمان امداد رسانی، استفاده از امداد هوایی و پایگاه های ثابت و سیار امداد جاده ای، نسبت به گذشته ارتقاء پیدا کرده و وضعیت بهتری داریم.

زندیه وکیلی عنوان کرد: برای رفع نقاط حادثه خیز و روشنایی محورهای آزادراهی استان اقدامات مناسبی توسط اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای انجام شده و پلیس راه استان هم در محورهای مواصلاتی بویژه در طرح های زمستانی و نوروزی حضور موثر و سهم بسزایی در کاهش سوانح رانندگی داشته است.

جانشین رئیس کمیسیون اجرایی مدیریت ایمنی حمل و نقل و سوانح رانندگی استان مرکزی، جاده، عامل انسانی و خودرو را سه گزینه موثر در سوانح رانندگی دانست و اضافه کرد: بجز اقدامات راهداری و کنترل های پلیس راه، دو عامل انسانی و خودرو، نقش موثری در افزایش یا کاهش سوانح رانندگی دارند که این عوامل از دو فرآیند فرهنگ سازی و اقدامات در سطح ملی تاثیر پذیرند که بویژه ایمنی خودرو نیاز به اقدامات در سطح ملی دارد.

زندیه وکیلی تصریح کرد: درصد فوتی های خودرو پراید بسیار بالاست و در این رابطه نیاز به اقدام در سطح ملی است. از طرفی بسیاری از سوانح رانندگی در محورهای استان مرکزی به علت وجود کریدور های شمالی جنوبی و شرقی غربی کشور و مربوط به خودروهای عبوری سنگین است. محورهای مواصلاتی استان مرکزی رده دوم کشور را در عبور خودروهای سنگین به خود اختصاص داده است و در مجموع حدود ۸۰ درصد افراد فوت شده در جاده های استان را افراد غیربومی تشکیل می دهند و به همین دلیل اقدامات استانی در راستای فرهنگ سازی در این رابطه تاثیر چندانی ندارد.

وی خواستار حضور بیشتر پلیس راه و راهور در رسانه ها و فرهنگ سازی در سطح ملی شد و خاطرنشان کرد: اقدامات نرم افزاری منجر به فرهنگ سازی می شود و استفاده از مجموعه مدیران دستگاه های مرتبط با ترافیک، همیاران پلیس و پلیس نامحسوس در سطح جاده ها، در کنار استفاده از ابزارهای نوین کنترل سرعت، منجر به کاهش بیشتر تصادفات و سوانح رانندگی خواهد شد.

/انتهای پیام

ارسال نظرات