صفحه نخست

استان ها

اقشار و معاونت‌ها

وزارتخانه ها

محور مقاومت

اقتصاد مقاومتی

روابط بین الملل

ورزشکاران

فیلم و نماهنگ

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

جامعه زنان

راهیان نور

جامعه پزشکی

اجتماعی

دانشجویی

مهندسین صنعت

اصناف

مداحان

سازمان حفظ آثار

کارگری

عشایری

پیشکسوتان

دانش آموزي

مهندسین عمران

فرهنگیان

اساتيد

مهندسين کشاورزی

حقوقدانان

طلاب و روحانيون

بنیاد فرهنگی روایت

علمي، پژوهشي و فناوري

بسیج رسانه

كارمندان

مساجد و محلات

بنیاد تعاون

باشگاه خبرنگاران

باشگاه آذربایجان شرقی

باشگاه آذربایجان غربی

باشگاه اردبیل

باشگاه اصفهان

باشگاه البرز

باشگاه ایلام

باشگاه بوشهر

باشگاه تهران

باشگاه تهران بزرگ

باشگاه چهارمحال و بختیاری

باشگاه خراسان جنوبی

باشگاه خراسان رضوی

باشگاه خراسان شمالی

باشگاه خوزستان

باشگاه زنجان

باشگاه سمنان

باشگاه سیستان و بلوچستان

باشگاه فارس

باشگاه قزوین

باشگاه کردستان

باشگاه قم

باشگاه کرمان

باشگاه کرمانشاه

باشگاه کهگیلویه و بویراحمد

باشگاه گلستان

باشگاه گیلان

باشگاه لرستان

باشگاه مازندران

باشگاه مرکزی

باشگاه هرمزگان

باشگاه همدان

باشگاه یزد

رزمایش اقتدار عاشورایی

هنرمندان

سازندگی

سازمان ورزش

فرهنگی و هنری

وزارت صمت

وزارت نفت

وزارت ارتباطات

وزارت دفاع

وزارت نیرو

وزارت آموزش و پرورش

وزارت جهاد کشاورزی

وزارت مسکن و شهرسازی

وزارت اقتصاد و دارایی

سازمان انرژی اتمی

سازمان آتش نشانی

بسیج صدا و سیما

صفحات داخلی

سه‌شنبه ۰۸ خرداد ۱۴۰۳ - 28 May 2024
حجت‌الاسلام والمسلمین عباسی، در همایش «حیات طیبه در پرتو جهاد علمی، عقلانیت و معنویت»، که در مجتمع آموزش عالی بنت‌الهدی برگزار گردید، ابراز کرد: به برکت انقلاب اسلامی، تولیدات و آثار علمی فاخر و قابل توجهی در حوزه های علمیه به زبان های گوناگون تولید و عرضه می شود.
کد خبر: ۸۹۷۲۹۸۱
|
۱۸ دی ۱۳۹۶ - ۱۷:۳۱

