صفحه نخست

استان ها

اقشار و معاونت‌ها

وزارتخانه ها

محور مقاومت

اقتصاد مقاومتی

روابط بین الملل

ورزشکاران

فیلم و نماهنگ

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

جامعه زنان

راهیان نور

جامعه پزشکی

اجتماعی

دانشجویی

مهندسین صنعت

اصناف

مداحان

سازمان حفظ آثار

کارگری

عشایری

پیشکسوتان

دانش آموزي

مهندسین عمران

فرهنگیان

اساتيد

مهندسين کشاورزی

حقوقدانان

طلاب و روحانيون

بنیاد فرهنگی روایت

علمي، پژوهشي و فناوري

بسیج رسانه

كارمندان

مساجد و محلات

بنیاد تعاون

باشگاه خبرنگاران

باشگاه آذربایجان شرقی

باشگاه آذربایجان غربی

باشگاه اردبیل

باشگاه اصفهان

باشگاه البرز

باشگاه ایلام

باشگاه بوشهر

باشگاه تهران

باشگاه تهران بزرگ

باشگاه چهارمحال و بختیاری

باشگاه خراسان جنوبی

باشگاه خراسان رضوی

باشگاه خراسان شمالی

باشگاه خوزستان

باشگاه زنجان

باشگاه سمنان

باشگاه سیستان و بلوچستان

باشگاه فارس

باشگاه قزوین

باشگاه کردستان

باشگاه قم

باشگاه کرمان

باشگاه کرمانشاه

باشگاه کهگیلویه و بویراحمد

باشگاه گلستان

باشگاه گیلان

باشگاه لرستان

باشگاه مازندران

باشگاه مرکزی

باشگاه هرمزگان

باشگاه همدان

باشگاه یزد

رزمایش اقتدار عاشورایی

هنرمندان

سازندگی

سازمان ورزش

فرهنگی و هنری

وزارت صمت

وزارت نفت

وزارت ارتباطات

وزارت دفاع

وزارت نیرو

وزارت آموزش و پرورش

وزارت جهاد کشاورزی

وزارت مسکن و شهرسازی

وزارت اقتصاد و دارایی

سازمان انرژی اتمی

سازمان آتش نشانی

بسیج صدا و سیما

صفحات داخلی

يکشنبه ۰۶ خرداد ۱۴۰۳ - 26 May 2024
مسوول آشپزخانه قرارگاه راهیان نور سپاه استان قزوین:  
حسین افشارگفت: همزمان با ورود کاروان های راهیان نور روزانه بیش از ۳۹۰۰ پرس غذا در سه وعده طبخ و در بین زائرین توزیع می شود.
کد خبر: ۹۴۹۹۹۵۹
|
۲۹ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۷:۰۳

قزوین_ به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج حسین افشار درگفتگو اختصاصی گفت: با توجه به آغاز اردوهای راهیان نور محلات روزانه بیش از ۳۹۰۰ پرس غذای گرم در سه وعده صبحانه ، نهار ، شام در بین زائرین توزیع خواهد شد .

افشار در ادامه افزود : یکی از مهمترین موضوعات در این آشپزخانه رعایت بهداشت و صنعتی کردن آشپزخانه که با عث شده است دو ریز غذا کم و کیفیت آن بالا برود.  

این مسوول در پایان افزود : امسال نیز با حضور۸ نفر از خادمین به طور شبانه روز در حال طبخ و توزیع هستیم تا انشاله همان گونه که رزمندگان و شهدا با ایثار جانشان در این راه از خود گذشتگی کردند ما تیز بتوانیم گوشی از این جانفشانی ها را که جبران نخواد شد ادامه دهیم .

ارسال نظرات