صفحه نخست

استان ها

اقشار و معاونت‌ها

سازمانها و وزارتخانه‌ها

محور مقاومت

اقتصاد مقاومتی

روابط بین الملل

ورزشکاران

فیلم و نماهنگ

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

جامعه زنان

راهیان نور

جامعه پزشکی

اجتماعی

دانشجویی

مهندسین صنعت

اصناف

مداحان

سازمان حفظ آثار

کارگری

عشایری

پیشکسوتان

دانش آموزي

مهندسین عمران

فرهنگیان

اساتيد

مهندسين کشاورزی

حقوقدانان

طلاب و روحانيون

بنیاد فرهنگی روایت

علمي، پژوهشي و فناوري

بسیج رسانه

كارمندان

مساجد و محلات

بنیاد تعاون

باشگاه خبرنگاران

باشگاه آذربایجان شرقی

باشگاه آذربایجان غربی

باشگاه اردبیل

باشگاه اصفهان

باشگاه البرز

باشگاه ایلام

باشگاه بوشهر

باشگاه تهران

باشگاه تهران بزرگ

باشگاه چهارمحال و بختیاری

باشگاه خراسان جنوبی

باشگاه خراسان رضوی

باشگاه خراسان شمالی

باشگاه خوزستان

باشگاه زنجان

باشگاه سمنان

باشگاه سیستان و بلوچستان

باشگاه فارس

باشگاه قزوین

باشگاه کردستان

باشگاه قم

باشگاه کرمان

باشگاه کرمانشاه

باشگاه کهگیلویه و بویراحمد

باشگاه گلستان

باشگاه گیلان

باشگاه لرستان

باشگاه مازندران

باشگاه مرکزی

باشگاه هرمزگان

باشگاه همدان

باشگاه یزد

رزمایش اقتدار عاشورایی

هنرمندان

سازندگی

سازمان ورزش

فرهنگی و هنری

وزارت صمت

وزارت نفت

وزارت ارتباطات

وزارت دفاع

وزارت نیرو

وزارت آموزش و پرورش

وزارت جهاد کشاورزی

وزارت مسکن و شهرسازی

وزارت اقتصاد و دارایی

سازمان انرژی اتمی

سازمان آتش نشانی

بسیج صدا و سیما

صفحات داخلی

پنجشنبه ۱۰ خرداد ۱۴۰۳ - 30 May 2024
معاون اقتصادی استاندار قزوین گفت: مردم از کیفیت و زمان پخت نان گله مند هستند و دستگاه های نظارتی باید بطور جد وارد شده و برای اصلاح روند کنونی اقدام کنند.
کد خبر: ۸۹۰۰۶۰۰
|
۲۱ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۳:۳۵

به گزارش خبرگزارسی بسیج در قزوین، منوچهر حبیبی روز شنبه در جلسه کارگروه آرد و نان اظهار کرد: نظارت بر زمان و نحوه پخت نان باید بصورت ویژه در دستور کار دستگاه های نظارتی و متولی باشد تا رضایتمندی مردم حاصل شود.

وی در همین زمینه به مراحل تولید آرد در کارخانجات اشاره کرد و گفت : اداره کل استاندارد باید در کارخانه ها ورود پیدا کند و ضمن بازدید دوره ای گزارش های لازم را برای تصمیمات مدیریتی به کارگروه آرد و نان ارسال کنند.

حبیبی با بیان اینکه موضوع آرد و نان برای مردم اهمیت زیادی دارد، تصریح کرد : تعداد نانوایی ها در استان مناسب و کافی است اما باید به سمتی کیفی سازی نان حرکت کنیم.

معاون اقتصادی استاندار نسبت به دوگانه سوز کردن نانوایی ها تاکید کرد و افزود : نانوایانی که نسبت به دوگانه سوز کردن نانوایی اقدام کنند، از تسهیلات قرض الحسنه یکصد میلیون ریالی با نرخ سود ۴ درصد بهره مند می شوند.

وی همچنین به استفاده از پلاستیک در نانوایی های برای استفاده نان پخته شده و مضرات آن اشاره کرد و گفت: محیط زیست و سایر دستگاه های متولی باید برای جایگزینی کیسه های پارچه ای با پلاستیک چاره اندیشی کنند تا سلامت مردم تضمین شود.

 

1001/پ30/ب
ارسال نظرات