صفحه نخست

استان ها

اقشار و معاونت‌ها

وزارتخانه ها

محور مقاوت

اقتصاد مقاومتی

روابط بین الملل

ورزشکاران

فیلم و نماهنگ

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

جامعه زنان

راهیان نور

جامعه پزشکی

اجتماعی

دانشجویی

مهندسین صنعت

اصناف

مداحان

کارگری

عشایری

پیشکسوتان

دانش آموزي

مهندسین عمران

فرهنگیان

اساتيد

مهندسين کشاورزی

حقوقدانان

طلاب و روحانيون

بنیاد فرهنگی روایت

علمي، پژوهشي و فناوري

بسیج رسانه

كارمندان

مساجد و محلات

بنیاد تعاون

باشگاه خبرنگاران

باشگاه آذربایجان شرقی

باشگاه آذربایجان غربی

باشگاه اردبیل

باشگاه اصفهان

باشگاه البرز

باشگاه ایلام

باشگاه بوشهر

باشگاه تهران

باشگاه تهران بزرگ

باشگاه چهارمحال و بختیاری

باشگاه خراسان جنوبی

باشگاه خراسان رضوی

باشگاه خراسان شمالی

باشگاه خوزستان

باشگاه زنجان

باشگاه سمنان

باشگاه سیستان و بلوچستان

باشگاه فارس

باشگاه قزوین

باشگاه کردستان

باشگاه قم

باشگاه کرمان

باشگاه کرمانشاه

باشگاه کهگیلویه و بویراحمد

باشگاه گلستان

باشگاه گیلان

باشگاه لرستان

باشگاه مازندران

باشگاه مرکزی

باشگاه هرمزگان

باشگاه همدان

باشگاه یزد

رزمایش اقتدار عاشورایی

هنرمندان

سازندگی

فرهنگی و هنری

صفحات داخلی

پنجشنبه ۳۰ فروردين ۱۴۰۳ - 18 April 2024
رییس سازمان جهاد کشاورزی لرستان گفت: میانگین تولید گندم در استان پنج و نیم تن در هکتار است در حالی که در کشور چهار و نیم تن در هر هکتار است.
کد خبر: ۹۵۹۲۵۸۷
|
۳۰ فروردين ۱۴۰۳ - ۲۲:۲۵

به گزارش خبرگزاری بسیج از لرستان، سیدعماد شاهرخی امروز در همایش ملی روز گندم و نان در سالن همایش اتاق بازرگانی اظهار کرد: امسال برخی کشاورزان توانسته اند حتی تا ۱۱ و نیم تن در هکتار برداشت داشته اند.

 

وی افزود: انتقال دانش فنی در مراحل کاشت، داشت و برداشت محصول ضروری است و باید تلاش کنیم بهره وری را در بخش کشاورزی بالا ببریم.

 

رییس جهاد کشاورزی لرستان یادآور شد: همچنین باید در پخت نان به درستی بهره وری را رعایت و در دورریز نان نیز فرهنگی ایجاد کنیم که کمترین اسراف و دورریز را داشته باشیم.

 

شاهرخی با تاکید بر اینکه اگر مبارزه با افت سن نداشته باشیم ۴۰ درصد کاهش تولید خواهیم داشت، عنوان کرد: آفت سن تا زمان برداشت محصول و حتی سخت شدن دانه قادر به تغذیه، خسارت زایی و کاهش ارزش کمی و کیفی محصول است

ارسال نظرات