صفحه نخست

استان ها

اقشار و معاونت‌ها

وزارتخانه ها

محور مقاوت

اقتصاد مقاومتی

ورزشکاران

فیلم و نماهنگ

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

جامعه زنان

راهیان نور

جامعه پزشکی

اجتماعی

دانشجویی

مهندسین صنعت

اصناف

مداحان

کارگری

عشایری

پیشکسوتان

دانش آموزي

مهندسین عمران

فرهنگیان

اساتيد

مهندسين کشاورزی

حقوقدانان

طلاب و روحانيون

بنیاد فرهنگی روایت

علمي، پژوهشي و فناوري

بسیج رسانه

كارمندان

مساجد و محلات

بنیاد تعاون

باشگاه خبرنگاران

باشگاه آذربایجان شرقی

باشگاه آذربایجان غربی

باشگاه اردبیل

باشگاه اصفهان

باشگاه البرز

باشگاه ایلام

باشگاه بوشهر

باشگاه تهران

باشگاه تهران بزرگ

باشگاه چهارمحال و بختیاری

باشگاه خراسان جنوبی

باشگاه خراسان رضوی

باشگاه خراسان شمالی

باشگاه خوزستان

باشگاه زنجان

باشگاه سمنان

باشگاه سیستان و بلوچستان

باشگاه فارس

باشگاه قزوین

باشگاه کردستان

باشگاه قم

باشگاه کرمان

باشگاه کرمانشاه

باشگاه کهگیلویه و بویراحمد

باشگاه گلستان

باشگاه گیلان

باشگاه لرستان

باشگاه مازندران

باشگاه مرکزی

باشگاه هرمزگان

باشگاه همدان

باشگاه یزد

رزمایش اقتدار عاشورایی

هنرمندان

سازندگی

فرهنگی و هنری

صفحات داخلی

جمعه ۰۵ خرداد ۱۴۰۲ - 26 May 2023
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایلام :
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایلام گفت: با توجه به نوع مصرف گوشت در استان که عمدتا با وقفه اندک از تولید به مصرف صورت می گیرد، خطرات زیادی سلامت مردم را تهدید می کند که از مهمترین آنها تب کریمه کنگو است.
کد خبر: ۹۲۵۶۰۱۸
|
۲۱ تير ۱۳۹۹ - ۰۹:۰۵

به گزارش خبرگزاری بسیج ، "دکتر جمیل صادقی فر "  معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایلام  اظهار داشت: تب کریمه کنگو یکی از خطرناک ترین بیماریهای مشترک انسان و دام است که در صورت عدم درمان صحیح موجب مرگ می شود.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایلام گفت: با توجه به نوع مصرف گوشت در استان که عمدتا با وقفه اندک از تولید به مصرف صورت می گیرد، خطرات زیادی سلامت مردم را تهدید می کند که از مهمترین آنها تب کریمه کنگو است.

وی یادآور شد: بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو با علائم تب، بیحالی، خونریزی از حفرات مختلف بدن مانند دهان، بینی، گوش و خونریزی های زیر پوست همراه است.

وی افزود: گزش کنه، له کردن کنه روی پوست بدن، خوردن گوشت، جگر و قلوه تازه و نپخته، تماس با گوشت یا امحا و احشای دام آلوده، انتقال از طریق تماس با خون و ترشحات فرد بیمار از راههای انتقال این بیماری خطرناک به انسان است.

دکتر صادقی فر یادآور شد: در چند سال اخیر هیچ گونه مورد ابتلا به تب کریمه کنگو در استان مشاهده نشده است و به همشهریان ایلامی توصیه می شود جهت پیشگیری از ابتلا به این بیماری خطرناک از مصرف گوشت نیم پز و نپخته جدا خودداری کنند.

وی یادآور شد: مردم گوشت مصرفی خود را از مراکز مجاز و مورد تایید و ممهمور به مهر شبک هدامپزشکی تهیه کرده وحداقل ۲۴ ساعت آن را در دمای یخچال چهار تا هشت درجه نگهداری و سپس مصرف کنند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایلام گفت: در صورت تمایل به مصرف جگر حداقل ۴۸ ساعت آنرا در یخچال نگهداری و بعد مصرف کنند همچنین از تماس با لاشه، احشا، خون و ترشحات دامی بدون استفاده از وسایل حفاظتی مانند دستکش و روپوش خودداری کنند.

دکتر صادقی فر تاکید کرد: در صورت مشاهده هرگونه علایم بیماری در خود یا اطرافیان در اولین فرصت به پزشک مراکز بهداشتی درمانی مراجعه شود.

به گفته وی، این بیماری ویروسی بدلیل ارتباط با خون و ترشحات بیمار می تواند از بیمار به پرسنل بیمارستان نیز منتقل شود.

ارسال نظرات