صفحه نخست

استان ها

اقشار و معاونت‌ها

سازمانها و وزارتخانه‌ها

محور مقاومت

اقتصاد مقاومتی

روابط بین الملل

ورزشکاران

فیلم و نماهنگ

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

جامعه زنان

راهیان نور

جامعه پزشکی

اجتماعی

دانشجویی

مهندسین صنعت

اصناف

مداحان

سازمان حفظ آثار

کارگری

عشایری

پیشکسوتان

دانش آموزي

مهندسین عمران

فرهنگیان

اساتيد

مهندسين کشاورزی

حقوقدانان

طلاب و روحانيون

بنیاد فرهنگی روایت

علمي، پژوهشي و فناوري

بسیج رسانه

كارمندان

مساجد و محلات

بنیاد تعاون

باشگاه خبرنگاران

باشگاه آذربایجان شرقی

باشگاه آذربایجان غربی

باشگاه اردبیل

باشگاه اصفهان

باشگاه البرز

باشگاه ایلام

باشگاه بوشهر

باشگاه تهران

باشگاه تهران بزرگ

باشگاه چهارمحال و بختیاری

باشگاه خراسان جنوبی

باشگاه خراسان رضوی

باشگاه خراسان شمالی

باشگاه خوزستان

باشگاه زنجان

باشگاه سمنان

باشگاه سیستان و بلوچستان

باشگاه فارس

باشگاه قزوین

باشگاه کردستان

باشگاه قم

باشگاه کرمان

باشگاه کرمانشاه

باشگاه کهگیلویه و بویراحمد

باشگاه گلستان

باشگاه گیلان

باشگاه لرستان

باشگاه مازندران

باشگاه مرکزی

باشگاه هرمزگان

باشگاه همدان

باشگاه یزد

رزمایش اقتدار عاشورایی

هنرمندان

سازندگی

مدارس الگوی صالح

سازمان ورزش

فرهنگی و هنری

وزارت صمت

وزارت نفت

وزارت ارتباطات

وزارت دفاع

وزارت نیرو

وزارت آموزش و پرورش

وزارت جهاد کشاورزی

وزارت مسکن و شهرسازی

وزارت اقتصاد و دارایی

سازمان انرژی اتمی

سازمان آتش نشانی

بسیج صدا و سیما

صفحات داخلی

يکشنبه ۲۰ خرداد ۱۴۰۳ - 09 June 2024
به مناسبت شانزدهمین سالگرد جنگ ۳۳ روزه لبنان و روز "مقاومت اسلامی"؛
مهمترین دستاورد جنگ نابرابر ۳۳ روزه، تقویت اقتدار مقاومت بود. این جهش قدرت مقاومت هم در لبنان و هم در منطقه باعث ترس و وحشت صهونیستها از حضور مقاومت در جنگ ها و تحولات منطقه ای شده است.
کد خبر: ۹۴۵۱۰۲۴
|
۲۳ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۰:۰۷

به گزارش خبرگزاری بسیج از کرج، الناز رحمت نژاد به مناسبت شانزدهمین سالگرد جنگ ۳۳ روزه لبنان و روز "مقاومت اسلامی" در یادداشتی برای این خبرگزاری آورده است:

روز بیست و یکم تیرماه سال ۱۳۸۵ تیمی از یگان های ویژه حزب‌الله لبنان طی عملیاتی به یک گشتی صهیونیستها متشکل از دو خودروی نظامی حمله کردندکه در نتیجه آن دو نظامی اسرائیلی به نام‌های «ایهود گولدفاسر» و «الداد ریگیف» به اسارت نیروهای مقاومت درآمدند و سه تن دیگر از آنان به هلاکت رسیدند و سه نفر نیز زخمی شدند که یکی از زخمی‌ها موفق شد حمله نیروهای حزب الله را به فرماندهان خود اطلاع دهد.

رژیم صهیونیستی در پاسخ به این اقدام به لبنان اعلام جنگ کرد و با انواع سلاح های پیشرفته به اهداف مختلف مسکونی، اداری، تاسیسات زیربنایی، فرودگاه، جاده ها و پل ها در لبنان به ویژه در مناطق شیعه نشین حمله کرد و خسارات های زیادی به بار آورد.

