صفحه نخست

استان ها

اقشار و معاونت‌ها

وزارتخانه ها

محور مقاوت

اقتصاد مقاومتی

روابط بین الملل

ورزشکاران

فیلم و نماهنگ

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

جامعه زنان

راهیان نور

جامعه پزشکی

اجتماعی

دانشجویی

مهندسین صنعت

اصناف

مداحان

کارگری

عشایری

پیشکسوتان

دانش آموزي

مهندسین عمران

فرهنگیان

اساتيد

مهندسين کشاورزی

حقوقدانان

طلاب و روحانيون

بنیاد فرهنگی روایت

علمي، پژوهشي و فناوري

بسیج رسانه

كارمندان

مساجد و محلات

بنیاد تعاون

باشگاه خبرنگاران

باشگاه آذربایجان شرقی

باشگاه آذربایجان غربی

باشگاه اردبیل

باشگاه اصفهان

باشگاه البرز

باشگاه ایلام

باشگاه بوشهر

باشگاه تهران

باشگاه تهران بزرگ

باشگاه چهارمحال و بختیاری

باشگاه خراسان جنوبی

باشگاه خراسان رضوی

باشگاه خراسان شمالی

باشگاه خوزستان

باشگاه زنجان

باشگاه سمنان

باشگاه سیستان و بلوچستان

باشگاه فارس

باشگاه قزوین

باشگاه کردستان

باشگاه قم

باشگاه کرمان

باشگاه کرمانشاه

باشگاه کهگیلویه و بویراحمد

باشگاه گلستان

باشگاه گیلان

باشگاه لرستان

باشگاه مازندران

باشگاه مرکزی

باشگاه هرمزگان

باشگاه همدان

باشگاه یزد

رزمایش اقتدار عاشورایی

هنرمندان

سازندگی

فرهنگی و هنری

صفحات داخلی

پنجشنبه ۰۹ آذر ۱۴۰۲ - 30 November 2023
رئیس موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) گفت: زندگی دنیاپرستان همواره با حسرت و مشکلات است وکسی که اهل دنیا نیست بدون دغدغه‌ای زندگی می‌کند وهم زندگی دنیا و هم زندگی آخرت را دارد.
کد خبر: ۹۱۹۸۶۰۱
|
۲۱ آذر ۱۳۹۸ - ۱۶:۰۳
 
به گزارش خبرگزاری بسیج از قم، آیت‌الله محمدتقی مصباح یزدی در جلسه درس اخلاق که در دفتر مقام معظم رهبری در قم برگزار شد، اظهار داشت: در هر موضوعی افراط‌وتفریط وجود دارد.

وی افزود: برخی افراد برای چند روز خوش‌گذرانی عمر خود را هدر می‌دهند، باید در چارچوب حق و به‌دوراز افراط‌وتفریط زندگی کرد.

رئیس موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) بابیان اینکه باید نسبت به علت آفرینش خود توجه داشته باشیم، تصریح کرد: خدا پس‌ازاینکه همه مخلوقات را آفرید به تعبیر عامیانه ما و عباراتی که در قرآن کریم است، مشاهده کرد جای موجودی که با انتخاب خود سرنوشت خویش را تعیین کند خالی است و اگر انسان است راه خود را به‌خوبی انتخاب کند به کمال می‌رسد.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم گفت: فلسفه وجودی انسان این است که در عالمی زندگی کند که کشش و جاذبه‌هایی وجود دارد که بین ده‌ها و صد‌ها گزینه انتخاب کند و این انتخاب سبب می‌شود به کمال برسد و عنوان کلی این انتخاب اطاعت از خداوند است.

استاد حوزه علمیه بیان کرد:انسان برای اینکه به رشد برسد باید راه‌هایی را انتخاب کند، ولی باید توجه داشته باشد که برخی از این راه‌ها مورد رضای الهی نیست و از آن دوری کند، شرط تکامل انسان این است که از برخی موضوعات خودداری کند تا به رشد و کمال برسد و این موضوع غیر از ریاضت مرتاض‌های هندی است.

وی ادامه داد:انسان برای رسیدن به هدف باید زحمتی را تحمل کند و به آن برسد، کسی که به دنبال علم است مشکلات و سختی‌ها را تحمل می‌کند و غربت و بی‌خوابی کشیده تا درس بخواند، این شخص دوری از خانواده را تحمل می‌کند تا به نتیجه مطلوبی برسد.

آیت‌الله مصباح یزدی افزود:برخی از کار‌ها ابزار هستند و مطلوبیتی ندارد و مقدمه‌ای برای رسیدن به هدف است، اینکه انسان سوار ماشین و هواپیما می‌شود تا به شهر دیگری برای تحصیل برود دارای ارزش است، هرکاری برای جهاد فی سبیل الله باشد دارای ثواب و ارزش بی‌نظیری است.

رئیس موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) تصریح کرد:اسلام دنیا را مقدمه آخرت معرفی می‌کند و گفته که انسان به دنیا می‌آید تا کار و زحمت بکشد و به جزای آخرت برسد، بر اساس آیات الهی انسان باید به مرتبه‌ای برسد که فرشتگان به خدمت انسان برسند و هر قدمی که برای رضای الهی باشد برای انسان ارزشمند است.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم خاطرنشان کرد:زندگی دنیاپرستان همواره با حسرت و مشکلات است و کسی که اهل دنیا نیست بدون دغدغه‌ای زندگی می‌کند وهم زندگی دنیا و هم زندگی آخرت را دارد.
ارسال نظرات