به مناسبت سی و سومین سالگرد ارتحال جانسوز امام راحل صادر شد؛

اطلاعیه مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه حضرت محمد رسول الله(ص) تهران بزرگ

اگر امام در رمز گشائی از پیروزی انقلاب اسلامی می فرمودند: اراده الهی، عمل به اسلام و انگیزه الهی، کلید اصلی سقوط طاغوت و پیروزی حق بر باطل بود.
کد خبر: ۹۴۳۷۷۴۱
|
۱۷ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۲:۲۹
اطلاعیه مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه حضرت محمد رسول الله(ص) تهران بزرگ
 

به گزارش خبرگزاری بسیج از سپاه تهران بزرگ، به مناسبت سی و سومین سالگرد ارتحال جانسوز امام خمینی(ره)، مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه حضرت محمد رسول الله(ص) تهران بزرگ، اطلاعیه ای صادر کرد.

متن این اطلاعیه به شرح زیر است:

بسمه تعالی

مکتب و منطق همیشه جاوید!
چهاردهم خرداد دیگری از راه رسید و سی و سومین سال ارتحال ملکوتی امام راحل را در حالی سپری می کنیم که بیش از هر زمانی شعاع خورشید اندیشه و تفکر توحیدی و ولایی حضرت امام، دل های تاریک را در مقیاس جهانی روشن ساخته است، بشریت امروز تشنه تر از هرزمانی در تکاپوی گم شده ایست که آن را در منطق و سیرت  امام خمینی و شاگردان مکتبش همچون حاج قاسم سلیمانی یافته اند.

ملت های مسلمان و غیر مسلمانی که در آرزوی امنیت و عدالت و پاکی و معنویت همچنان تحت ظلم ظالمان و وحشت از گرگ های گرسنه، هر روز بدتر از دیروز دست و پنجه نرم می کنند.

نهضت و انقلاب مکتبی و توحیدی امام که به تعبیر خلف صالح او امام خامنه ای عزیز بدون نام و نشان او در دنیا شناخته نمی شود بارقه امیدی در دل ملت های پابرهنه و مظلوم جهان به وجود آورده است و این امر مهم از حیثی مسئولیت سنگینی را متوجه جوامع نخبگی و کانون های علمی و فرهنگی اعم از حوزوی و دانشگاهی می نماید.

چه آنکه حفظ و نشر و تبیین اندیشه و تفکر ناب امام آنگونه ای که بوده و هست بهترین جلوه از جهاد تبیین می باشد که اولین ثمره آن مقابله با حربه و فتنه مرموز تحریف تاریخ انقلاب اسلامی و واقعیت های سیره پرفروغ امام خواهد بود و البته باز توجه به کلید واژگان و محورهای منویات و گفتارهای نافذ و قاطع و انقلابی امام خود چراغ راهی برای رهروان صدیق راهش نیز تلقی می گردد.

آنجا که استکبار ستیزی و دادن لقب شیطان بزرگ به آمریکا و تاکید بر ایمان و اسلام و خودباوری و اخلاص در همه امور و رعایت نقش و حق توده مردم و پشتیبانی از ولایت فقیه در راس هشدارها و تذکرات وی به تصمیم سازان و تصمیم گیران قوای ثلاثه و بلکه همه مسئولان و صاحبان اندیشه بود.

خدای را شاکریم که همواره در دوران پس از امام، چهاردهم خردادها تجلی بهترین جهاد تبیین از ناحیه خلف صالح او امام خامنه ای مدظله بوده است، او که به حق تالی تلو امام و مبین و مروج اندیشه های ناب روح خدا و البته بیشترین دغدغه و پافشاری را بر حفظ خط و سیره امام خمینی(رض) داشته و دارد.

اگر امام می فرمود: اصل بر دشمنی و فریبکاری ابر قدرتهاست و بی اعتمادی به آنهاست. مقام معظم رهبری نیز تاکید داشتند که: تکیه به بیگانه خطرناک است، از بیگانه باید بهره برد اما نباید به آن تکیه کرد.

به واقع ترجمان واقعی و صادقانه و دقیق خط و تفکر و سیره امام اکنون شیوه راهبری امت توسط امام خامنه ای عزیز است. کافی است نیم نگاهی به برخی فرمایشات راهبردی امام انداخته و آن را با سیره خلف صالح او تطبیق بدهیم تا قاطعیت و نافذیت و شجاعت امامین انقلاب را به روشنی دوروی یک سکه باور کنیم، گواه این حقیقت نوع نگاه و فرمایشات و مواضع هردو امام است که از یک سرچشمه (ایمان و توکل بخدا) و پافشاری بر وحدت کلمه و بصیرت و روحیه انقلابی مردم همیشه در صحنه، جریان یافته است.

امام می فرمود:
آمدم برای خدمت به مردم، من خادم شما هستم، ظالم از بین رفتنی است، مراقب لیبرال ها و منافقین باشید، حفظ نظام از اوجب واجبات است، ولایت فقیه ولایت انبیا و اولیاست، وضع فعلی افراد ملاک است، اگر دیدید دشمنان از شما حمایت می کنند بدانید اشکال در کار شماست، قانون اساسی باید اجرا شود حتی اگر برخلاف رای شما باشد، تاکید بر انقلابی ماندن و انقلابی فکر کردن و عمل انقلابی و جهادی و حفظ هویت انقلاب و توجه به شاخصه های انقلابی بودن و ...

