صفحه نخست

استان ها

اقشار و معاونت‌ها

وزارتخانه ها

محور مقاوت

اقتصاد مقاومتی

ورزشکاران

فیلم و نماهنگ

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

جامعه زنان

راهیان نور

جامعه پزشکی

اجتماعی

دانشجویی

مهندسین صنعت

اصناف

مداحان

کارگری

عشایری

پیشکسوتان

دانش آموزي

مهندسین عمران

فرهنگیان

اساتيد

مهندسين کشاورزی

حقوقدانان

طلاب و روحانيون

بنیاد فرهنگی روایت

علمي، پژوهشي و فناوري

بسیج رسانه

كارمندان

مساجد و محلات

بنیاد تعاون

باشگاه خبرنگاران

باشگاه آذربایجان شرقی

باشگاه آذربایجان غربی

باشگاه اردبیل

باشگاه اصفهان

باشگاه البرز

باشگاه ایلام

باشگاه بوشهر

باشگاه تهران

باشگاه تهران بزرگ

باشگاه چهارمحال و بختیاری

باشگاه خراسان جنوبی

باشگاه خراسان رضوی

باشگاه خراسان شمالی

باشگاه خوزستان

باشگاه زنجان

باشگاه سمنان

باشگاه سیستان و بلوچستان

باشگاه فارس

باشگاه قزوین

باشگاه کردستان

باشگاه قم

باشگاه کرمان

باشگاه کرمانشاه

باشگاه کهگیلویه و بویراحمد

باشگاه گلستان

باشگاه گیلان

باشگاه لرستان

باشگاه مازندران

باشگاه مرکزی

باشگاه هرمزگان

باشگاه همدان

باشگاه یزد

رزمایش اقتدار عاشورایی

هنرمندان

سازندگی

فرهنگی و هنری

صفحات داخلی

يکشنبه ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 21 May 2023
کتاب «میکروب‌شناسی و ویژگی‌های فیزیک و شیمیایی آب آشامیدنی» توسط عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی همدان منتشر شد.
کد خبر: ۸۶۲۵۵۳۹
|
۰۴ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۱:۰۳

به گزارش خبرگزاری بسیج از همدان، کتاب «میکروب‌شناسی و ویژگی‌های فیزیک و شیمیایی آب آشامیدنی» به همت رضا حبیبی‌پور عضو هیئت علمی واحد همدان و رقیه قلی‌زاده دوران محله به زیور طبع آراسته شده است.

گفتنی است؛ در این کتاب آمده است «آب در قرآن اهمیتی عمیقی دارد و خداوند درآیات متعدد انسان را به تفکر در آب و شکرگزاری این نعمت بزرگ یادآور شده است، یکی از مهم‌ترین مسائل جوامع امروزی تأمین آب برای مصارف گوناگون است به‌گونه‌ای که زندگی بدون آب در کره زمین معنا ومفهومی ندارد»

کتاب «میکروب‌شناسی و ویژگی‌های فیزیک و شیمیایی آب آشامیدنی» با توجه به نیاز روزافزون جامعه به منابع آب آشامیدنی و اقلیم نیمه‌خشک ایران و لزوم داشتن آگاهی در مورد منابع آلوده‌کننده آب و راهکارهای جلوگیری از آن این کتاب در سه فصل نگاشته شده است

فصل اول این کتاب به مطالعه میکروب‌شناسی آب می‌پردازد در فصل دوم خواص فیزیکی و شیمیایی آب آشامیدنی را برمی‌شمارد و در فصل سوم به معرفی روش‌های آزمایشگاهی اندازه‌گیری آلودگی فیزیکی، شیمیایی و میکروبی آب شرب پرداخته است.

در پیشگفتار این کتاب به قلم دو مؤلف آمده است: آب یکی از شگفتی‌های آفرینش و شاهکارهای خلقت است و وجود هرگونه حیات متکی به وجود آب است، یکی از مهم‌ترین اشکال آب، نوع آشامیدنی آن است که با توجه به اسناد و مطالعات باستان شناسان، از دیرباز ایرانیان و مصریان به پاکیزگی آن اهمیت داده و اقدام به تصفیه آب می‌نمودند. بنابراین، میکروب‌شناسی آب، به‌ویژه آب آشامیدنی از رشته‌های بسیار کهن در تاریخ علم به شمار می‌آید.

شاید بتوان منابع آب شیرین را ارزشمندترین منبع تجدیدشونده کره زمین دانست. آب که تصفیه آن دشوار، انتقالش گران و پرهزینه است و جایگزین کردنش غیرممکن، یگانه عنصری است که وجود آن برای تولید مواد غذایی، توسعه اقتصادی و بقای موجودات زنده ضرورت دارد

رضا حبیبی پور دارای مدرک دکتری تخصصی در رشته مایکولوژی (قارچ‌شناسی) و عضو هیئت علمی گروه میکروبیولوژی واحد همدان است که در کارنامه علمی خود نگارش بیش از 30 مقاله علمی، ارائه ۴۹ مقاله در همایش‌ها ملی و بین‌المللی، اجرای ۱۴ طرح پژوهشی و تألیف ۴ کتاب را دارد.

انتهای پیام/

ارسال نظرات