صفحه نخست

استان ها

اقشار و معاونت‌ها

سازمانها و وزارتخانه‌ها

محور مقاومت

اقتصاد مقاومتی

روابط بین الملل

ورزشکاران

فیلم و نماهنگ

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

جامعه زنان

راهیان نور

جامعه پزشکی

اجتماعی

دانشجویی

مهندسین صنعت

اصناف

مداحان

سازمان حفظ آثار

کارگری

عشایری

پیشکسوتان

دانش آموزي

مهندسین عمران

فرهنگیان

اساتيد

مهندسين کشاورزی

حقوقدانان

طلاب و روحانيون

بنیاد فرهنگی روایت

علمي، پژوهشي و فناوري

بسیج رسانه

كارمندان

مساجد و محلات

بنیاد تعاون

باشگاه خبرنگاران

باشگاه آذربایجان شرقی

باشگاه آذربایجان غربی

باشگاه اردبیل

باشگاه اصفهان

باشگاه البرز

باشگاه ایلام

باشگاه بوشهر

باشگاه تهران

باشگاه تهران بزرگ

باشگاه چهارمحال و بختیاری

باشگاه خراسان جنوبی

باشگاه خراسان رضوی

باشگاه خراسان شمالی

باشگاه خوزستان

باشگاه زنجان

باشگاه سمنان

باشگاه سیستان و بلوچستان

باشگاه فارس

باشگاه قزوین

باشگاه کردستان

باشگاه قم

باشگاه کرمان

باشگاه کرمانشاه

باشگاه کهگیلویه و بویراحمد

باشگاه گلستان

باشگاه گیلان

باشگاه لرستان

باشگاه مازندران

باشگاه مرکزی

باشگاه هرمزگان

باشگاه همدان

باشگاه یزد

رزمایش اقتدار عاشورایی

هنرمندان

سازندگی

مدارس الگوی صالح

سازمان ورزش

فرهنگی و هنری

وزارت صمت

وزارت نفت

وزارت ارتباطات

وزارت دفاع

وزارت نیرو

وزارت آموزش و پرورش

وزارت جهاد کشاورزی

وزارت مسکن و شهرسازی

وزارت اقتصاد و دارایی

سازمان انرژی اتمی

سازمان آتش نشانی

بسیج صدا و سیما

صفحات داخلی

جمعه ۲۵ خرداد ۱۴۰۳ - 14 June 2024
کد خبر: ۸۵۰۳۱۸۹
|
۱۶ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۱:۰۰


به گزارش خبرگزاری بسیج،‌ یحیی آل اسحاق در گردهمایی انتخاباتی ستاد ائتلاف بزرگ با اشاره به شرایطی که در زمان نگاه منفی به اتاق‌های بازرگانی وجود داشت، اظهار داشت: عده‌ای در آن زمان به من می گفتند که تو مشکلت این نیست که انقلابی نیستی، بلکه تفکر انقلابی نداری، اما با تلاش های صورت گرفته این تفکر که بخش خصوصی پا برجا بماند و آبشخور ملی داشته باشد، نتیجه داد و امروز دولتمردان نیز به این نتیجه رسیده اند که بدون حضور بخش خصوصی توان اداره کشور آسان نخواهد بود.

 

وی خاطرنشان کرد: اگر بخش خصوصی و اتاق‌ها در آن سالها مقاومت نمی‌کردند، مشخص نبود که اقتصاد به چه مسیری حرکت می‌کرد و بخش خصوصی چه سرنوشتی را در زمان حاضر تجربه می کردند.

 

وی با تاکید براینکه ضریب تاثیرگذاری اتاق آینده باید بیش از شرایط کنونی باشد، عنوان کرد: بسترها و حمایت از اتاق در حال انجام است و به تعبیر آقای میرمحمد صادقی یک زمان جبهه ما سیاسی و نظامی و امروز مدیریت اقتصاد کشور است.

 

آل اسحاق خاطرنشان کرد: امروز اقتصاد ایران با دو مشکل اساسی اشتغال و بهبود معیشت مردم مواجه است و اگر همه بخش‌های خصوصی و دولتی دست به دست هم ندهند، تغییر راه به جایی نخواهد برد .

 

آل اسحاق با اشاره به وجود 5 میلیون نیروی بیکارجویای کار در کشور گفت: با روندی که در حال طی شدن است، ایجاد اشتغال جدید قابل حل نیست و به طور قطع تغییر شرایط کنونی به عزم ملی نیاز دارد. مجموع درآمد بسیاری از مردم با هزینه‌ زندگی مطابقت ندارد و این بخش خصوصی است که باید نه در شعار که در عمل، در فرآیند اقتصاد و اشتغال آفرینی حضور جدی داشته باشد.

 

وی با بیان اینکه افراد در اتاق بازرگانی باید ملی نگر باشد، نه بخشی نگر تصریح کرد: اعضای اتاق آینده باید به کار تیمی اعتقاد داشته و نکته مهم آنکه مجموعه نظام حاکمیتی گارد خود را برای آنها باز کند و بدون هماهنگی تصمیم گیران اقتصادی امکان پیشرفت فراهم نخواهد شد.

 

رئیس اتاق بازرگانی تهران به این نکته اشاره کرد که معنای هماهنگی تصمیم گیران اقتصادی انتقاد نکردن نیست، بلکه طرح موضوعاتی است که منجر به بهبود شرایط اقتصادی کشور شود.

 

احمد پورفلاح عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی تهران نیز گفت: برای شرکت در انتخابات هشتمین دوره هیئت نمایندگان، باید افرادی که کارت بازرگانی به نامشان ثبت شده پای صندوق رای حضور یابند و حتی شخصیت های حقوقی با وکالت به افراد غیر، حق رای ندارند.

 

وی حضور 20 نماینده وزارتخانه‌های دولتی در کنار 40 عضو بخش خصوصی اتاق را مناسب ارزیابی  کرد و گفت: قبلاً این 20 نفر از وزارت صنایع و وزرات بازرگانی انتخاب می‌شدند، اما در قانون جدید پیش بینی شده که نمایندگانی از بانک مرکزی، وزارت جهاد کشاورزی،وزارت بهداشت، سازمان استاندارد و و وزارتخانه‌های دخیل در امور اقتصادی هم نماینده‌ای داشته باشند نه اینکه فقط از یک وزارتخانه باشند.

 

پور فلاح با اشاره به تلاش های مناسب صورت گرفته در این دوره از اتاق کشور ، بیان کرد: قانون بهبود فضای کسب و کار و لایحه حمایت از تولید در کشور یکی از مهمترین قوانینی بود که در اتاق تهیه شد و اجرای درست آن می تواندنقش مهمی در بهبود شرایط فضای کسب و کار داشته باشد .

 

وی این را هم گفت که قانون اتاق مربوط به سی سال پیش است که کارایی لازم را ندارد و هیچ رئیس جمهوری هم حوصله سرو کله زدن با بخش خصوصی را نداشته، اما امیدواریم این قانون هم هر چه زودتر اصلاح شود
ارسال نظرات