صفحه نخست

استان ها

اقشار و معاونت‌ها

وزارتخانه ها

محور مقاوت

اقتصاد مقاومتی

ورزشکاران

فیلم و نماهنگ

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

جامعه زنان

راهیان نور

جامعه پزشکی

اجتماعی

دانشجویی

مهندسین صنعت

اصناف

مداحان

کارگری

عشایری

پیشکسوتان

دانش آموزي

مهندسین عمران

فرهنگیان

اساتيد

مهندسين کشاورزی

حقوقدانان

طلاب و روحانيون

بنیاد فرهنگی روایت

علمي، پژوهشي و فناوري

بسیج رسانه

كارمندان

مساجد و محلات

بنیاد تعاون

باشگاه خبرنگاران

باشگاه آذربایجان شرقی

باشگاه آذربایجان غربی

باشگاه اردبیل

باشگاه اصفهان

باشگاه البرز

باشگاه ایلام

باشگاه بوشهر

باشگاه تهران

باشگاه تهران بزرگ

باشگاه چهارمحال و بختیاری

باشگاه خراسان جنوبی

باشگاه خراسان رضوی

باشگاه خراسان شمالی

باشگاه خوزستان

باشگاه زنجان

باشگاه سمنان

باشگاه سیستان و بلوچستان

باشگاه فارس

باشگاه قزوین

باشگاه کردستان

باشگاه قم

باشگاه کرمان

باشگاه کرمانشاه

باشگاه کهگیلویه و بویراحمد

باشگاه گلستان

باشگاه گیلان

باشگاه لرستان

باشگاه مازندران

باشگاه مرکزی

باشگاه هرمزگان

باشگاه همدان

باشگاه یزد

رزمایش اقتدار عاشورایی

هنرمندان

سازندگی

فرهنگی و هنری

صفحات داخلی

يکشنبه ۰۷ خرداد ۱۴۰۲ - 28 May 2023
معاون علمی فناوری رئیس جمهور گفت: در حال حاضر 2 هزار و 600 شرکت دانش بنیان در کشور در حال فعالیت است که با ایجاد فضای افتخار به کار آفرین در جامعه می‌توانیم به توسعه پایدار برسیم.
کد خبر: ۸۷۴۰۸۱۶
|
۱۶ شهريور ۱۳۹۵ - ۲۳:۵۴

به گزارش خبرگزاری بسیج از همدان، سورنا ستاری امروز در مراسم اختتامیه رقابت‌های مهارت‌سنجی فن‌آورد استان همدان بیان داشت: در گذشته کشور ایران با توجه به زیست بوم ویژه ای که دارا بود افراد برجسته ای همچون ابوعلی سینا، خوارزمی و خیام را تربیت کرده است.

وی با طرح این سوال که چرا روند پرورش افرادی همچون ابوعلی سینا در کشور کم شده است، تصریح کرد : فکر به استخدام شدن یعنی خلاقیت نو آوری و ابتکار را از دست داده‌ایم و باید به دنبال ایجاد فضایی برای ورود دوباره خلاقیت و کار آفرینی به جامعه باشیم.

معاون علمی فناوری رئیس جمهور خاطرنشان کرد: در کشور استعدادها و ظرفیت‌های بیشماری وجود دارد و باید به دنبال کشف و افزایش بهره‌بری و استفاده کار آمد از ظرفیت‌های موجود باشیم.

وی با بیان این مهم که بیش از 94 درصد از زعفران دنیا در ایران تولید می‌شود ولی سهم کشور ما از نقدینگی ایجاد شده در کشت زعفران فقط 5 در صد است، تاکید کرد: باید به دنبال افزایش بهره‌بری و استفاده از ظرفیت‌های موجود باشیم.

ستاری بیان کرد :برای رشد اقتصادی و توسعه کشور باید به دنبال ایجاد خلاقیت، نوآوری و ابتکار عمل در جوانان و ایجاد زیرساخت های برای تحقق بیشتر اقتصاد دانش بنیان بود.

وی تصریح کرد: باید به دنبال ایجاد زیست بومی باشیم که در آن جواب سوال علم بهتر است یا ثروت کاملا مشخص باشد و زمینه های سرمایه گزاری بخش خصوصی را در بحث تحقیق و پژوهش مهیا سازیم تا بتوانیم به رشد و توسعه پایدار برسیم.

معاون علمی فناوری رئیس جمهور عنوان کرد:باید با دنبال کردن شیوه رویکرد به جوان و سپردن کار به آنها به دنبال استفاده حداکثری از توانایی ها و استعداد های جوانان کشور باشیم.

وی تاکید کرد: کشور ایران به عنوان چهارمین کشور تولید کننده مهندس در دنیا شناخت میشود و باید به دنبال افزایش استفاده از ظرفیت های قشر جوان تحصیل کرده و توانمند کشور باشیم.

ستاری ابراز داشت: در حال حاضر 2 هزار و 600 شرکت دانش بنیان در کشور در حال فعالیت هستند که با ایجاد فضای افتخار به کار آفرین و کار آفرینی که بر اساس علم کار آفرینی می‌کند در جامعه می توانیم به توسعه پایدار برسیم.

وی ادامه داد:پایگاه هوایی شهید نوژه همدان یکی از نماد های فرهنگی و پایداری در استان همدان است و در تمام نقاط حساس انقلاب اسلامی ایران نقش ایفا کرده و اولین شهدای دفاع مقدس را به کشور تقدیم کرده است .

وی در پایان عنوان کرد: پایگاه هوایی شهید نوژه همدان به عنوان یکی از مکان ها و مراکز افتخار آمیز در کشور شناخت می شود و باید برای بازگو شدن نقش ویژه و والایی این پایگاه هوایی در جهت‌گیری های فرهنگی استان به آن توجه خاص شود.

انتهای پیام/

ارسال نظرات