صفحه نخست

استان ها

اقشار و معاونت‌ها

وزارتخانه ها

محور مقاومت

اقتصاد مقاومتی

روابط بین الملل

ورزشکاران

فیلم و نماهنگ

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

جامعه زنان

راهیان نور

جامعه پزشکی

اجتماعی

دانشجویی

مهندسین صنعت

اصناف

مداحان

سازمان حفظ آثار

کارگری

عشایری

پیشکسوتان

دانش آموزي

مهندسین عمران

فرهنگیان

اساتيد

مهندسين کشاورزی

حقوقدانان

طلاب و روحانيون

بنیاد فرهنگی روایت

علمي، پژوهشي و فناوري

بسیج رسانه

كارمندان

مساجد و محلات

بنیاد تعاون

باشگاه خبرنگاران

باشگاه آذربایجان شرقی

باشگاه آذربایجان غربی

باشگاه اردبیل

باشگاه اصفهان

باشگاه البرز

باشگاه ایلام

باشگاه بوشهر

باشگاه تهران

باشگاه تهران بزرگ

باشگاه چهارمحال و بختیاری

باشگاه خراسان جنوبی

باشگاه خراسان رضوی

باشگاه خراسان شمالی

باشگاه خوزستان

باشگاه زنجان

باشگاه سمنان

باشگاه سیستان و بلوچستان

باشگاه فارس

باشگاه قزوین

باشگاه کردستان

باشگاه قم

باشگاه کرمان

باشگاه کرمانشاه

باشگاه کهگیلویه و بویراحمد

باشگاه گلستان

باشگاه گیلان

باشگاه لرستان

باشگاه مازندران

باشگاه مرکزی

باشگاه هرمزگان

باشگاه همدان

باشگاه یزد

رزمایش اقتدار عاشورایی

هنرمندان

سازندگی

سازمان ورزش

فرهنگی و هنری

وزارت صمت

وزارت نفت

وزارت ارتباطات

وزارت دفاع

وزارت نیرو

وزارت آموزش و پرورش

وزارت جهاد کشاورزی

وزارت مسکن و شهرسازی

وزارت اقتصاد و دارایی

سازمان انرژی اتمی

سازمان آتش نشانی

بسیج صدا و سیما

صفحات داخلی

يکشنبه ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 28 April 2024
بازخوانی اعترافات برخی آشوبگران فتنه ۸۸
در این انتخابات عوامل داخلی، که همه آنها لزوما پیش از این معاند نظام نبودند، جهالت ورزیدند و از تقلب گسترده در انتخابات دهم سخن گفته و بر طبل ابطال انتخابات کوبیدند. شورش‌های خیابانی شکل گرفت و خیابان‌های پایتخت صحنه اردوکشی خیابانی شد.
کد خبر: ۹۰۸۹۲۲۵
|
۲۴ آذر ۱۳۹۷ - ۱۳:۳۶

به گزارش خبرگزاري بسيج استان مركزطي ؛ 9 سال پیش جماعتی آشوب‌طلب و افراطی با سوار شدن بر موج احساسات هواداران‌شان روزهایی تلخ را برای ایران اسلامی رقم زدند. آنها جشن مشارکت 80 درصدی مردم ایران در انتخابات دهم ریاست جمهوری را که رکوردی بی‌سابقه در تاریخ سیاسی جهان بود، تبدیل به عزا کردند.

اردوکشی‌های خیابانی که علاوه بر آتش زدن اموال عمومی و تلفات جانی، دشمنان قسم‌خورده ملت را مصمم به اجرای تحریم‌های بیشتر و سخت‌تر کرد تنها گوشی‌ای از نتایج شوم قدرت‌طلبی شیطانی رهبران این جریان افراطی بود. با این حال چیزی نگذشت تا غبار فتنه فرونشست. هوادارانی که دل در گرو انقلاب اسلامی ایران داشتند با مشاهده نفاق رهبران‌شان روز به روز بیشتر از آنان فاصله گرفتند و سرانجام در 9 دی 1388 ملت متحد ایران در خیابان انقلاب اسلامی به هم رسیدند و اجتماعی تاریخی را رقم زدند.

حالا پس از گذشت 9 سال، سردمداران آن خشونت‌های افسارگسیخته خیابانی به خیال اینکه همه چیز به فراموشی سپرده شده با حقد و کینه بیشتر و البته زبانی درازتر برگشته‌اند؛ غافل از اینکه ملت ما هرگز تاریخ را فراموش نخواهد کرد. به همین منظور لازم دیدیم تا در آستانه نهمین سالگرد اجتماع تاریخی نهم دی‌ماه 88 متن اعترافات برخی اعضای فعال در کودتای ناکام سال 1388را بازخوانی کنیم.

