صفحه نخست

استان ها

اقشار و معاونت‌ها

وزارتخانه ها

محور مقاوت

اقتصاد مقاومتی

ورزشکاران

فیلم و نماهنگ

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

جامعه زنان

راهیان نور

جامعه پزشکی

اجتماعی

دانشجویی

مهندسین صنعت

اصناف

مداحان

کارگری

عشایری

پیشکسوتان

دانش آموزي

مهندسین عمران

فرهنگیان

اساتيد

مهندسين کشاورزی

حقوقدانان

طلاب و روحانيون

بنیاد فرهنگی روایت

علمي، پژوهشي و فناوري

بسیج رسانه

كارمندان

مساجد و محلات

بنیاد تعاون

باشگاه خبرنگاران

باشگاه آذربایجان شرقی

باشگاه آذربایجان غربی

باشگاه اردبیل

باشگاه اصفهان

باشگاه البرز

باشگاه ایلام

باشگاه بوشهر

باشگاه تهران

باشگاه تهران بزرگ

باشگاه چهارمحال و بختیاری

باشگاه خراسان جنوبی

باشگاه خراسان رضوی

باشگاه خراسان شمالی

باشگاه خوزستان

باشگاه زنجان

باشگاه سمنان

باشگاه سیستان و بلوچستان

باشگاه فارس

باشگاه قزوین

باشگاه کردستان

باشگاه قم

باشگاه کرمان

باشگاه کرمانشاه

باشگاه کهگیلویه و بویراحمد

باشگاه گلستان

باشگاه گیلان

باشگاه لرستان

باشگاه مازندران

باشگاه مرکزی

باشگاه هرمزگان

باشگاه همدان

باشگاه یزد

رزمایش اقتدار عاشورایی

هنرمندان

سازندگی

فرهنگی و هنری

صفحات داخلی

يکشنبه ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 21 May 2023
مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان همدان:
مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان همدان با اشاره به پیشرفت مناسب تصفیه‌خانه سد سرابی گفت: پروژه سد خرم‌رود نیز حدود ۴۱ درصد پیشرفت دارد.
کد خبر: ۹۳۶۴۹۱۵
|
۲۴ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۱:۱۴

به گزارش خبرگزاری بسیج، منصور ستوده در حاشیه بازدید از پروژه تصفیه خانه آب شرب سد سرابی با بیان اینکه سامانه سد سرابی تویسرکان شامل سد سرابی، خط انتقال به طول ۱۵ کیلومتر و تصفیه‌خانه آب شرب است اظهار کرد: این سد با ظرفیت حدود 2/9 میلیون متر مکعب با هزینه اعتباری حدود ۶۰  میلیارد تومان قبلا ساخته شده است.

وی با بیان اینکه میزان آب سد سرابی اکنون ۴.۵ میلیون متر مکعب است، گفت: قرار است از این سد سالانه ۷ میلیون متر مکعب آب شرب شهرستان و ۲.۵ تا ۳ میلیون متر مکعب حق‌آبه کشاورزی اراضی پایین‌دست تامین شود.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان همدان با بیان اینکه خط انتقال آب از سد سرابی تا محل تصفیه‌خانه و شهر تویسرکان به طول ۱۵ کیلومتر است، افزود: این پروژه شامل خط انتقال آب خام از سد تا تصفیه خانه و خط انتقال آب پاک یا تصفیه شده از تصفیه‌خانه به مخازن داخل شهر تویسرکان است.

وی اعتبار هزینه شده برای پروژه خط انتقال آب از سد سرابی را تاکنون حدود ۳۰ میلیارد تومان اعلام کرد و یادآور شد: این پروژه در این چند سال گذشته حدود ۹۰ لیتر در ثانیه برای تامین آب شرب تویسرکان استفاده شده است.

ستوده با اشاره به احداث پروژه تصفیه‌خانه سد سرابی به روش BOT از پیشرفت فیزیکی این پروژه تا ۹۰ درصد خبر داد و افزود: قرارداد منعقد شده برای این پروژه ۲۸ میلیارد تومان بوده که به قیمت امروز طبق نظر سرمایه‌گذار حدود ۱۰۵ میلیارد تومان در پروژه تصفیه‌خانه سرمایه‌گذاری شده است.

وی اضافه کرد: در مجموع شرکت آب منطقه‌ای در شهرستان تویسرکان برای سد سرابی، تصفیه‌خانه و پروژه خط انتقال آب به شهر تویسرکان از سد به قیمت امروز حدود ۹۰۰ میلیارد تومان سرمایه‌گذار کرده است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان همدان با اشاره به اینکه پروژه سد خروم رود تویسرکان هم برای تامین حق‌آبه‌های کشاورزی و آب شرب روستایی و مباحث گردشگری در حال ساخت است، افزود: با نظارت شرکت آب منطقه‌ای سد خرم‌رود توسط بخش خصوصی با حدود ۴۱ درصد پیشرفت فیزیکی در حال اجراست.

وی ادامه داد: طبق قرارداد سرمایه‌گذار ۱۷۵ میلیارد تومان آورده و دولت هم تضمین کرده که با یک سود ۱۶ درصد در طول سه سال بعد از بهره‌برداری پروژه اصل و سود را بازپرداخت کند.

ستوده گفت: تضمین اولیه دولت ۳۱۶ میلیارد تومان است که با پیگیری‌ها نماینده مردم تویسرکان در مجلس هفته گذشته توانستیم مجوز ۲۲۱ میلیارد تومان دیگر برای سرمایه‌گذاری بر پروژه هم بگیریم و اکنون رقم سرمایه‌گذاری به ۵۳۷ میلیارد تومان رسیده است.

وی با بیان اینکه پیگیر این هستیم پروژه سد خرم‌رود را حدود ۸۰ درصد پیش ببریم بیان کرد: با نماینده مردم تویسرکان هماهنگ شده که در لایحه بودجه سال آینده رقم موافقتنامه را از ۵۳۷ میلیارد تومان به حدود ۸۰۰ میلیارد تومان برای تکمیل سد برسانیم.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان همدان اهداف پروژه را تامین آب کشاورزی و شرب، مباحث گردشگری، رونق اقتصادی و اشتغال دانست و گفت: اراضی سد خرمرود اکثرا از مردم خریداری شده و بتدریج که سرمایه گذار پول را به حساب شرکت آب منطقه ای واریزمیکند نسبت به پرداخت مطالبات کشاورزان بابت تملک اراضی اقدام می‌شود.

انتهای پیام/

ارسال نظرات