حسین قاسمی
سردارزهرایی مسئول سازمان بسیج سازندگی درنشست خبری عنوان کرد؛
مسئول بسیج سازندگی کشور، منطق بسیج را منطق تهدید و فرصت دانست و تاکید کرد: هرجایی که تهدیدی برای انقلاب باشد، بسیج انجا حضور دارد. وی، بسیج را تبیین بخش مردم سالاری دینی عنوان کرد و گفت: عرض و طول بسیج، عرض و طول انقلاب است.
کد خبر: ۹۳۳۹۵۹۳
|
۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۶:۵۹

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بسیج سازندگی، سردار محمد زهرایی مسئول سازمان بسیج سازندگی کشور در نشست خبری با اصحاب رسانه در شیراز، با گرامیداشت هفته بسیج سازندگی و رونمایی از مجله وزین منهای نفت شماره 15 با موضوع شهدای جادگر، اظهار داشت: سال 79همزمان شد با حرکت خودجوش گروه های جهادی که آن زمان حدود 40گروه بودند. بسیج سازندگی در ادامه تفکر جهادی تاسیس شد که خود، شعبه عظیمی از کار است برای رسیدن به قله های رفیع مدنظر انقلاب.


وی گفت: مقام معظم رهبری بر توسعه کمی و کیفی فعالیت های بسیح سازندگی و گروه های جهادی تاکید فرمودند. به عقیده وی، بسیج سازندگی، فرمان معجزه گونه مقام معظم رهبری بود، همانگونه که بسیج، فرمان معجزه گونه امام راحل بود.


سردار زهرایی ادامه داد: بسیج، تشکیلات انقلاب است، یعنی وزارتخانه ندارد، وارداتی یا خودساخته نیست، بلکه انقلاب برای گسترش دستاوردهای خود، شبکه سازی و منویات امام امت، بسیج را تاسیس کرده است. 


مسئول بسیج سازندگی کشور، منطق بسیج را منطق تهدید و فرصت دانست و تاکید کرد: هرجایی که تهدیدی برای انقلاب باشد، بسیج انجا حضور دارد. وی، بسیج را تبیین بخش مردم سالاری دینی عنوان کرد و گفت: عرض و طول بسیج، عرض و طول انقلاب است.


دکتر زهرایی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری که بسیج را پاره تن مردم عنوان کردند، تاکید کرد: بسیج، خلق کننده حماسه های بی بدیل، و تئوری خدمت بی منت است به ولی نعمتان، که همان مردمند.


وی با تامید براینکه بسیج معتقد است که مردم اصل هستند و به وکالت از عامه مردم، عده ای در قالب دولت و سازمانها به وکالت از مردم کار انجام می دهند، گفت: خطای محاسباتی که امروز در برخی از دستگاههای اجرایی وجود دارند، همین مسئله است که فکر می کنند انها اصلند و مردم فرع.


وی معتقد است که مشکلی که وجود دارد، این است که این باور در برخی از مسئولین و حتی در برخی مردم هم نیست. اعتقاد و باور مسئولین به تنهایی جوابگو نیست و مردم باید باورمند بشوند تا در جنگ اقتصادی هم پیروز شویم.


مسئول بسیج سازندگی کشور ادامه داد: بسیج، امتداد مردم است؛ به عبارتی بسیج، حلقه میانی میان امام و امت است. مدل امامت هم در انقلاب، کاملا مشخص است؛مدل زعامت بر قلب هاست.


وی با تصریح بر اینکه شبکه هایی که بسیج دارد، در دنیا بی نظیر است، گروه های جهادی را مولفه قوی شدن انقلاب اسلامی در گام دوم دانست و ادامه داد: صندوق های قرض الحسنه، بسترساز بانکداری اسلامی است و این صندوقها در بسیج راه اندازی شده اند که همه با سرمایه مردم، بدون یک ریال کمک دولتی فعال شده اند.


سردار زهرایی با اشاره‌ به تدوین نقشه راه پنج ساله بسیج سازندگی را  با مولفه های: جهادی،  اقتصاد مقاومتی، محرومیت زدایی و خدمت رسانی؛ تصریح کرد: بسیج سازندگی بدون گروه های جهادی معنا ندارد. این گروهها، از اردوهای جهادی شروع شد. 