اگر امام در رمز گشائی از پیروزی انقلاب اسلامی می فرمودند: اراده الهی، عمل به اسلام و انگیزه الهی، کلید اصلی و علت العلل سقوط طاغوت و پیروزی حق بر باطل بود.  امام خامنه ای عزیز نیز رمز بقا و حفظ انقلاب را در همین مهم تاکید داشته و دارند.

مهمترین عامل موفقیت امام، ایمان و باور او نسبت به الطاف و نصرت الهی بود که از وی عنصری سرسخت و شجاع علیه کاخ های ستم و نظام سلطه و غارتگران بین المللی ساخته بود، به قول سردار دلها ویژگی مهم امام نسبت به دیگر عالمان دینی اساسی و مبنایی بود.

او در نهضت عاشورائیش جبهه های گوناگونی را باز کرد و در تمام آن ها توانست پیروزی قاطع و جاودانه ای را برای مردمش و بلکه همه عالم به ارمغان بیاورد. از طرفی تمامیت نظام ستم شاهی و از سر تا پا غربی و وابسته به اجنبی و بیگانه رژیم طاغوت را هدف قرار داده بود و از طرفی دیگر با متحجرین و مقدس نماهای احمق و پوک وارد مبارزه ای نفس گیر گردیده بود و ازطرفی وقتی دست های لرزان خود را مشت می کرد، نه تنها خبرنگاران را وحشتی عارض می شد که زلزله ای مخرب به کاخ های ظلم و جور در شرق و غرب دنیا می افتاد.

امام که قائل به تئوری ناب ولایت فقیه بود و جز با استقرار نظام سیاسی مبتنی بر آموزه های وحیانی و اسلامی، هرگونه تلاش و عمل انقلابی و مبارزاتی را آب در هاونگ کوبیدن می دانست، در همان روزهای آغازین پیروزی در وهله اول تکلیف نوع حاکمیت را به رای مردم گذارد و با هدایت های نافذ خویش علیرغم میل غربگرایان و ملی گراهای لیبرال و سکولار، جمهوری اسلامی را بدون یک کلمه کم و یک کلمه زیاد با رای و پشتیبانی قاطع مردم تثبیت نمود.

شاید این اولین تبر و پتک ابراهیمی بود که پس از پیروزی انقلاب توسط امام و امت متحد و انقلابی و آگاه و مومن امام بر پیکر استکبار و شبکه جهانی سلطه و حامیان رژیم منحوس پهلوی فرود آمد و البته سرآغازی شد برای خود باوری و استقلال و رهایی از زیر بار ذلت و وابستگی به بیگانگان و برداشتن گام های بلند برای فتح قله های سربلندی و عزت و اقتدار.

هرچند دشمنان ملت ایران با درک این پدیده عظیم با تحمیل جنگی نابرابر و ظالمانه و بی سابقه، متاسفانه حرکت تحولی نهادسازی و ایجاد ساختارهای جدید حکومتی متناسب و در تراز نظام سیاسی متکی و مبتنی بر دین را مختل و برای چندین دهه عقب انداخت ولی جوهره و منطق انقلاب امام و ریل گذاری ولایی مکتب او به فضل الهی به میزانی ظرفیت داشت که توانست علیرغم دشمنی ها و فتنه های شکننده با عبور عزتمندانه از مرز چهل سالگی، تمامی اربابان فتنه و سران جبهه استکبار و دشمنان داخلی و خارجی خود را ناباورانه زمین گیر و ناکام گذارد و زمینه را برای تصمیم سازان و تصمیم گیران خدوم و بی منت مردم برای رفع مشکلات فراوان تحمیل شده بر اثر سوء مدیریت ها و عوامل نفوذی داخلی، فراهم سازد، تا در دهه پنجم انقلاب که البته تمامی بسترهای لازم با شکل گیری دولت و مجلس انقلابی و مردمی و نیز قوه قضائیه فساد ستیز و مقتدر مهیا گردیده است، گام های تحولی و زیربنایی برای ایجاد انقلابی در امر نهادسازی به تناسب نظام اسلامی و مردمی و البته محله محور و مسجد محور برداشته بشود.

قطعا در این مسیر سخت چه بسا لازم باشد برخی تشکل ها و نهادهای موجود یا حذف و یا ادغام و تجمیع گردد و در نهایت نهادها و ساختارهایی شفاف و قوی و کار ساز و مفید، مطابق با فرهنگ و آموزه های مکتبی و انقلابی جایگزین بسیاری از سیستم ها و قالب های موجود که بعضا باقیمانده از رژیم سابق و یا میراث فلسفه غرب می باشد، گردد.

امید که با توجه به نقشه راهی که رهبر فرزانه انقلاب در سند گام دوم انقلاب، اندیشمندانه و کارشناسانه و دقیق ترسیم فرموده اند،  خدمتگذاران صدیق مردم، توفیق تحقق این رسالت را بخوبی پیدا نمایند. انشالله

۱۴ خرداد ۱۴۰۱ /  ابوالقاسم علیزاده

 
انتهای پیام//
 
 

 

 

ارسال نظرات