متن حاضر قسمت‌هایی تکان دهنده از اعترافات این فتنه‌گران است که در جلسات رسیدگی قضایی به پرونده‌شان بازگو کرده‌اند. این مجموعه تحت عنوان «مجموعه اعترافات فتنه هشتاد و هشت» توسط «مرکز اسناد انقلاب اسلامی» برای اولین بار در سال 1391 به چاپ رسید و حالا قسمتی از آن در مقابل شما قرار می‌گیرد تا از منظری تازه آن روزها را به قضاوت بنشینید.

مقدمه
انتخابات در نظام جمهوری اسلامی از بدو تاسیس آن همواره نماد مردم‌سالاری دینی و جایگاهی برای سنجش حضور مردم در دفاع از آرمان‌های آن، محسوب شده است. جریان‌های معاند داخلی و خارجی نیز به دلیل حساسیت بالای آن، همواره قبل و پس از انتخابات‌ها به تحرکات مسموم خود پرداخته‌اند تا ضمن تحریف حضور مردم، با سخن راندن از عدم تاثیر رای ملت به دلیل ادعای واهی تقلب، موجبات دلسردی و ناامیدی مردم ایران را فراهم ساخته و پایه‌های مردم‌سالاری نظام را سست نمایند. همین اقدامات بود که انتخابات دهم ریاست‌جمهوری را که با رای حیرت‌انگیز مردم ایران می‌رفت تا جشن سراسری برای ملت باشد، به شرنگی تلخ سوق داد.

در این انتخابات عوامل داخلی، که همه آنها لزوما پیش از این معاند نظام نبودند، جهالت ورزیدند و از تقلب گسترده در انتخابات دهم سخن گفته و بر طبل ابطال انتخابات کوبیدند. شورش‌های خیابانی شکل گرفت و خیابان‌های پایتخت صحنه اردوکشی خیابانی شد. احساسات و هیجانات جای تدبیر و بصیرت را گرفت و افرادی که فریب فتنه‌گران را خورده بودند به تنش‌آفرینی پرداختند. بی‌شک در این شرایط وظیفه هر حکومت است که با اقدامات قانونی از هرج و مرج جلوگیری به عمل آورد و امنیت و آرامش را به شهروندان برگرداند. حوادث پس از انتخابات سال 88، متاسفانه خسارت‌های مالی و جانی فراوانی به‌بار آمد که می‌توان از یک‌سو به شهادت بسیجیان و مردم انقلابی اشاره نمود و از طرفی دیگر به حوادث تلخ بازداشتگاه کهریزک اشاره کرد.

متاسفانه عناصر شکست‌خورده در انتخابات، به دنبال حوادث تاسف‌بار ناشی از اردوکشی خیابانی، به بهانه پیگیری امور زندانیان انتخابات، کمیته غیرقانونی را تشکیل داده تا به فعالیت تبلیغی علیه نظام جمهوری اسلامی روی آورده و به سیاه‌نمایی علیه انقلاب بپردازند. کمیته پیگیری که آقایان علیرضا بهشتی و مرتضی الویری، نمایندگان موسوی و کروبی، در حکم موسسان و دست‌اندرکاران آن شناخته می‌شدند، در تهیه و ارائه لیست ساختگی 72 نفر کشته شده در انتخابات(کشته‌سازی) برای تحریک و به بازی گرفتن احساسات مذهبی ملت ایران کوشید. آنان در اقدامی دیگر مدعی دفن مخفیانه کشته‌شدگان حوادث انتخابات در بهشت زهرا شدند.

انتشار و پیگیری ادعای واهی تجاوز و آزار جنسی از جمله تحرکات ضد امنیتی کمیته بود که در راس این اقدام می‌توان از سناریوی ساختگی و فاش شده قتل سعیده پورآقایی نام برد. اما کمیته پیگیری زمانی که دیگر نتوانست به سیاه‌نمایی و ادعاهای واهی خود ادامه دهد، با سناریوی خودساخته حمله ماموران به دفتر پیگیری و خروج اسناد دفتر توسط ماموران سعی در القای آن برآمد که حکومت تاب تحمل کمیته را نداشته و اسناد و مدارک مهم بازداشت‌ها را از دفتر خارج کرده تا با نابودی آنها، از پاسخگویی فرار کند.

کتاب پیش رو به کالبدشکافی تحرکات ننگین و ضد انقلابی کمیته غیرقانونی موسوی و کروبی برای پیگیری امور زندانیان فتنه می‌پردازد و با بازگشایی پرونده امنیتی دو تن از اصلی‌ترین عوامل کمیته مذکور، خوانندگان محترم را از ظلم‌هایی بزرگ که بر نظام در حوادث پس از انتخابات رفت، آگاه می‌کند؛ ظلم‌هایی که در ابراز ندامت یکی از عوامل اصلی کمیته پیگیری به طور واضح نمایان است.

منبع : كيهان

ارسال نظرات