وی گفت: در سال 47 و در زلزله فردوس، گروهی تحت عنوان «گروه جهادی» با مدیریت مقام معظم رهبری برای کمک به زلزله زدگان و رفع محرومیت از منطقه زلزله زده اعزام شد که جهادی، با اردوهای جهادی شروع شد، به گروه و جریان جهادی، و بعد به فناوری انقلاب تبدیل شد که نمونه فناوری جهادی، اربعین، یا راهیان نور است.
مسئول بسیج سازندگی کشور، با بیان اینکه جریان جهادی به عنوان فناوری انقلاب، مسیر خود را در جبهه سازی انقلاب ادامه می دهد، به تقدیم 45شهید جهادی تاکنون اشاره کرد و کفت: از آنجا که هنوز این شهدا در قانون جایگاهی ندارند، به دنبال ثبت شهدا و جانبازانی هستیم که در حین ماموریت جهادی، مجروح یا شهید می شوند.


وی همچنین به سامانه اطلس جهادی اشاره کرد و گفت: گروههای جهادی با ثبت در ین سامانه، ارتقا میگیرند و گروهها سطح بندی می شوند.به گفته وی، امروز 12هزار گروه جهادی ثبت شده کمتر از شش ماه فعالیت داریم و 50هزار گروه جهادی شناسه دار در این سامانه داریم. همچنین 92 قرارگاه جهادی استانی و 8قرارگاه ملی جهادی داریم. 
وی با تامید بر اینکه به دنبال تخصصی کردن گروههای جهادی هستیم، ادامه داد: اقشار تخصصی بسیج را پای کار آوردیم که در 1400، بسیج محلات، جامعه زنان، و جامعه پزشکی، اقشاری هستند که پای کار هستند. 


زهرایی، ماموریت دوم بسیج سازندگی را محرومیت زدایی دانست و ادامه داد: 195هزار پروژه کوچک زودبازده تا کنون در کشور کار شده است.


مسئول بسیج سازندگی کشور با بیان اینکه تا سال گذشته بسیج سازندگی همه جور محرومیت زدایی می کرد، تصریح کرد: از سال پیش با تدوین طرح جامع محرومیت زدایی مردم پایه، که محدود به بستر کار (طرح روستاهای پایلوت و مخلات حاشیه شهر) و مسکن محرومین، جاده، کارگاه زیرساخت اشتغال است، در سال گذشته، 15هزار پروژه تخصصی انجام شد. 


به گفته زهرایی، در سال جاری، بودجه خوبی برای بسیج سازندگی درنظر گرفته شده و همچین آب و راه روستایی، و نیز متوازن سازی و 6درصد پول قیر به بسیج سازندگی اختصاص داده شده است که دست این سازمان را برای ارائه خدمات تخصصی، بازتر می کند.


وی ادامه داد: در مسکن محرومین هم 50هزار واحد مسکونی مددجویی کمیته امداد شروع شده است که پیش بینی می شود 2سال طول بکشد. هزار واحد محل سکونت در حاشیه چابهار، و امداد و نجات، و اسکان موقت، در سیسخت، از جمله خدمات دیگری است که زهرایی به آن اشاره کرد. 

وی افزود: بالغ بر 190هزار کارگاه اقتصاد مقاومتی در هفت سال کذشته تاسیس شده است. به عقیده مسئول بسیج سازندگی کشور،خدمت رسانی در کشور،نیاز به مدیریت واحد دارد. بسیج و سپاه به مدلی به عنوان مدل قرارگاهی رسیده است. در سی سخت، قرارگاه محلی تشکیل شد و در سرپل ذهاب هم اسکان موقت و اسکان دائم با متولی گری اداره مسکن، طرح شهید حاج قاسم سلیمانی در کرونا، از دیگر خدمات گروههای جهادی است.


به گفته وی، در طرح شهید سلیمانی و رزمایش کمک مومنانه، 15میلیون بسته معیشتی، همراه با بیش از یک میلیون تبلت و نوشت افزار و بسیاری از خدمات دیگر ارائه شده که کمک مومنانه را از رزمایش به نهضتی ملی و مردمی تبدیل کرده است.

ارسال نظرات