صفحه نخست

استان ها

اقشار و معاونت‌ها

وزارتخانه ها

محور مقاوت

اقتصاد مقاومتی

ورزشکاران

فیلم و نماهنگ

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

جامعه زنان

راهیان نور

جامعه پزشکی

اجتماعی

دانشجویی

مهندسین صنعت

اصناف

مداحان

کارگری

عشایری

پیشکسوتان

دانش آموزي

مهندسین عمران

فرهنگیان

اساتيد

مهندسين کشاورزی

حقوقدانان

طلاب و روحانيون

بنیاد فرهنگی روایت

علمي، پژوهشي و فناوري

بسیج رسانه

كارمندان

مساجد و محلات

بنیاد تعاون

باشگاه خبرنگاران

باشگاه آذربایجان شرقی

باشگاه آذربایجان غربی

باشگاه اردبیل

باشگاه اصفهان

باشگاه البرز

باشگاه ایلام

باشگاه بوشهر

باشگاه تهران

باشگاه تهران بزرگ

باشگاه چهارمحال و بختیاری

باشگاه خراسان جنوبی

باشگاه خراسان رضوی

باشگاه خراسان شمالی

باشگاه خوزستان

باشگاه زنجان

باشگاه سمنان

باشگاه سیستان و بلوچستان

باشگاه فارس

باشگاه قزوین

باشگاه کردستان

باشگاه قم

باشگاه کرمان

باشگاه کرمانشاه

باشگاه کهگیلویه و بویراحمد

باشگاه گلستان

باشگاه گیلان

باشگاه لرستان

باشگاه مازندران

باشگاه مرکزی

باشگاه هرمزگان

باشگاه همدان

باشگاه یزد

رزمایش اقتدار عاشورایی

هنرمندان

سازندگی

فرهنگی و هنری

صفحات داخلی

دوشنبه ۰۱ خرداد ۱۴۰۲ - 22 May 2023
فرمانده سپاه محمودآبادگفت: بانوان رزمنده دفاع مقدس افتخار کشور هستند چرا که نقش اساسی در انقلاب و پیروزی دفاع مقدس داشتند.
کد خبر: ۹۲۸۱۷۶۱
|
۰۹ مهر ۱۳۹۹ - ۱۱:۳۹
به گزارش خبرگزاری بسیج از مازندران، در هفته دفاع مقدس سرهنگ اسماعیل ابراهیم نژاد فرمانده سپاه محمودآباد با بانوی رزمنده دوران دفاع مقدس دیدار کرد.

سرهنک اسماعیل ابراهیم‌نژاد در این دیدار  ضمن گرامیداشت چهل سالگی هفته دفاع مقدس گفت: بانوان رزمنده دفاع مقدس افتخار کشور هستند چرا که نقش اساسی در انقلاب و پیروزی دفاع مقدس داشتند.
 
 
فرمانده سپاه محمودآباد افزود:‌ باید در برنامه های هفته دفاع مقدس از حضور رزمندگان و یادآوری و انتقال تجربیات آن دوران به نسل آینده، استفاده شود.
 
به گفته ابراهیم نژاد برای ترویج فرهنگ عاشورایی و زنده نگه‌داشتن یاد شهدا، جانبازارن و ایثارگران ،می بایست خاطرات جهادگران عرصه ایثار و شهادت بازگو شود.

در ادامه این دیدار نیز فاطمه تورانی بانوی رزمنده دوران هشت سال جنگ تحمیلی طی گفتگویی با یادآوری خاطرات اعزام خود و  با اشاره به اینکه در زمان اعزام به جبهه فرزند اولم سوم راهنمایی و فرزند چهارم ۵ ساله بود، گفت:‌به محض مطرح کردن اینکه می‌خواهم به منطقه اعزام بشوم، پدرم مخالفت کرد، اما همسرم هیچگونه مخالفتی نکرد بلکه  در  دادن رضایت نامه به سپاه پیشقدم شد.
 

 
تورانی با بیان این مطلب که اولین حضورم در جبهه با عملیات والفجر مقدماتی همراه شد، افزود:به محض ورود به قرارگاه مسئول آماده‌سازی تدارکات رزمندگان در قسمتی از قرارگاه متوجه شدم برخی از بانوان رزمنده که از خانواده شهدا و جانبازان بمباران دزفول بودند، مشغول شستن ملحفه و پتو هستند که با اصرار من اجازه دادند تا در کنارشان باشم.

این بانوی رزمنده در ادامه اضافه کرد: روز‌ها در کنار بانوان رزمنده ملحفه‌ها و پتو را می‌شستم،   شب‌ها بسته‌های ارسالی که شامل سربند‌های رزمنده‌ها، آمپول و باند‌ها بود را برای ارسال آماده می‌کردم.

به گفته تورانی  ۳ ماه در جبهه خدمت کردم که تمام لحظه‌های آن پر از آرامش و فقط یک قدم با خدا فاصله بود.

در ادامه این بانوی پیشکسوت دوران دفاع مقدس با تاکید بر اینکه دوست دارم خاطرات ما درسی برای نسل جوان باشد، گفت: از خود گذشتگی‌ها و فداکاری‌های رزمندگان دفاع مقدس وصف شدنی نبود و امیدوارم به درستی برای نسل جوان بازگو شود تا خاطرات دفاع مقدس همیشه در دل‌ها زنده بماند.

تورانی درادامه خاطراتش  افزود: بعد از ۱۱ روز حضور در اندیمشک عازم اهواز شدم، در دانشگاهی ۵ طبقه که با تخت مجهز شده بود برای امداد رسانی به رزمندگان مستقر شدیم. زمان استراحت به آخرین طبقه رفتم و دیدم چقدر به خاکریز‌های رزمنده‌ها نزدیک هستیم، لودر‌ها مشغول درست کردن سنگر بودند و رزمنده‌ها در تب و تاب بودند و مثل اینکه زمان عملیات بود.

این بانوی رزمنده محمودآبادی خاطرنشان کرد:مجروحان به درمانگاه انتقال داده میشدند، شب، روز، خواب و غذا برای کسی معنا نداشت، همه در تلاطم امداد رسانی به رزمنده‌ها بودند.
 
تورانی با بیان اینکه وضعیت رزمنده‌ها خواب و خستگی را از از ما گرفته بود، اضافه کرد: بار‌ها به جای خانم‌های دیگر که وقت استراحت می‌خواستند بالای سرمجروحان می‌ماندم و در تب و تاب کمک بودم چراکه رسالت من همین بود.

به گفته این بانوی پیشکسوت دوران دفاع مقدس از خود گذشتگی ، ایثار و مجاهدت رزمندگان وصف شدنی  نیست و باید درسی برای نسل امروز شود.
 


به گزارش بسیج؛ فاطمه تورانی بانوی رزمنده دوران دفاع مقدس یکی از بانوان  بسیجی در شهرستان محمودآباد است که  همانند بانوان دیگر برای پشتیبانی از رزمندگان اسلام وارد میدان جهاد شد. تورانی در سال ۵۹ عضو بسیج شده بود و کار‌های امدادگری را در درمانگاه ۷ تیر زیرنظر شهید قصابیان گذراند و بعد از  حدود ۲ سال فعالیت در بسیج، در نهایت به‌خاطر علاقه زیاد به جبهه‌های حق علیه باطل اعزام شد.

انتهای پیام/
ارسال نظرات