در این جنگ نابرابر صهیونیستها افزون بر ۱۵ هزار خانه و سرپناه مردم لبنان را از بین بردند.
این جنگ در واقع ششمین نبرد رژیم صهیونیستی با کشورهای عربی بود، اما بر خلاف جنگ های قبلی که در اندک زمانی توانسته بود اعراب را شکست دهد این بار با اراده قوی، توان مبارزاتی بی نظیر و مدیریت جنگی حزب الله مواجه شد، مواردی که موجب گردید با وجود سال ها پیشرفت تنکولوژیک و نظامی نسبت به جنگ های قبل در مقابل جنبش مقاومت اسلامی تا ۳۳ روز جنگ فرسایشی را تحمل کند و دست آخر با وساطت و میانجیگری سازمان ملل و با صدور قطعنامه ای توانست از باتلاقی که در آن گیر کرده بود خارج شود.

مهمترین و اصلی ترین هدف صهیونیستها بر اساس اعتراف سران و مسوولان نظامی آن از بین بردن مقاومت اسلامی لبنان و حذف آن از نظام سیاسی این کشور و در نتیجه آسودگی خاطر از جبهه شمالی سرزمین های اشغالی بود؛ هدفی که گرچه هیچگاه محقق نشد، اما هزینه بسیار گزاف نظامی افزون بر شش و نیم میلیارد دلاری و هم از بین رفتن ابهت پوشالی بود که سران این رژیم برای ساکنان سرزمین های اشغالی مبنی بر شکست ناپذیر بودن در برابر حملات و تامین امنیت آنها وعده می دادند.

از نتایج و تبعاتی که رژیم صهیونیستی و آمریکا از حمله به لبنان انتظار داشتند علاوه بر از بین بردن مقاومت در این کشور، قطع زنجیره مقاومت ملت های منطقه از افغانستان، ایران، عراق، سوریه، لبنان، فلسطین و دیگر نقاط مقاومت در منطقه بود تا خیال آمریکا برای اجرای نظم نوین مورد نظر خود و حکمرانی بی قید و شرط بر منابع انرژی منطقه و امنیت صهیونیستها به عنوان ژاندارم منطقه آسوده شود، اما در حین و پس از جنگ ۳۳ روزه سران آمریکا و رژیم صهیونیستی متوجه شدند که دستیابی به این هدف غیر ممکن است.

در واقع حرکت آمریکا و رژیم صهیونیستی در ترور رفیق حریری نخست وزیر فقید لبنان جرقه اول را برای به نابودی کشاندن لبنان و نوسازی آن بر اساس معیارهای واشنگتن و تل آویو زد، اما حمله رژیم اسراییل در جنگ ۳۳ روزه به آنها ثابت کرد که هیچگاه نمی توانند جریان مقاومت را با حرکت های نظامی از بین ببرند.

شسکت سنگین صهیونیستها در این جنگ باعث تضعیف شدید روحیه شهرک نشینان و ساکنان سرزمین های اشغالی فلسطین شد، بگونه ای که بسیاری از آنان به نقاط دیگر دنیا مهاجرت کردند و سران صهیونیستی در برابر افکار عمومی خود نتوانستند پاسخی به این ضعف اساسی دهند.

جنگ ۳۳ روزه همچنین بین فرماندهان رده بالای ارتش رژیم صهیونیستی تفرقه انداخت و برخی سران اقتصادی صهیونیستی هم تصمیم گرفتند سهام و دارایی های خود را به بیرون از سرزمین های اشغالی انتقال دهند و همین موضع باعث سقوط ارزش پول این رژیم شد.
دستاوردهای مقاومت در جنگ ۳۳ روزه شاید مهمترین دستاورد مقاومت در جنگ نابرابر ۳۳ روزه تقویت و اقتدار بیشتر نسبت به گذشته باشد؛ این جهش قدرت مقاومت هم در لبنان و هم در منطقه باعث ترس و وحشت صهونیستها از حضور مقاومت در جنگ ها و تحولات منطقه ای شده است.

