ایـن کارآفریـن فعـال میگوید که ا کنون ۴۰۰ کندوی زنبور عسـل داریم کـه سـالانه از هـر کنـدو ۴۰ تـا ۵۰ کیلـو برداشـت عسـل داریـم کـه ایـن عسلها انواع و اقسام مختلف دسته بندی میشود. احمدی که دارای مدرک کارشناس ارشدی زنبورداری است، ادامه میدهـد: در کنـار بسـتهبندی انـواع عسـل، گـرده، مـوم و لـوازم زنبور داری را نیز عرضه میکنیم.
وی با بیان اینکه ۱۰ نفر در این تعاونی عضو و مشغول به کار هستند گفت: از این تعداد هفت نفر نیروی کار مستقیم و سه نفر نیروی کار غیرمستقیم هستند.
این کارآفرین افزود: ۲ میلیارد تومان سرمایه کلی راهاندازی مزرعه زنبورداری و تشکیل تعاونی است که در همین راستا از سوی قرارگاه اقتصاد مقاومتی بسیج ۲۰۰ میلیون تومان تسهیلات دریافت کرده ام و امیدوارم نیروی کار دریافت کنم.
وی دربـاره انـواع و اقسـام عسـل تولیـد شـده تصریح کرد: کـه عسـلهای طبیعـی تولیـد شـده در مناطـق مختلـف جهـان تفاوتهـای زیـادی از نظـر طعـم و عطـر بـا یکدیگـر دارنـد و اختلاف موجـود به مخصوصـا انـواع گیاهـان تولیدکننـده شـهد و شـرایط آب وهـوای محـل بسـتگی دارد.
احمدی خاطرنشان کرد: ا کثر مواد اصلی تشکیل دهنده عسل مشابه هم است؛ اما درصد بعضی از قندهای
طبیعی مختلف، تقریبا موجود در عسل بسیار بالاست و به همین جهت در صورت نگهداری صحیح و حتی به مدت طولانی، میکروارگانیسم هانمیتوانند در آن فعالیت کرده و مواد موجود در عسل طبیعی را تغییر داده و ترکیبات آن را عوض کنند.