خبرهای داغ:
بسیجی وحید برزی:

بسیجی واقعی مومن واقعی است

نخبه بسیجی وحید برزی مولف بیش از ۲۰۰ عنوان کتاب در حوزه اخلاق و عرفان گفت:بسیجی واقعی مومن واقعی است،بسیجی کسی است که به تزکیه و تهذیب نفس خود اهمیت دهد،در میدان خود سازی گام بردارد
کد خبر: ۹۰۰۲۷۸۷
|
۰۹ فروردين ۱۳۹۷ - ۰۸:۲۳

نخبه خوزستانی برادر بسیجی وحید برزی در گفت وگوی با خبرنگار خبرگزاری بسیج در شلمچه اظهار کرد:بسیجی واقعی مومن واقعی است ،بسیجی کسی است که به تزکیه و تهذیب نفس خود اهمیت دهد،در میدان خود سازی گام بردارد و همواره به تکالیف الهی خود عمل کند که بهترین مصداق برای بسیجی واقعی در زمان ما امام خامنه ای(مد ظله العالی) می باشد.

وحید برزی مولف بیش از ۲۰۰ عنوان کتاب در حوزه اخلاق و عرفان که قریب ۱۰ جلد از آن به زیور طبع آراسته شده است در خصوص دو کتاب اخیر خود به نام های( این شرح بی نهایت) و (حدیث سرو) گفت: این دو کتاب در زمینه اخلاق و عرفان تالیف شده است و نیاز بسیجیان اهل سلوک و آحاد مردم را در مباحث اخلاقی و معنوی بر طرف میکند و تاثیر شگرفی در روح و جان آنها خواهد داشت .

وی در ادامه به ارائه توضیحاتی پیرامون کتاب (حدیث سرو) که اخیرا به زیور طبع آراسته شده است،بیان کرد: در صدد هستیم تا مجموعه‌ ای عرفانی در حوزه اخلاق را منتشر کنیم و حدیث سرو دومین کتاب از این مجموعه است که زیر نظر آیت الله مبشر کاشانی و طبق راهنمایی هایی ایشان تألیف شده است.

وحید برزی افزود: کتاب به صورت پرسش و پاسخ طراحی شده و سؤالات نیز در مورد اخلاق، عرفان و مباحث سلوکی است که در واقع مبانی نظری و عملی سیر و سلوک و فهم احادیث در این زمینه و ... بر پایه آیات و روایات در این کتاب آورده شده است تا بتواند نیاز های علاقه مندان در این زمینه را پاسخ گو باشد.

بسیجی برزی با اشاره به فصل های این کتاب بیان کرد: این کتاب در حدود 20 فصل سامان یافته که عنوان فصل ها نیز عبارت از «محاسبه عمر، حق الله و حق الناس و طریق جبران آنها»، «انسان کامل طبق روایات»، «چگونگی توسل به معصومان (ع)»، «اذکار و ختومات و شرایط بهره گیری از آنها»، «بررسی رهبانیت و اعتکاف در اسلام»، «اولیاء الهی، گفتار، کردار و سیره آنها»، «نماز و مسائل آن»، «حب دنیا و مدح و ذم آن»، «آسیب های سلوکی و طریقه رهایی از آنها»، «قرآن و طریق بهره گیری از آن»، «توصیه های نورانی»، «عشق و محبت به حق»، «اصلاح باطن، مراقبه و محاسبه»، «سلوک عملی»، «مسائل معرفتی»، «رویای صادقه»، «گناه و توبه»، «انسان شناسی عرفانی»، «عوالم غیب و کشف و شهود»، و «نظرات سلوکی» هستند.

نخبه بسیجی وحید برزی به ارائه توضیحات مختصری پیرامون فصل «انسان کامل» از این کتاب پرداخت و گفت: در این فصل سعی شده که مقام اهل بیت (ع) تبیین شود و با توجه به راهنمایی آن ها مقامات انسان کامل را توضیح دهیم و گفته ایم که مصداق اتم انسان کامل اهل بیت (ع) هستند و کسانی که در مسیر آن ها گام برمی دارند و تکامل می یابند، انسان متکامل هستند.

برزی بیان کرد: علاوه بر این نظر برخی از بزرگان مانند ابن عربی در مورد انسان کامل که گویی برگرفته از زیارت جامعه کبیره بوده و صحیح بوده است آورده شده و گفته ایم که پس از گذشت مدتی این عنوان را به اساتید خود اطلاق کرده اند، در واقع گاهی اهل سنت به دلیل دوری از آموزه های اهل بیت (ع) در تعیین مصداق اصلی انسان کامل دچار اشتباه شده اند و این مطلب آورده شده که همین مسئله یکی از بزرگترین انحرافات در زمینه سلوک بوده است.

مولف کتاب حدیث سرو بار دیگر با تأکید بر این که این کتاب تحت اشراف علمی آیت الله مبشر کاشانی سامان یافته است تصریح کرد: برای نمونه در همین فصل انسان کامل سؤالات و مسائل به وجود آمده با ایشان مطرح شد و ایشان هم با توجه به این که شاگرد بسیاری از بزرگان اهل معنا بودند طبق مبانی و دلایل عرفانی بر گرفته از قرآن و روایات نظرات خود را نیز بیان کرده اند و سپس مولف محترم تحقیقات ارزشمندی را به آن افزودند.


وی در پایان گفت: ذکر این نکته نیز ضروری است که در بخش اذکار و ختومات در واقع اذکاری مطرح شده که در روایات آمده و اذکار عمومی محسوب می شوند، ضمن اینکه هدف دیگر این بوده تا نشان دهیم عرفان اهل بیت (ع) خود دارای سبک مستقل در همه زمینه ها و در زمینه های عملی و دستورالعمل ها بوده و از همه نحله های عرفانی در دنیا بی نیاز است.

ارسال نظرات
پر بیننده ها