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از قم،حجت‌الاسلام والمسلمین‌ عباسی، پیش از ظهر امروز در همایش «حیات طیبه در پرتو جهاد علمی، عقلانیت و معنویت»، که به همت مجتمع آموزش عالی بنت‌الهدی برگزار شد، اظهار داشت: برگزاری چنین همایش‌هایی برای المصطفی، نشان‌دهنده ظرفیت علمی گران‌بهایی است که در مجموعه‌های داخل و خارج از کشور وجود دارد.
وی در ادامه به برخی از دستاوردهای انقلاب اسلامی در عرصه بین المللی اشاره نمود و خاطرنشان کرد: جامعه‌المصطفی یکی از مهمترین تجلیگاه‌های دستاورد انقلاب اسلامی در گستره جهانی است که هزاران نفر از 130 ملیت جهان را در حوزه های مختلف دانشی و فرهنگی تربیت و فعال نموده است.
وی ضمن اشاره به تاریخچه ای از حوزه های علمیه و تأثیر دانش های تولیدی آن در عرصه بین الملل، خاطرنشان کرد: به برکت انقلاب اسلامی، تولیدات و آثار علمی فاخر و قابل توجهی در حوزه های علمیه به زبان های گوناگون تولید و عرضه می شود.
حجت الاسلام والمسلمین عباسی عنوان همایش «حیات طیبه در پرتو جهاد علمی، عقلانیت و معنویت» را مورد توجه قرار داد و با بیان این که دوره جدید دوره عقلانیت است، یادآور شد: ساختارهای اجتماعی و حیات انسان‌ها در این دوره براساس عقل بشری شکل گرفته، که مبنای آن سود و زیان های مادی و عقل دنیا گراست.
وی عقلانیت دنیا‌گرا و ابزاری را مهمترین پایه ساختارهای اجتماعی عصر کنونی برشمرد و اذعان داشت: در این اندیشه، نگاه دینی فارغ از نگاه عقلانی تعریف می شود و دین را مانعی برای حاکمیت عقل می داند.
معاون آموزش جامعة المصطفی با تأکید بر این که بشر همواره نیازمند حیات معنوی است، تصریح کرد: اندیشمندان غربی با روش های تمرکزسازی و مثبت اندیشی‌، به دنبال پر کردن جای خالی معنویت در زندگی بشری بوده، عقلانیت و معنویت را بر اساس معنای جدیدی تفسیر می کنند.
حجت الاسلام والمسلمین عباسی تحقق و نهادینه سازی عقلانیت و معنویت بدون دین را از مهمترین دسیسه های دشمنان اسلام عنوان کرد و اذعان داشت: معنویت های جدید و روش‌های تمرکز سازی ذهن، به دنبال ارائه نسخه بدل معنویت حقیقی بوده، معنویت را جدای از دین ارائه نماید.
 وی با اشاره به این که بر اساس مبانی اسلامی ایمان هیچ منافاتی با تعقل ندارد، خاطرنشان کرد: اساس معنویت و ایمان بر عقلانیت استوار بوده، آغاز ایمان با عقل است؛ زمانی که انسان بر اساس عقلانیت به حقیقت متعالی دست یابد، دلبسته آن می شود و بندگی خداوند را افتخار و نعمتی الهی خواهد دانست.
معاون آموزش جامعة المصطفی با اشاره به این که دین اسلام عقل را مبنای شروع ایمان در زندگی انسانی می داند، یادآور شد: دین عقلانیت را نقطه اتکا می داند و بر اساس همین عقلانیت نیز ساختار سازگار با مبانی معنوی که با عقل اثبات شده ترسیم، جامعه مبتنی بر عقلانیت دینی و اجتماعی شکل می گیرد.
سخنران این همایش افزود: تفکر کنونی که بر جامعه بشری سیطره افکنده و آن را کنترل می کند، از فکر  و عقلانیت اجتماعی اسلام ناب محمدی(ص) هراس دارد.
وی با بیان این که دنیای جدید در عقلانیت فردی و اجتماعی با مشکلات فراوانی روه‌برو شده است، اظهار داشت: فرقه‌ها و نحله های معنوی  در دنیای جدید به منظور ایفای نقش بدیل دین شکل گرفته است.
حجت الاسلام والمسلمین عباسی ضمن تأکید بر این که حیات طیبه بدون آرامش دینی شکل نمی یابد، خاطرنشان کرد: باور و اعتقاد انسان به تکیه گاه حقیقی عالم، اطمینان و آرامش حقیقی را برای انسان به ارمغان می آورد.
معاون آموزش جامعة المصطفی زندگی پاک و سعادتمندانه را عنصر گمشده زندگی انسان عصر جدید دانست و یادآور شد: زندگی توأم با آرامش که در سایه آن بتوان استعدادهای درونی را شکوفا نموده، با بروز و ظهور آن به رشد حقیقی دست یافت، خواست تمام انسان هاست.
حجت الاسلام والمسلمین عباسی با اشاره به این که بدون باور به خداوند و حقیقت متعالی معنویتی اتفاق نمی افتد، خاطرنشان کرد: در جهان امروزی نیاز است تا بشر  الگویی تازه برای زندگی اجتماعی و حیات معنوی در آموزه های اسلام و مکتب اهل بیت(علیهم السلام) پیدا کند.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
ارسال نظرات