یکی دیگر از دستاوردهای جنگ ۳۳ روزه برای مقاومت تجهیز آن به پیشرفته ترین سلاح های دفاعی و در اختیار گرفتن زبده ترین و تخصصی ترین یگان ها در عملیات هجومی، افزایش کمی و کیفی توان موشکی و موشک های نقطه زن و اشراف اطلاعاتی در سطح دریا، زمین و هوا در کنار گسترش نیروها و امکانات بود.

یکی از پر افتخار ترین عملیات مقاومت در این جنگ، هدف قرار دادن و نابودی ناو جنگی صهیونیستها در دریا بود و این موضوع هیچگاه از خاطر فرماندهان نظامی و سران رژیم غاصب اسراییل پاک نخواهد شد و تکرار چنین جنگی همیشه به عنوان کابوسی برای صهیونیستها باقی خواهد ماند، بگونه ای که مقام های این رژیم پس از جنگ رسما اعتراف کردند که حزب الله دشمن زیرکی است و از جنگ ۳۳ روزه تجربیات و درس های زیادی گرفته است.

در جریان جنگ ۳۳ روزه بسیاری از ملت های عربی که همواره بغض ناشی از شکست های تاریخی و خفت بار در مقابل ارتش رژیم صهیونیستی را در گلو داشتند با دیدن مقاومت جانانه رزمندگان حزب الله در برابر متجاوزان با ابراز شادمانی دریافتند که ۶۰ سال مذاکره و سازش با این رژیم هیچ حاصلی نداشته و تنها راه احقاق حق در برابر آن مبارزه و مقاومت است.

ملتهای عرب منطقه غرق شدن ناو جنگی اسراییل را در سواحل لبنان با شادمانی مشاهده کردند و دریافتند که مقاومت تنها راه مقابله با متجاوزان است.

رژیم صهیونیستی که قصد داشت با این جنگ علاوه بر نابودی مقاومت، افکار عمومی جهان را از مساله فلسطین و جنایاتی که در آن مرتکب می شود منحرف کند، این بار به تله افتاد و نه تنها به این اهداف دست نیافت، بلکه افکار عمومی جهان و به ویژه اروپایی ها به ضدیت اسراییل با روند صلح و جنگ افروزی در منطقه رسید.

از سوی دیگر پس از جنگ ۳۳ روزه، حزب الله در جبهه داخلی توانست با حضور مقتدرانه در نظام سیاسی، احزاب مختلف سنی، دروزی، مسیحی و دیگر اقوام این کشور را حول محور مقاومت گردهم آورده و با تشکیل اتحادهای قوی بین آنان در معادلات و نظام سیاسی لبنان بیش از گذشته تاثیرگذار باشد و نشان دهد این جنبش ریشه در مردم دارد.

پس از موفقیت ها و پیروزی های چشمگیر مقاومت حزب الله در برابر رژیم صهیونیستی، رزمندگان مقاومت در سرزمین های اشغالی به ویژه در غزه دارای روحیه ای مضاعف برای ادامه مبارزه علیه اشغالگری های رژیم صهیونیستی شدند.

آنان ضمن رد طرح های سازش و کنار آمدن با سران جنایتکار صهیونیستی، به تدریج به تقویت بنیه دفاعی و سلاح های خود پرداختند بگونه ای که امروزه آنان در برابر تجاوزهای اسراییل مجهز به انواع سلاح های سبک و موشک شده اند.

گفتنی است شورای عالی انقلاب فرهنگی کشور به مناسبت پیروزی حزب الله لبنان در برابر ارتش رژیم صهیونیستی در جنگ ۳۳ روزه، ۲۳ مرداد را روز «مقاومت اسلامی» نام‌گذاری کرد تا بدین ترتیب، تجلیل از واژه مقدس «مقاومت» را برای همیشه ماندگار و جاویدان کند.

انتهای پیام/ ر

ارسال نظرات