صفحه نخست

استان ها

اقشار و معاونت‌ها

وزارتخانه ها

محور مقاوت

اقتصاد مقاومتی

روابط بین الملل

ورزشکاران

فیلم و نماهنگ

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

جامعه زنان

راهیان نور

جامعه پزشکی

اجتماعی

دانشجویی

مهندسین صنعت

اصناف

مداحان

کارگری

عشایری

پیشکسوتان

دانش آموزي

مهندسین عمران

فرهنگیان

اساتيد

مهندسين کشاورزی

حقوقدانان

طلاب و روحانيون

بنیاد فرهنگی روایت

علمي، پژوهشي و فناوري

بسیج رسانه

كارمندان

مساجد و محلات

بنیاد تعاون

باشگاه خبرنگاران

باشگاه آذربایجان شرقی

باشگاه آذربایجان غربی

باشگاه اردبیل

باشگاه اصفهان

باشگاه البرز

باشگاه ایلام

باشگاه بوشهر

باشگاه تهران

باشگاه تهران بزرگ

باشگاه چهارمحال و بختیاری

باشگاه خراسان جنوبی

باشگاه خراسان رضوی

باشگاه خراسان شمالی

باشگاه خوزستان

باشگاه زنجان

باشگاه سمنان

باشگاه سیستان و بلوچستان

باشگاه فارس

باشگاه قزوین

باشگاه کردستان

باشگاه قم

باشگاه کرمان

باشگاه کرمانشاه

باشگاه کهگیلویه و بویراحمد

باشگاه گلستان

باشگاه گیلان

باشگاه لرستان

باشگاه مازندران

باشگاه مرکزی

باشگاه هرمزگان

باشگاه همدان

باشگاه یزد

رزمایش اقتدار عاشورایی

هنرمندان

سازندگی

فرهنگی و هنری

صفحات داخلی

جمعه ۲۶ خرداد ۱۴۰۲ - 16 June 2023
حجت الاسلام نیکنام پیامبر اعظم(ص) را تجسم عینی اخلاق الهی دانست و گفت: ایشان به شدت در مقابل فتنه منافقان و كافران ایستادگی می كردند.
کد خبر: ۹۱۹۰۰۱۲
|
۲۲ آبان ۱۳۹۸ - ۰۸:۲۸

به گزارش خبرگزاری بسیج از استان چهارمحال و بختیاری؛  حجت الاسلام صادق نیکنام در جمع كاركنان ناحیه مقاومت شهرستان بِن، گفت: كسی كه عاشق خداست و دوست دارد خدا نیز به او توجه كند باید بگونه ای زندگی كند كه زندگی او و رفتار او رنگ الهی و خدایی داشته باشد تا بتواند به انسان كامل نزدیك شود و در مسیر كمال و سعادت حركت نماید.

این کارشناس مسایل دینی و مذهبی، با تبریک فرارسیدن هفته وحدت و میلاد نبی گرامی اسلام، اظهار داشت: خداوند برای اینكه انسان باتوجه به الگویی بتواند زندگی خود را مدیریت كند و شكل دهد و آن زندگی رنگ الهی داشته باشد؛ پیامبر مكرم اسلام حضرت محمد مصطفی صلی الله علیه و آله و سلم را به عنوان الگو معرفی نموده و در آیه 21 سوره احزاب می فرماید :« لَقَدْ كانَ لَكُمْ فى رَسُولِ اللَّهِ أُسْوَة حَسَنَة لِمَنْ كانَ یرْجُوا اللَّهَ وَ الْیوْمَ الْآخِرَ وَ ذَكَرَ اللَّهَ كَثیرا».

وی افزود: خداوند در این آیه می فرماید؛ كسی كه پروردگارش خداست و به خداوند ایمان دارد و به قیامت یقین دارد و می خواهد زندگی اش رنگ الهی داشته باشد پس به پیامبر خدا در زندگی تأسی كند و زندگی پیامبر را برای خود الگو قرار دهد.

این كارشناس مسائل مذهبی ادامه داد: نكته دیگر در این آیه شریفه این است كه تمام جهات زندگی فردی و اجتماعی پیامبر برای انسانها الگو است، كه لازمه این الگو بودن این است كه در وجود نازنین پیامبر هیچ گونه ضعف و نقطه تاریك و بدی وجود نداشته باشد و تمام جهات حسن را دارا باشد.

وی، تاكید كرد: پیامبراكرم صلی الله علیه و آله و سلم تمام كمالات معنویت، اخلاق و آداب را دارا بودند، بنابراین كسی كه عاشق خداست باید زندگی او از زندگی رسول اكرم الگو برداری شود. و اهمیت این موضوع زمانی برای ما مشخص می شود كه بدانیم در قرآن كریم بیش از 120 آیه پیرامون سجایای اخلاقی حضرت رسول اكرم (صلی الله علیه و آله و سلم) آمده است.

حجت الاسلام نیکنام با اشاره به سه نمونه از فضایل و سجایای اخلاقی رسول خدا كه در قرآن به آن اشاره شده است ، بیان داشت: پیامبر دارای كرامت طبع و اخلاق بزرگوارانه بود و بدی دیگران را نادیده می گرفتند، به دنبال تلافی بدی دیگران نبوده است و بدی دیگران را با خوبی جواب می دادند، كه قرآن در این مورد در سوره مبارکه قلم آیه شریفه 4می فرماید:" واِنَّكَ لَعَلى‏ خُلُقٍ عَظیم."

وی خاطرنشان کرد: همچنین پیامبر خوش خلق و خوش اخلاق و بسیار مهربان و عطوف بوده است، تا جایی كه كودكان نیز وقتی پیامبر را می دیدند در اطراف پیامبر جمع می شدند و از پیامبر دعوت می كردند با آنها بازی كند.

نیکنام، گفت: اصحاب پیامبر بسیار زیاد خدمت حضرت می رسیدند و در كنار پیامبر احساس آرامش می كردند و پس از ملاقات با حضرت بسیار مسرور شده و غم واندوه از دلشان زدوده می شد، كه قرآن در این مورد می فرماید: " فَبِما رَحمَةٍ مِنَ اللَّهِ لِنتَ لَهُم ولَو كُنتَ فَظًّا غَلیظَ القَلبِ لَانفَضّوا مِن حَولِكَ".(آل‏عمران/3)

وی افزود: علاوه بر این حضرت رسول اكرم برای دعوت به خوبی ها و ابلاغ پیام های خداوند متعال ذره ای كوتاهی نداشتند و از هر فرصتی برای دعوت به اسلام استفاده می كردند.

این کارشناس دینی ادامه داد: رسول مکرم اسلام، در مقابل بدی ها و زشتی ها و منكرات برخورد شجاعانه و قاطعانه داشتند و منفعل نبودند و به شدت در مقابل فتنه منافقان و كافران ایستادگی می كردند، كه قرآن در این مورد می فرماید: "یاَیهَا النَّبِىُّ جاهِدِ الكُفّارَ والمُنفِقینَ واغلُظ عَلَیهِم ... ". (توبه/7)

ارسال نظرات