صفحه نخست

استان ها

اقشار و معاونت‌ها

وزارتخانه ها

محور مقاوت

اقتصاد مقاومتی

ورزشکاران

فیلم و نماهنگ

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

جامعه زنان

راهیان نور

جامعه پزشکی

اجتماعی

دانشجویی

مهندسین صنعت

اصناف

مداحان

کارگری

عشایری

پیشکسوتان

دانش آموزي

مهندسین عمران

فرهنگیان

اساتيد

مهندسين کشاورزی

حقوقدانان

طلاب و روحانيون

بنیاد فرهنگی روایت

علمي، پژوهشي و فناوري

بسیج رسانه

كارمندان

مساجد و محلات

بنیاد تعاون

باشگاه خبرنگاران

باشگاه آذربایجان شرقی

باشگاه آذربایجان غربی

باشگاه اردبیل

باشگاه اصفهان

باشگاه البرز

باشگاه ایلام

باشگاه بوشهر

باشگاه تهران

باشگاه تهران بزرگ

باشگاه چهارمحال و بختیاری

باشگاه خراسان جنوبی

باشگاه خراسان رضوی

باشگاه خراسان شمالی

باشگاه خوزستان

باشگاه زنجان

باشگاه سمنان

باشگاه سیستان و بلوچستان

باشگاه فارس

باشگاه قزوین

باشگاه کردستان

باشگاه قم

باشگاه کرمان

باشگاه کرمانشاه

باشگاه کهگیلویه و بویراحمد

باشگاه گلستان

باشگاه گیلان

باشگاه لرستان

باشگاه مازندران

باشگاه مرکزی

باشگاه هرمزگان

باشگاه همدان

باشگاه یزد

رزمایش اقتدار عاشورایی

هنرمندان

سازندگی

فرهنگی و هنری

صفحات داخلی

پنجشنبه ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 18 May 2023
یک کارشناس دینی با اشاره به سخنان امام حسین (ع) در تبیین قیام‌خود گفت:فلسفه قیام‌ عاشورا امر به معروف و نهی از منکر است.
کد خبر: ۹۴۴۷۹۹۲
|
۰۸ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۴:۲۵

به گزارش خبر گزاری بسیج، به نقل از روابط عمومی و تبلیـغات ناحیه مقاومت بسیج فلاورجان غلامعلی کریمی یکی از کارشناسان مسایل دینی امروز در مراسم روضه خوانی حضرت ابا عبدالله الحسین (ع) در حسینه شهدای سپاه فلاورجان گفت: امام حسین تاکید می کنند که همانا من از روى سبکسرى و گردنکشى، و نیز براى ایجاد فساد و ستمگرى دست به این قیام نزدم، بلکه براى اصلاح اوضاع امّت جدّم قیام کردم، و مى‏ خواهم «امر به‏ معروف‏» و «نهى از منکر» کنم، و به روش جدّم و پدرم على بن ابى طالب علیه السلام عمل کنم.

این کارشناسان مسایل دینی افزود: : دهه امر به معروف و نهی از منکر طبق وصیت حضرت امام حسین (ع) نامگذاری شدده است و هدف قیام امام حسین علیه السلام را امر به معروف و نهی ازمنکر بیان نمود .

این کارشناس دینی در ادامه افزود : ما عمدتا در بحث امر به معروف ونهی ازمنکر به بعد فقهی آن یک امر فروع دینی نگاه می کنیم در حالی که امر به معروف ونهی ازمنکر مساوی است با نبوت و دایره ای است که اصول دین را در بر می گیرد و امر به معروف و نهی از منکر را مساوی با تذکر لسانیی می دانیم .

ایشان در ادامه گفت : کل عالم در هستی در معرض خسارت است و ما را خارج نمی کند به جز تحقق و اقامه امر به معروف و نهی از منکر و اقامه حق فراتر از تذکر لسانی است .314 مرتبه فعل امر در قرآن داریم ، اولین آن در سوره حمد است قل هوالله احد می باشد که خدا وند امر به معروف می کند و آن جز اقامه توحید نیست . مورد بعد آن در سوره کافرون می باشد ، هنوز برخی متدینین امر به منکر می کنند و امر به مذاکره با آمریکا می کنند .

کریمی در ادامه خاطرنشان کرد : اول باید بدانیم معروف و منکر چیست، ما حق نداریم جلو دشمن کوتاه بیاییم که با قائده سلم لمن سالم کم همخوانی نداریم ولی از طرف دیگر بگوییم برویم با آمریکا مذاکره کنیم و ببینیم او چه می خواهد . هرجا که کـوتـاه آمـدیم تـعدادی از فدائیان واقعی اسلام از دسـت رفتند . ما اگر بخواهـییم از مظلوم دفاع کنیــم تحریم می شویم .

وی در پایان به چگونه شناختن راه درست اشاره و اذعان داشت: پیامبر(ص) به عمار می فرمایند: اگر دیدی کل جمعیت به یک راه می روند و حضرت علی (ع) تنها راه دیگر را میرود تو راه علی را بروکه آن راه راست می باشد .  امام حسین (ع) می فرمایند: همانا من از روى سبکسرى و گردنکشى، و نیز براى ایجاد فساد و ستمگرى دست به این قیام نزدم، بلکه براى اصلاح اوضاع امّت جدّم قیام کردم، و می خواهم «امر به‏ معروف‏» و «نهى از منکر» کنم، و به روش جدّم و پدرم على بن ابى طالب علیه السلام عمل کنم.

 

 

ارسال نظرات