صفحه نخست

استان ها

اقشار و معاونت‌ها

وزارتخانه ها

محور مقاومت

اقتصاد مقاومتی

روابط بین الملل

ورزشکاران

فیلم و نماهنگ

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

جامعه زنان

راهیان نور

جامعه پزشکی

اجتماعی

دانشجویی

مهندسین صنعت

اصناف

مداحان

سازمان حفظ آثار

کارگری

عشایری

پیشکسوتان

دانش آموزي

مهندسین عمران

فرهنگیان

اساتيد

مهندسين کشاورزی

حقوقدانان

طلاب و روحانيون

بنیاد فرهنگی روایت

علمي، پژوهشي و فناوري

بسیج رسانه

كارمندان

مساجد و محلات

بنیاد تعاون

باشگاه خبرنگاران

باشگاه آذربایجان شرقی

باشگاه آذربایجان غربی

باشگاه اردبیل

باشگاه اصفهان

باشگاه البرز

باشگاه ایلام

باشگاه بوشهر

باشگاه تهران

باشگاه تهران بزرگ

باشگاه چهارمحال و بختیاری

باشگاه خراسان جنوبی

باشگاه خراسان رضوی

باشگاه خراسان شمالی

باشگاه خوزستان

باشگاه زنجان

باشگاه سمنان

باشگاه سیستان و بلوچستان

باشگاه فارس

باشگاه قزوین

باشگاه کردستان

باشگاه قم

باشگاه کرمان

باشگاه کرمانشاه

باشگاه کهگیلویه و بویراحمد

باشگاه گلستان

باشگاه گیلان

باشگاه لرستان

باشگاه مازندران

باشگاه مرکزی

باشگاه هرمزگان

باشگاه همدان

باشگاه یزد

رزمایش اقتدار عاشورایی

هنرمندان

سازندگی

سازمان ورزش

فرهنگی و هنری

وزارت صمت

وزارت نفت

وزارت ارتباطات

وزارت دفاع

وزارت نیرو

وزارت آموزش و پرورش

وزارت جهاد کشاورزی

وزارت مسکن و شهرسازی

وزارت اقتصاد و دارایی

سازمان انرژی اتمی

سازمان آتش نشانی

بسیج صدا و سیما

صفحات داخلی

دوشنبه ۰۷ خرداد ۱۴۰۳ - 27 May 2024
معاون هماهنگ کننده سپاه استان البرز با بیان اینکه امام خمینی (ره) با تعریف واژه مقاومت، معادله قدرت را در دنیا بر هم زدند، گفت: ایشان با پرچمداری فرمانده کل قوا موجب شکل گیری جریان مقاومت شدند.
کد خبر: ۹۴۵۷۹۷۰
|
۳۰ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۸:۱۷

به گزارش خبرگزاری بسیج از کرج، سرهنگ پاسدار احسان خورشیدی، معاون هماهنگ کننده سپاه امام حسن مجتبی (ع) استان البرز امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه که در سالن جلسات ستاد فرماندهی برگزار شد، ضمن تبریک هفته دفاع مقدس، با اشاره به رشادت ها و جانبازی های آحاد مردم در دوران جنگ تحمیلی به امامت امام خمینی (ره) گفت: ملت ایران با ایستادگی پای نفس قدسی امام راحل، واژه مقاومت را برای دنیا معنا کردند.

وی عنوان کرد: شاید واژه مقاومت برای عده ای غریب باشد زیرا ابعاد قدرت در دنیا، محدود به ابزار و تجهیزات مادی است اما امام خمینی (ره) با دست خالی، پشتوانه معنوی بسیار قوی، تکیه بر خدا و تقویت بعد معنوی، واژه مقاومت را به دنیا دیکته کردند. شعار هفته دفاع مقدس امسال «ما مقاوم هستیم» است که به جرأت می توان گفت این عبارت به هیچ عنوان گزافه نیست.

معاون هماهنگ کننده سپاه امام حسن مجتبی (ع) استان البرز مطرح کرد: انقلاب اسلامی در سال 1357 شکل گرفت و در سال 1359 وارد جنگی تمام عیار شد. امام خمینی (ره) پیش از پیروزی انقلاب اسلامی واژه مقاومت را تمرین کردند که تلألوی آن در دوران دفاع مقدس قابل مشاهده بود؛ این واژه امروز به جریان مقاومت تبدیل شده است و شهدای والامقام، جبهه مقاومت را با خون خود آبیاری کردند.

سرهنگ خورشیدی با اشاره به اینکه واژه قدرت در جریان مقاومت نهفته که غرب معنی آن را متوجه نمی شود، عنوان کرد: قدرت در غرب، برگرفته از جایگاه مادی، شغلی، علمی و اجتماعی است، یعنی هر کس در جایگاهی قرار می گیرید و صاحب مال و علم می شود، به واسطه این امر می تواند قدرت داشته باشد. امام راحل از آغاز ورود به ایران، واژه قدرت را با تعریفی بسیار بزرگتر به تمام دنیا دیکته کردند.

وی با بیان اینکه امام خمینی (ره) با تعریف واژه مقاومت، معادله قدرت را در دنیا بر هم زدند، اذعان کرد: بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران با پرچمداری فرمانده کل قوا موجب شکل گیری جریان مقاومت و صدور آن به تمام دنیا شدند و امروز، خون شهید حاج قاسم سلیمانی، رمز شکل گیری جبهه مقاومت است که این یکی از ثمرات دفاع مقدس به شمار می رود. 

معاون هماهنگ کننده سپاه امام حسن مجتبی (ع) استان البرز مطرح کرد: حاج قاسم سلیمانی در کنگره فرمانده سپاه بیان کرد که عمل مقدس برگرفته از روح مقدس است؛ روحی که از دفاع از حق، حقیقت، غیرت و شجاعت سرچشمه می گیرد و در این کارزار، شخص برای خود بزرگ کردن فعالیت نمی کند؛ در واقع در این میدان، سبقت در گمنامی است که دفاع مقدس، این مکتب را به دنیا معرفی کرد.

سرهنگ خورشیدی با تأکید بر اینکه تا زمانی که مقاومت نباشد، دفاع حقیقی شکل نمی گیرد، اظهار کرد: جنگ تحمیلی علیرغم خسارت های مادی و جسمی که به کشور و ملت وارد کرد، ثمراتی نیز داشت که از جمله آن ها می توان به افزایش سجایای معنوی ملت ایران و شکل گیری واژه مقاومت اشاره کرد. بالا رفتن سجایای معنوی برجسته ملت در چالش و درگیری، خود عملی مقدس است.

وی تصریح کرد: علیرغم همه تحریم ها و مواجهه با امپریالیسم، جبهه استکبار و نفوذی ها طی این سال ها، انقلاب اسلامی هر روز مقاوم تر و مستحکم تر خود را به پیش می برد و از این حرکت، هدفی دارد. امام خمینی (ره) فرمودند که راه قدس از کربلا می گذرد. امروز به جرأت می توان گفت که با قدرت موجود، دفاع مقدس نیز به آزادسازی قدس ختم می شود که امید است این اتفاق به ظهور منجی عالم بشریت منتهی شود.

انتهای پیام/ص

ارسال نظرات