صفحه نخست

استان ها

اقشار و معاونت‌ها

سازمانها و وزارتخانه‌ها

محور مقاومت

اقتصاد مقاومتی

روابط بین الملل

ورزشکاران

فیلم و نماهنگ

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

جامعه زنان

راهیان نور

جامعه پزشکی

اجتماعی

دانشجویی

مهندسین صنعت

اصناف

مداحان

سازمان حفظ آثار

کارگری

عشایری

پیشکسوتان

دانش آموزي

مهندسین عمران

فرهنگیان

اساتيد

مهندسين کشاورزی

حقوقدانان

طلاب و روحانيون

بنیاد فرهنگی روایت

علمي، پژوهشي و فناوري

بسیج رسانه

كارمندان

مساجد و محلات

بنیاد تعاون

باشگاه خبرنگاران

باشگاه آذربایجان شرقی

باشگاه آذربایجان غربی

باشگاه اردبیل

باشگاه اصفهان

باشگاه البرز

باشگاه ایلام

باشگاه بوشهر

باشگاه تهران

باشگاه تهران بزرگ

باشگاه چهارمحال و بختیاری

باشگاه خراسان جنوبی

باشگاه خراسان رضوی

باشگاه خراسان شمالی

باشگاه خوزستان

باشگاه زنجان

باشگاه سمنان

باشگاه سیستان و بلوچستان

باشگاه فارس

باشگاه قزوین

باشگاه کردستان

باشگاه قم

باشگاه کرمان

باشگاه کرمانشاه

باشگاه کهگیلویه و بویراحمد

باشگاه گلستان

باشگاه گیلان

باشگاه لرستان

باشگاه مازندران

باشگاه مرکزی

باشگاه هرمزگان

باشگاه همدان

باشگاه یزد

رزمایش اقتدار عاشورایی

هنرمندان

سازندگی

سازمان ورزش

فرهنگی و هنری

وزارت صمت

وزارت نفت

وزارت ارتباطات

وزارت دفاع

وزارت نیرو

وزارت آموزش و پرورش

وزارت جهاد کشاورزی

وزارت مسکن و شهرسازی

وزارت اقتصاد و دارایی

سازمان انرژی اتمی

سازمان آتش نشانی

بسیج صدا و سیما

صفحات داخلی

چهارشنبه ۱۶ خرداد ۱۴۰۳ - 05 June 2024
استان گلستان با داشتن موقعیت مناسب جغرافیایی در دسترسی به کریدورهای حمل و نقل و بازارهای آسیای میانه، وجود تنوع اقلیمی، اکولوژیکی و خاک جهت توسعه فعالیت­‌های کشاورزی، ظرفیت توسعه صنایع تبدیلی، وجود ذخایر معدنی، صنایع دستی، گردشگری و... دارای توانمندی­‌های کم نظیری است که برای حل مسایل آن استان باید مورد ملاحظه قرار گیرد.
کد خبر: ۹۳۵۰۷۰۸
|
۲۵ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۳:۳۴

به گزارش سرویس اساتید خبرگزاری بسیج، وبینار «مسأله‌­شناسی سیاستی انتخابات ریاست­ جمهوری 1400 با تأکید بر راهبردهای توسعه استان گلستان» از سوی سازمان بسیج اساتید استان گلستان با همکاری بسیج اساتید دانشگاه گنبد کاووس و نیز کانون­‌های بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی و دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان با حضور استادان و نخبگان دانشگاهی آن استان برگزار شد.

در این نشست،وحید آرایی معاون پژوهش و فناوری سازمان بسیج اساتید دانشگاه­‌ها، مراکز آموزش عالی و پژوهشی کشور، نظریه نظام انقلابی را محور اصلی و کانونی بیانیه گام دوم انقلاب دانست و گفت:این نظریه بر سه محور ساختار، کارگزار و کارکرد استوارست که در آن ساختار بر پایه مردم سالاری دینی است، چرا که مشروعیت نظام اسلامی مبتنی بر مؤلفه­‌های حقانیت الهی و عقلانیت مشورتی (اقتدار جمعی و مشارکت مردمی) است و در مؤلفه اخیر مرجعیت دین اسلام برای تبیین مؤلفه­‌های مردم سالاری ضرورت دارد.

وی با اشاره به اینکه کارگزار باید رویکرد و روحیه انقلابی داشته باشد تا کارآمدی در کارکرد را تحقق بخشد، گفت: نظام انقلابی، نظامی است با اهداف، حرکت و جهت گیری انقلاب و برای تحقق آن نیاز به مشارکت گسترده برای انتخاب دولت انقلابی است تا موجب تشکیل جامعه انقلابی شود و در نهایت بستر را برای عینیت بخشیدن به تمدن نوین اسلامی فراهم کند. 

عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی با اشاره به فرمان مقام معظم رهبری مبنی بر مشارکت آحاد مردم در انتخابات و نیز دعوت از دیگران برای شرکت در این عرصه سرنوشت ساز، عنوان کرد: برای مشارکت حداکثری و انتخاب اصلح باید راهبرد «هر ایرانی یک ستاد رأی» را با فضای اقناعی و تعاملی عینیت ببخشیم تا دولتی کارآمد و توانمند برای حل مشکلات داخلی ومواجهه با مسایل خارجی شکل بگیرد. 

آرایی با اشاره به سطوح، عرصه­‌ها و ابزارهای اقدام در قوه مجریه، تأکید کرد: دولت دارای اختیارات قانونی گسترده­ای برای اعمال حکمرانی است و البته می‌­بایست اضطرارها و اولویت­‌های اقدام را مشخص نماید که در اینجا نیاز به سیاست­‌پژوهی نخبگانی و دانشگاهی است.  

این استاد دانشگاه به ضرورت مسأله‌­یابی (یافتن مسایل عمومی و اصلی) و سپس مسأله­‌شناسی اشاره کرد و گفت: چرخه عمر مسأله (نهفتگی، در حال ظهور، جاری و نهادینه)، حساسیت و اثرگذاری، اهمیت اجتماعی و سیاسی و نیز میزان تخصصی بودن در شناسایی ابعاد مختلف مسأله حائز اهمیت است که برای این امر باید از عامل عقلانیت مبتنی بر اخذ دیدگاه­‌های شهروندان و استفاده از نظرات سیاست­‌پژوهان و کارشناسان بهره برد.  

معاون پژوهش و فناوری سازمان بسیج اساتید کشور در پایان با اشاره به اینکه‌برای راه­‌حل یابی مشکلات هر استان ابتدا باید قابلیت‌­ها و ظرفیت‌­های بالقوه و بالفعل آن استان را شناسایی و عرضه کرد، گفت: استان گلستان با داشتن موقعیت مناسب جغرافیایی در دسترسی به کریدورهای حمل و نقل و بازارهای آسیای میانه، وجود تنوع اقلیمی، اکولوژیکی و خاک جهت توسعه فعالیت­‌های کشاورزی، ظرفیت توسعه صنایع تبدیلی، وجود ذخایر معدنی، صنایع دستی، گردشگری و... دارای توانمندی­‌های کم نظیری است که برای حل مسایل آن استان باید مورد ملاحظه قرار گیرد.

انتهای پیام/

ارسال نظرات