صفحه نخست

استان ها

اقشار و معاونت‌ها

وزارتخانه ها

محور مقاوت

اقتصاد مقاومتی

روابط بین الملل

ورزشکاران

فیلم و نماهنگ

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

جامعه زنان

راهیان نور

جامعه پزشکی

اجتماعی

دانشجویی

مهندسین صنعت

اصناف

مداحان

کارگری

عشایری

پیشکسوتان

دانش آموزي

مهندسین عمران

فرهنگیان

اساتيد

مهندسين کشاورزی

حقوقدانان

طلاب و روحانيون

بنیاد فرهنگی روایت

علمي، پژوهشي و فناوري

بسیج رسانه

كارمندان

مساجد و محلات

بنیاد تعاون

باشگاه خبرنگاران

باشگاه آذربایجان شرقی

باشگاه آذربایجان غربی

باشگاه اردبیل

باشگاه اصفهان

باشگاه البرز

باشگاه ایلام

باشگاه بوشهر

باشگاه تهران

باشگاه تهران بزرگ

باشگاه چهارمحال و بختیاری

باشگاه خراسان جنوبی

باشگاه خراسان رضوی

باشگاه خراسان شمالی

باشگاه خوزستان

باشگاه زنجان

باشگاه سمنان

باشگاه سیستان و بلوچستان

باشگاه فارس

باشگاه قزوین

باشگاه کردستان

باشگاه قم

باشگاه کرمان

باشگاه کرمانشاه

باشگاه کهگیلویه و بویراحمد

باشگاه گلستان

باشگاه گیلان

باشگاه لرستان

باشگاه مازندران

باشگاه مرکزی

باشگاه هرمزگان

باشگاه همدان

باشگاه یزد

رزمایش اقتدار عاشورایی

هنرمندان

سازندگی

فرهنگی و هنری

صفحات داخلی

سه‌شنبه ۰۶ تير ۱۴۰۲ - 27 June 2023
کارشناس طب اسلامی گفت: روش تغذیه صحیح در ماه مبارک رمضان به دلیل جلوگیری از عوارض جسمی یا عصبی از اهمیت بسیاری برخوردار است.
کد خبر: ۹۱۳۶۴۳۹
|
۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۴:۳۴

به گزارش خبرگزاری بسیج از ملایر، کلاس طب اسلامی پایگاه بسیج طلاب خوهران زینبیه(س) ملایر با موضوع چگونگی تغذیه در ماه مبارک رمضان برگزار شد.

کارشناس  طب اسلامی در این کلاس اظهار داشت: در دین اسلام برای خوردن و آشامیدن اصولی هست که با توجه به محدودیت زمانی در خوردن و آشامیدن در ماه رمضان این اصول باید با این شرایط زمانی مطابقت داده شود.

حجت الاسلام نعمتی افزود: روش تغذیه صحیح در این ماه به دلیل جلوگیری از عوارض جسمی یا عصبی از اهمیت بسیاری برخوردار است.

وی درباره تغذیه صحیح درماه رمضان بیان کرد: بهتراست افطار با آب ولرم به همراه خرما باشد و سعی شود وعده افطار و شام یکی باشد و برای افطار غذاهای سبک و زودهضم از جمله سوپ در نظر گرفته شود.

این کارشناس  طب اسلامی عنوان کرد: در وعده سحر بهتر است ابتدا میوه و بعد از 20 دقیقه غذا میل شود.

انتهای پیام/

ارسال نظرات