صفحه نخست

استان ها

اقشار و معاونت‌ها

سازمانها و وزارتخانه‌ها

محور مقاومت

اقتصاد مقاومتی

روابط بین الملل

ورزشکاران

فیلم و نماهنگ

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

جامعه زنان

راهیان نور

جامعه پزشکی

اجتماعی

دانشجویی

مهندسین صنعت

اصناف

مداحان

سازمان حفظ آثار

کارگری

عشایری

پیشکسوتان

دانش آموزي

مهندسین عمران

فرهنگیان

اساتيد

مهندسين کشاورزی

حقوقدانان

طلاب و روحانيون

بنیاد فرهنگی روایت

علمي، پژوهشي و فناوري

بسیج رسانه

كارمندان

مساجد و محلات

بنیاد تعاون

باشگاه خبرنگاران

باشگاه آذربایجان شرقی

باشگاه آذربایجان غربی

باشگاه اردبیل

باشگاه اصفهان

باشگاه البرز

باشگاه ایلام

باشگاه بوشهر

باشگاه تهران

باشگاه تهران بزرگ

باشگاه چهارمحال و بختیاری

باشگاه خراسان جنوبی

باشگاه خراسان رضوی

باشگاه خراسان شمالی

باشگاه خوزستان

باشگاه زنجان

باشگاه سمنان

باشگاه سیستان و بلوچستان

باشگاه فارس

باشگاه قزوین

باشگاه کردستان

باشگاه قم

باشگاه کرمان

باشگاه کرمانشاه

باشگاه کهگیلویه و بویراحمد

باشگاه گلستان

باشگاه گیلان

باشگاه لرستان

باشگاه مازندران

باشگاه مرکزی

باشگاه هرمزگان

باشگاه همدان

باشگاه یزد

رزمایش اقتدار عاشورایی

هنرمندان

سازندگی

سازمان ورزش

فرهنگی و هنری

وزارت صمت

وزارت نفت

وزارت ارتباطات

وزارت دفاع

وزارت نیرو

وزارت آموزش و پرورش

وزارت جهاد کشاورزی

وزارت مسکن و شهرسازی

وزارت اقتصاد و دارایی

سازمان انرژی اتمی

سازمان آتش نشانی

بسیج صدا و سیما

صفحات داخلی

دوشنبه ۱۴ خرداد ۱۴۰۳ - 03 June 2024
خبرگزاری بسیج: فرماندار اهر در جلسه کارگروه آرد و نان این شهرستان، ارتقای کیفیت نان را توسط نانوایان ضروری خواند و گفت: با نانوایانی که نان بی کیفیت عرضه کنند و موجب نارضایتی شهروندان شوند برخورد قانونی می شود.
کد خبر: ۸۵۷۵۴۵۳
|
۰۷ مهر ۱۳۹۴ - ۲۱:۰۵

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج در آذربایجان شرقی، سید محمد عابدی، پخت با کیفیت نان را موجب کاهش نان های دور ریز و غیر قابل مصرف عنوان کرد و از مسئولان ذیربط خواست با بازرسی مستمر بر پخت نان با کیفیت نظارت داشته باشند.

رئیس کارگروه آرد و نان همچنین تأکید کرد: در کنار کیفیت نان به مسئله بهداشت محیط و فردی نانوایان و کارگران فعال در نانوایی توجه جدی شود چراکه این افراد با سلامت مردم و جامعه سروکار دارند.

این مقام مسئول، همچنین تهیه ترازوهای استاندارد را برای نانوایی ها ضروری دانست و از دستگاه های مربوطه خواست در این زمینه اهتمام جدی داشته باشند تا در نانوایی ها شاهد کم فروشی نان نباشیم.

سید محمد عابدی، به اداره غله و سیلوی اهر و اداره صنعت، معدن و تجارت توصیه کرد که به جهت نزدیکی به فصل سرد سال نانوایان کلیه تمهیدات لازم را برای دو منظوره کردن سوخت مورد نیاز نانوایی انجام دهند تا خدای ناکرده در مواقع بحرانی شاهد قطعی گاز و موارد دیگر نباشیم.

ارسال نظرات