صفحه نخست

استان ها

اقشار و معاونت‌ها

وزارتخانه ها

محور مقاوت

اقتصاد مقاومتی

روابط بین الملل

ورزشکاران

فیلم و نماهنگ

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

جامعه زنان

راهیان نور

جامعه پزشکی

اجتماعی

دانشجویی

مهندسین صنعت

اصناف

مداحان

کارگری

عشایری

پیشکسوتان

دانش آموزي

مهندسین عمران

فرهنگیان

اساتيد

مهندسين کشاورزی

حقوقدانان

طلاب و روحانيون

بنیاد فرهنگی روایت

علمي، پژوهشي و فناوري

بسیج رسانه

كارمندان

مساجد و محلات

بنیاد تعاون

باشگاه خبرنگاران

باشگاه آذربایجان شرقی

باشگاه آذربایجان غربی

باشگاه اردبیل

باشگاه اصفهان

باشگاه البرز

باشگاه ایلام

باشگاه بوشهر

باشگاه تهران

باشگاه تهران بزرگ

باشگاه چهارمحال و بختیاری

باشگاه خراسان جنوبی

باشگاه خراسان رضوی

باشگاه خراسان شمالی

باشگاه خوزستان

باشگاه زنجان

باشگاه سمنان

باشگاه سیستان و بلوچستان

باشگاه فارس

باشگاه قزوین

باشگاه کردستان

باشگاه قم

باشگاه کرمان

باشگاه کرمانشاه

باشگاه کهگیلویه و بویراحمد

باشگاه گلستان

باشگاه گیلان

باشگاه لرستان

باشگاه مازندران

باشگاه مرکزی

باشگاه هرمزگان

باشگاه همدان

باشگاه یزد

رزمایش اقتدار عاشورایی

هنرمندان

سازندگی

فرهنگی و هنری

صفحات داخلی

پنجشنبه ۰۸ تير ۱۴۰۲ - 29 June 2023
مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی ایلام گفت: نان تولیدی نانوایی‌های استان ایلام طبق بررسی‌های انجام گرفته بدون هرگونه مواد افزودنی آسیب‌زا و غیرمجاز است.
کد خبر: ۹۲۷۴۷۷۶
|
۲۳ شهريور ۱۳۹۹ - ۰۹:۵۵

به گزارش خبرگزاری بسیج، "کامران سلیمان پور"  اظهار داشت: نان های پخت شده در نانوایی های استان ایلام فاقد مواد افزودنی غیرمجاز چون جوش شیرین، بلانکیت و نشاسته است و آزمایش ها و نظارت های مکرر از واحدهای نانوایی سطح استان این موضوع را اثبات می کند.

وی تاکید کرد: نان های تولید شده در نانوایی های استان ایلام از سالم ترین نان های کشور است چرا که برای تانوایان سلامت مصرف کنندگان و نیز تعهد و وجدان کاری تولیدکنندگان نان اولویت دارد.

سلیمان پور یادآور شد: اما در مورد نان های تولیدی استان ایلام آنچه که حائز اهمیت است اینکه مشکل کیفیت و شکل نان ها نیز باید حل شود و آموزش نانوایان در زیبا شناختی نان و نیز و بروزرسانی تجهیزات واحدهای نانوایی در این زمینه بی تاثیر نیست.

وی با بیان اینکه واحدهای تولیدی نان باید به سمت کیفی سازی پخت نان ها حرکت کنند، در خصوص هدر رفت نان هم توضیح داد: هرچند هدررفت نان نسبت به گذشته کاهش یافته اما هنوز هم مقدار هدررفت نان در استان قابل توجه است.

وی افزود: عدم کیفیت مطلوب نان، میزان خرید مازاد بر نیاز نان توسط مشتریان، قیمت پایین نان برای مشتری، شیوه های غلط نگهداری و حفظ نان، شرایط پخت نان در واحدهای نانوایی و تجهیزات فرسوده از جمله موارد دخیل در هدر رفت نان به شمار می رود.

وی اضافه کرد: باید به طور مداوم نانوایان دوره های آموزشی شیوه های درست پخت نان و خمیرگیری را فرا بگیرند و در بین مصرف کنندگان هم فرهنگ خرید به اندازه و شیوه های نگهدای و مدیریت نان اشاعه شود تا هدررفت نان به حداقل کاهش یابد.

۷۰۰ واحد نانوایی در استان ایلام فعال است و نان های تافتون، لواش، بربری، سنگک، سمون و محلی از جمله نان های پخت شده در نانوایی های استان هستند.

ارسال نظرات