صفحه نخست

استان ها

اقشار و معاونت‌ها

وزارتخانه ها

محور مقاوت

اقتصاد مقاومتی

روابط بین الملل

ورزشکاران

فیلم و نماهنگ

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

جامعه زنان

راهیان نور

جامعه پزشکی

اجتماعی

دانشجویی

مهندسین صنعت

اصناف

مداحان

کارگری

عشایری

پیشکسوتان

دانش آموزي

مهندسین عمران

فرهنگیان

اساتيد

مهندسين کشاورزی

حقوقدانان

طلاب و روحانيون

بنیاد فرهنگی روایت

علمي، پژوهشي و فناوري

بسیج رسانه

كارمندان

مساجد و محلات

بنیاد تعاون

باشگاه خبرنگاران

باشگاه آذربایجان شرقی

باشگاه آذربایجان غربی

باشگاه اردبیل

باشگاه اصفهان

باشگاه البرز

باشگاه ایلام

باشگاه بوشهر

باشگاه تهران

باشگاه تهران بزرگ

باشگاه چهارمحال و بختیاری

باشگاه خراسان جنوبی

باشگاه خراسان رضوی

باشگاه خراسان شمالی

باشگاه خوزستان

باشگاه زنجان

باشگاه سمنان

باشگاه سیستان و بلوچستان

باشگاه فارس

باشگاه قزوین

باشگاه کردستان

باشگاه قم

باشگاه کرمان

باشگاه کرمانشاه

باشگاه کهگیلویه و بویراحمد

باشگاه گلستان

باشگاه گیلان

باشگاه لرستان

باشگاه مازندران

باشگاه مرکزی

باشگاه هرمزگان

باشگاه همدان

باشگاه یزد

رزمایش اقتدار عاشورایی

هنرمندان

سازندگی

فرهنگی و هنری

صفحات داخلی

پنجشنبه ۲۵ خرداد ۱۴۰۲ - 15 June 2023
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود گفت: دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود با افتتاح اولین مرکز علمی و پژوهشی نیکوکاری کشور گامی مهم در مسیر علمی، پژوهشی نیکوکاری در سطح کشور برداشته است.
کد خبر: ۹۲۰۱۲۶۶
|
۰۳ دی ۱۳۹۸ - ۱۱:۴۶
به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از شاهرود، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود با اشاره به اینکه کلیه امور باید به صورت علمی، مدیریت و برنامه ریزی و اجرایی شود گفت: حدود ۶ ماه قبل در جلسه‌ای که با حضور مدیر کل دفتر مطالعات و پژوهش‌های کمیته امداد کشور در این واحد دانشگاهی برگزار گردید، آقای سید مرتضی حسینی از نزدیک با پتانسیل و تجهیزات مناسب این دانشگاه آشنا شد و در آن جلسه تصمیم بر این شد که برای حل مشکلات پژوهشی طرح‌های کمیته، پس از تهیه یک اساسنامه مشترک بین دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود و کمیته امداد، یک مرکز جهت همکاری مشترک تاسیس بشود تا در آینده نزدیک شاهد شکوفایی و رشد مدیریت بهینه در هزینه کرد‌های نیکوکاری در بخش‌های علمی، پژوهشی و فرهنگی با همکاری و تلاش اساتید فرهیخته و دانشجویان باشیم.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود به اختصاص یک ساختمان مستقل با نیروی انسانی و تجهیزات مورد نیاز به این مرکز خبر داد و افزود: با حضور مسؤولین این دانشگاه و همچنین آقای محسن مسعودیان راد مدیر کل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان سمنان، محمد بلوچی رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) شهرستان شاهرود با عنوان فرهیختگان افتتاح و راه اندازی گردید.
سید احمد ابوالقاسمی فر در مورد برنامه این مرکز گفت: مقرر گردید کمیته امداد امام خمینی (ره) با اولویت طرح‌های پژوهشی خود را به این مرکز اختصاص دهد تا بتوان تا حد امکان با استفاده از پتانسیل اعضای هیأت علمی خصوصا در رشته‌های مدیریت، حسابداری، روانشناسی، اقتصاد و حقوق و... گامی برای حل مشکلات مدد جویان کمیته امداد امام خمینی (ره) در کل کشور برداشت. 
وی ادامه داد: در شاهرود ۱۰ مرکز نیکوکاری در حال فعالیت هستند که این مرکز در واقع یازدهمین مرکزی می‌باشد که قرار است فعالیت علمی و پژوهشی داشته باشد؛ البته این مرکز با همه این مراکز تفاوت دارد به این صورت که آن‌ها مراکز حمایتی هستند، ولی این مرکز هدفش علمی و پژوهشی است. 
عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود افزود: این مرکز مثل همه مراکز نیکوکاری دارای یوزر و پسورد و پورتال خاصی می‌باشد و طبق اساسنامه‌ای که دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود با هماهنگی کمیته امداد استان سمنان تنظیم کرده است انشاءالله در آینده نزدیک شاهد راه اندازی کانون خیرین کارآفرین در همین مرکز نیکوکاری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود نیز خواهیم بود تا بتوانیم هرچه بیشتر به سمت دانشگاه کار آفرین و دانشگاه نسل سه و چهار پیش برویم.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود در خصوص مفاد اساسنامه مرکز نیکوکاری فرهیختگان گفت: دفتر پژوهشی کمیته امداد استان سمنان متعهد شده است کلیه پروپزال‌ها و طرح‌های پژوهشی را اول به این مرکز ارجاع بدهند چرا که این مرکز زیر نظر مستقیم کمیته امداد می‌باشد؛ همچنین کمیته  کل کشور به این واحد دانشگاهی یک پسورد اختصاص داده است تا بتوانیم طرح‌های کشوری را انتخاب کنیم و طبق این اساسنامه اولویت به این مرکز اختصاص می‌یابد. البته اساتید ما بعد از بررسی، طرح‌های مورد نیاز برای فعالیت را انتخاب می‌کنند و این یک فعالیت بینابینی است که، چون با رویکرد معنوی در این مسیر قدم برداشته شده است مطمئن هستیم که اساتید هیات علمی این واحد مثل همیشه پیشقدم خواهند بود. 
وی با اشاره به اینکه دانشگاه آزاد اسلامی نمونه کاملی از مشارکت مردم از زمان تاسیس تا الان بوده است تصریح کرد: دانشگاه آزاد اسلامی که متولد انقلاب اسلامی می‌باشد نمونه کامل مشارکت مردم در سرنوشت علمی و پژوهشی کشور خود می‌باشد و ما امیدواریم همچنان بتوانیم با توجه به بیانیه گام دوم انقلاب، گام مهمی در خصوص علمی پژوهشی شدن فرهنگ خیریه و صدقات و همچنین کمک به محرومان و مستضعفان در کشور داشته باشیم.
ابوالقاسمی فر در پایان در خصوص نحوه اطلاع رسانی و همکاری علاقمندان دانشگاهی با این مرکز نیکوکاری گفت: یک صفحه مختص این مرکز نیکوکاری در سایت دانشگاه در نظر گرفته می‌شود و این مرکز کل طرح‌های پژوهشی خود را در اختیار علاقه‌مندان قرار خواهد داد. ضمنا اگر  نیاز به یک طرح پژوهشی فوری باشد سریعا به گروه‌های مورد نیاز اطلاع رسانی خواهد شد و در آن صفحه بارگذاری می‌گردد.
ارسال نظرات