صفحه نخست

استان ها

اقشار و معاونت‌ها

وزارتخانه ها

محور مقاومت

اقتصاد مقاومتی

روابط بین الملل

ورزشکاران

فیلم و نماهنگ

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

جامعه زنان

راهیان نور

جامعه پزشکی

اجتماعی

دانشجویی

مهندسین صنعت

اصناف

مداحان

سازمان حفظ آثار

کارگری

عشایری

پیشکسوتان

دانش آموزي

مهندسین عمران

فرهنگیان

اساتيد

مهندسين کشاورزی

حقوقدانان

طلاب و روحانيون

بنیاد فرهنگی روایت

علمي، پژوهشي و فناوري

بسیج رسانه

كارمندان

مساجد و محلات

بنیاد تعاون

باشگاه خبرنگاران

باشگاه آذربایجان شرقی

باشگاه آذربایجان غربی

باشگاه اردبیل

باشگاه اصفهان

باشگاه البرز

باشگاه ایلام

باشگاه بوشهر

باشگاه تهران

باشگاه تهران بزرگ

باشگاه چهارمحال و بختیاری

باشگاه خراسان جنوبی

باشگاه خراسان رضوی

باشگاه خراسان شمالی

باشگاه خوزستان

باشگاه زنجان

باشگاه سمنان

باشگاه سیستان و بلوچستان

باشگاه فارس

باشگاه قزوین

باشگاه کردستان

باشگاه قم

باشگاه کرمان

باشگاه کرمانشاه

باشگاه کهگیلویه و بویراحمد

باشگاه گلستان

باشگاه گیلان

باشگاه لرستان

باشگاه مازندران

باشگاه مرکزی

باشگاه هرمزگان

باشگاه همدان

باشگاه یزد

رزمایش اقتدار عاشورایی

هنرمندان

سازندگی

سازمان ورزش

فرهنگی و هنری

وزارت صمت

وزارت نفت

وزارت ارتباطات

وزارت دفاع

وزارت نیرو

وزارت آموزش و پرورش

وزارت جهاد کشاورزی

وزارت مسکن و شهرسازی

وزارت اقتصاد و دارایی

سازمان انرژی اتمی

سازمان آتش نشانی

بسیج صدا و سیما

صفحات داخلی

چهارشنبه ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 01 May 2024
رئیس بسیج اساتید استان چهارمحال و بختیاری گفت: امر به معروف و نهی از منکر فقط مختص موضوع حجاب نیست؛ بلکه باید در تمام جنبه های زندگی جاری و ساری باشد.
کد خبر: ۸۶۸۴۶۰۲
|
۰۸ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۳:۰۸

به گزارش خبرگزاری بسیج استان چهارمحال و بختیاری؛ دکتر احمدرضا بسیج در جمع طلایه داران امر به معروف و نهی از منکر شهرستان شهرکرد، به تشریح اهمیت اجرای این فریضه واجب الهی در جامعه پرداخت و آثار و برکات انجام و پیامدهای ترک آن را تشریح کرد.

رئیس بسیج اساتید استان چهارمحال و بختیاری، گفت: بر اساس اصل هشتم قانون اساسی در جمهوری اسلامی ایران؛ دعوت به خیر، امر به معروف و نهی از منکر وظیفه‏ای است همگانی و متقابل بر عهده مردم نسبت به یکدیگر، دولت نسبت به مردم و مردم نسبت به دولت، که شرایط و حدود و کیفیت آن را قانون معین می‌کند.

وی، تأکید کرد: اصل هشتم قانون اساسی در دولتهای بعد از انقلاب اسلامی مغفول مانده و هرکدام از مسئولان که سکان کشور را در دست گرفته اند، به این اصل نپرداخته اند و بعد از سی و اندی سال تازه قانون حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر به تصویب مجلس و تأیید شورای نگهبان رسیده که بعد از یکسال هنوز رئیس جمهور آن را ابلاغ نکرده است.

وی، افزود: امر به معروف و نهی از منکر علاوه بر وجوب شرعی، وجوب قانونی هم دارد و عمل نکردن به آن خلاف قانون هم هست.

استاد دانشگاه، تأکید کرد: چون نتایج خطرناک و ویرانگر ترک امر به معروف و نهی از منکر را نمی دانیم ، از انجام این فریضه واجب الهی غافل می شویم.

دکتر بسیج، بعضی از آثار ترک امر به معروف و نهی از منکر را برشمرد و گفت: آماده شدن برای جنگ با خداوند، شریک بودن در گناه گناهکاران،‌ مورد لعنت خدا قرارگرفتن و دور شدن از رحمت پروردگار، از بین رفتن برکت زندگی، حاکم شدن اشرار و عدم استجابت دعا، هلاکت ملت و نابودی نژاد، مورد لعنت معصوم واقع شدن و دور شدن از شفاعت اهل بیت و در پایان مرگ جامعه از آثار ترک این واجب شرعی است.

وی، محدود دانستن حوزه امر به معروف و نهی از منکر را یکی از دلایل بی توجهی به این فرهنگ جامعه ساز عنوان کرد و افزود: بعضی از ما فکر می کنیم که امر به معروف و نهی از منکر فقط مختص موضوع حجاب است، حال آنکه امر به معروف و نهی از منکر در تمام جنبه های زندگانی اعم از سیاسی، اعتقادی، اقتصادی، اداری و ... از جمله مسائل اخلاقی باید جاری و ساری باشد.

رییس بسیج اساتید استان چهارمحال و بختیاری تأکید کرد: اتفاقاً امر به معروف و نهی از منکر در عرصه های سیاسی بسیار مهم تر از مسائل اجتماعی است. مخالف نظام جمهوری اسلامی آلوده به منکری می باشد که به مراتب خطر ناک تر از بی حجابی است.

دکتر احمدرضا بسیج،‌ادامه داد: امر و نهی در حوزه اعتقادی در مقابله با اعتقادات غلط مانند وهابیت، بهاییت، عرفان های کاذب و ... از مسائل اخلاقی خیلی مهمتر است

وی، ادامه داد: در بسیاری از موارد ریشه مفاسد اخلاقی، مفاسد اقتصادی است و مال حرام است، که افراد را به طرف فساد می کشاند. بنا براین امر به معروف و نهی از منکر را در هیچ عرصه ای نمی شود تعطیل گذاشت و در همه عرصه های سیاسی، اقتصادی، اداری، اخلاقی و ... باید از منکرات آن حوزه نهی کنیم و به معروفات آن امر نماییم.

وی، با اشاره به حدیث شریفی از مام علی علیه السلام گفت:‌" «مَن تَرَکَ اِنکارَ المُنکَرِ بِقَلبِه و يَدِهِ وَ لِسانِهِ فَهوَ ميّتٌ بَينَ الاَحياء»"‌،یعنی ، کسی که انکار منکر را با قلب و دست و زبانش ترک کند مرده ای ميان زندگان است.

ارسال نظرات