کارشناس طب اسلامی:
کارشناس طب اسلامی گفت: روش تغذیه صحیح در ماه مبارک رمضان به دلیل جلوگیری از عوارض جسمی یا عصبی از اهمیت بسیاری برخوردار است.
کارشناس طب اسلامی در این کلاس اظهار داشت: در دین اسلام برای خوردن و آشامیدن اصولی هست که با توجه به محدودیت زمانی در خوردن و آشامیدن در ماه رمضان این اصول باید با این شرایط زمانی مطابقت داده شود.
حجت الاسلام نعمتی افزود: روش تغذیه صحیح در این ماه به دلیل جلوگیری از عوارض جسمی یا عصبی از اهمیت بسیاری برخوردار است.
وی درباره تغذیه صحیح درماه رمضان بیان کرد: بهتراست افطار با آب ولرم به همراه خرما باشد و سعی شود وعده افطار و شام یکی باشد و برای افطار غذاهای سبک و زودهضم از جمله سوپ در نظر گرفته شود.
این کارشناس طب اسلامی عنوان کرد: در وعده سحر بهتر است ابتدا میوه و بعد از 20 دقیقه غذا میل شود.
انتهای پیام/
خبرهای مرتبط
ارسال نظرات
غیرقابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: