صفحه نخست

استان ها

اقشار و معاونت‌ها

وزارتخانه ها

محور مقاوت

اقتصاد مقاومتی

روابط بین الملل

ورزشکاران

فیلم و نماهنگ

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

جامعه زنان

راهیان نور

جامعه پزشکی

اجتماعی

دانشجویی

مهندسین صنعت

اصناف

مداحان

کارگری

عشایری

پیشکسوتان

دانش آموزي

مهندسین عمران

فرهنگیان

اساتيد

مهندسين کشاورزی

حقوقدانان

طلاب و روحانيون

بنیاد فرهنگی روایت

علمي، پژوهشي و فناوري

بسیج رسانه

كارمندان

مساجد و محلات

بنیاد تعاون

باشگاه خبرنگاران

باشگاه آذربایجان شرقی

باشگاه آذربایجان غربی

باشگاه اردبیل

باشگاه اصفهان

باشگاه البرز

باشگاه ایلام

باشگاه بوشهر

باشگاه تهران

باشگاه تهران بزرگ

باشگاه چهارمحال و بختیاری

باشگاه خراسان جنوبی

باشگاه خراسان رضوی

باشگاه خراسان شمالی

باشگاه خوزستان

باشگاه زنجان

باشگاه سمنان

باشگاه سیستان و بلوچستان

باشگاه فارس

باشگاه قزوین

باشگاه کردستان

باشگاه قم

باشگاه کرمان

باشگاه کرمانشاه

باشگاه کهگیلویه و بویراحمد

باشگاه گلستان

باشگاه گیلان

باشگاه لرستان

باشگاه مازندران

باشگاه مرکزی

باشگاه هرمزگان

باشگاه همدان

باشگاه یزد

رزمایش اقتدار عاشورایی

هنرمندان

سازندگی

فرهنگی و هنری

صفحات داخلی

پنجشنبه ۰۵ مرداد ۱۴۰۲ - 27 July 2023
سردبیر فصلنامه علمی ترویجی اخلاق وابسته به دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان گفت: شماره 62 پیاپی فصلنامه علمی ترویجی اخلاق منتشر و در دسترس عموم علاقه مندان قرار گرفته است.
کد خبر: ۹۳۷۰۳۰۸
|
۱۴ شهريور ۱۴۰۰ - ۰۹:۴۱

به گزارش خبرگزاری بسیج اصفهان به نقل از روابط عمومی دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان، حجت الاسلام و المسلمین اصغر هادی اظهار داشت: گستردگی دانش بشر، پیچیدگی هرچه بیشتر تمدنها و رشد روزافزون دانشهای جدید بر هیچ آگاه صاحب‌خردی پوشیده نیست؛ به‌گونه‌ای که امروزه کسی نمی‌تواند ادعا کند که در همۀ علوم و فنون روز تخصص دارد.

وی با بیان این که از آغاز زندگی بشر و شکل‌گیری تمدنها و دانش های گوناگون، هیچ دانشی از اصول اخلاق بی نیاز نبوده است، افزود: اخلاق، هر دانشی را در مسیر درست دستیابی به اهداف جامعه، موجودات دیگر و طبیعت قرار داده و غایت خلقت انسان و قرب الهی را در فراروی آن مسیر ترسیم می‌کند و بدیهی است که دانش های جدید با این گوناگونی و ژرفا، مانند دانش های پیشین به دانش اخلاق نیازمندند.

عضو هیئت علمی پژوهشکده الهیات و خانواده دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان تصریح کرد: تعامل دانش اخلاق با دیگر علوم و فنون در گذشته و محدود بودن این علوم، موجب می‌شد عالم اخلاقی بتواند همۀ این علوم را با نگاه اخلاقی بنگرد و متخصصان علوم دیگر را در مسیر اخلاقی تخصص خود قرار دهد.

وی افزود: امروزه به‌دلیل گستردگی دانش ها، دانشمند اخلاقی قادر نیست با نگاه اخلاقی خود به همۀ دانش های امروزی بپردازد، بلکه دانش اخلاق نیز باید در مواجهه با دیگر علوم، تخصصی شود و هر دانشمند اخلاقی تنها به بخشی از علوم هم‌جوار بپردازد؛ برای مثال، متخصص اخلاق پزشکی نمی‌تواند یا برایش بسیار دشوار است که در علوم دیگری مانند: اخلاق مدیریت، اخلاق سیاست‌مداران، اخلاق کسب‌وکار، اخلاق خانواده و... نیز تخصص داشته باشد.

حجت الاسلام و المسلمین هادی عنوان داشت: در این شماره، مقالاتی را مطالعه می کنید که شماری از آن‌ها به اخلاق دانش و حرفه های جدید اشاره دارند؛ مانند: مقاله های «فرآیند شکل‌گیری رفتار غیراخلاقی در کسب‌وکار؛ مطالعه موردی بر مبنای نظریۀ داده‌بنیاد در بازار اصفهان»، «درآمدی بر مبانی رابطۀ حقوق و اخلاق در سنجۀ منطق فازی؛ تعامل یا تعارض»، «مؤلفه‌های اخلاق حرفه ای در معماری سنتی از منظر استادکار بهرام الیکی» و «راهکارهای ایجاد استحکام در خانواده از چشم‌انداز آموزههای اخلاقی- اسلامی و روان‌شناسی».

وی در پایان گفت: در هریک از این مقاله‌ها، نویسندگان کوشیده‌اند نمایی تخصصی از اخلاق را فراروی فرهیختگان و مخاطبان فصلنامه اخلاق قرار دهند.

علاقه مندان برای تهیه و مطالعه نسخه الکترونیک این شماره از فصلنامه می توانند به پایگاه اینترنتی فصلنامه به نشانی www.Aakhlagh.Morsalat.ir و پایگاه اینترنتی مرسلات به نشانی www.Morsalat.ir مراجعه نمایند.

ارسال نظرات