مسئول اردویی سپاه کربلا در گفت و گو با بسیج مطرح کرد:

سفر مجازی دانش آموزان به کربلای ایران / راویان نور در شبکه شاد

ساری-مسئول سازمان اردویی، راهیان نور و گردشگری سپاه کربلا ازبرگزاری اردوی مجازی راهیان نور در بستر شبکه شاد برای دانش آموزان خبر داد.
کد خبر: ۹۳۲۴۷۹۲
|
۱۱ اسفند ۱۳۹۹ - ۰۹:۳۸
سرگرد محمد عباسپور صبح امروز در گفت و گو با خبرنگار بسیج در ساری  به  مهیا نبودن شرایط برگزاری اردوی راهیان نور دانش‌آموزی و اعزام زائر با توجه به وضعیت بیماری منحوس کرونا و محدودیت‌های اعمال شده از سوی ستاد ملی مبارزه با کرونا از برگزاری شکل جدیدی از اردو‌های راهیان نور خبر داد وگفت:بازه راهیان نور دانش آموزی امسال به صورت مجازی و در بستر برنامه شاد طی روز‌های دوم تا هفتم اسفند برای دانش‌آموزان مازندرانی برگزار شد.

مسئول سازمان اردویی، راهیان نور و گردشگری سپاه کربلا با اشاره به اینکه بیش از ۴۵۰ هزار دانش‌آموز مازندرانی به همراه معلمان و بعضا به همراه خانواده از برنامه‌های تهیه شده برای این ایام بازدید داشتند، افزود: با برنامه‌ریزی‌های انجام شده گروه‌های مستندساز به مناطق عملیاتی جنوب کشور اعزام شده و با حضور در یادمان‌های مختلف اقدام به تولید برنامه‌های متنوع کردند.

عباسپور با بیان اینکه اردوی راهیان نور مجازی جای سفر حضوری را نمی‌گیرد، اضافه کرد: حضور در منطقه حال و هوای دیگری دارد، اما یکی از ویژگی‌های راهیان نور مجازی محدودیت نداشتن در تعداد مخاطب بود که توانستیم قشر بیشتری از جامعه هدف دانش‌آموزی را تحت پوشش قرار دهیم همچنین بعد از پخش زنده، تعداد زیادی باز پخش و باز نشر این تصاویر را داریم.

مسئول راهیان نور سپاه کربلا  از اهداف مهم راهیان نور و راهیان نور مجازی  را انتقال رشادت‌ها و فرهنگ دفاع مقدس دانست و ادامه داد: انتقال فرهنگ دفاع مقدس به عنوان یک اصل برای ما مهم بوده و تلاش کردیم با استفاده از فرماندهان و رزمندگان دفاع مقدس لشکر ویژه ۲۵ کربلا این فرهنگ را به دانش‌آموزان انتقال دهیم.

به گفته عباسپور سردار مرتضی قربانی فرمانده لشکر ویژه ۲۵ کربلا در دوران دفاع مقدس، سردار علی‌اکبر پاشا فرمانده اطلاعات و عملیات لشکر ویژه ۲۵ کربلا در دوران دفاع مقدس، سردار حمیدرضا رستمیان، حاج اصغر صادق‌نژاد، غلام‌رضا احمدی، غفار یحیی‌زاده، نادر بذری، مفید اسماعیلی، علی محسن‌پور، فرامرز صادق‌کوهستانی، مسعود رضایی، اسماعیل سیدحسین‌پور، روح‌الله ترابی‌نسب، نورمحمد احمدی، علی‌اکبر خنکدار، نورعلی رمضان‌نژاد، هادی بصیر، فرامرز اسدالله‌نتاج و دیگر رزمندگان لشکر ویژه ۲۵ کربلا و راویان استانی در برنامه راهیان نورمجازی بودند.

مسئول سازمان اردویی، راهیان نور و گردشگری سپاه کربلا با اشاره به اینکه برای آشنایی بیشتر دانش‌آموزن با لشکر ویژه ۲۵ کربلا و عملیات‌هایی که این لشکر خط شکن در آن حضور داشت برنامه‌هایی متنوعی در یادمان‌های فتح‌المبین، شلمچه، اروندکنار، علقمه، هویزه، هورالعظیم و ویژه برنامه‌ای هم در هفت‌تپه قدمگاه رزمندگان لشکر ویژه ۲۵ کربلا تهیه و پخش شد، تصریح کرد: سعی شده در این برنامه‌ها به جوانب مختلف پرداخته و مسائل مختلف ازجمله فرهنگ دفاع مقدس، نقش آفرینی لشکر ویژه ۲۵ کربلا و طنز در جبهه مطرح شود.

عباسپور ادامه داد: طی ۴۲ سال گذشته از پیروزی انقلاب اسلامی اتفاقات و چالش‌های مختلفی رخ داد که هیچ یک از این چالش‌ها نتوانسته ما را از تفکرات اعتقادی دور نگه دارد از این رو ویروس کرونا هم امروز نباید جوانان ما را از بستر‌های ارزشمندی، چون راهیان نور و بازدید از یادمان‌های دفاع مقدس و تفکرات انقلابی دور نگه دارد.

مسئول اردویی سپاه کربلا با بیان اینکه در صورت مساعد شدن شرایط کشور و اجازه ستاد ملی مبارزه با کرونا مبنی بر اعزام زائر به مناطق عملیاتی جنوب کشور اعزام زائر را خواهیم داشت، تاکید کرد: در صورت مساعد نشد شرایط، ویژه برنامه‌های متعددی برای راهیان نور دانشجویی و محلات به صورت مجازی برنامه‌ریزی شده تا از ظرفیت فضای مجازی حداکثر استفاده و بهره را برده باشیم.

عباسپور در پایان از سازمان بسیج دانش‌آموزی استان، اداره کل آموزش و پرورش مازندران، معاونت فرهنگی سپاه کربلا، معاونت روابط عمومی سپاه کربلا، انجمن راویان استان مازندران و کمیته خادمین شهدا استان مازندران قدردانی کرد.

انتهای پیام/
ارسال نظرات
پر بیننده ها