صفحه نخست

استان ها

اقشار و معاونت‌ها

سازمانها و وزارتخانه‌ها

محور مقاومت

اقتصاد مقاومتی

روابط بین الملل

ورزشکاران

فیلم و نماهنگ

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

جامعه زنان

راهیان نور

جامعه پزشکی

اجتماعی

دانشجویی

مهندسین صنعت

اصناف

مداحان

سازمان حفظ آثار

کارگری

عشایری

پیشکسوتان

دانش آموزي

مهندسین عمران

فرهنگیان

اساتيد

مهندسين کشاورزی

حقوقدانان

طلاب و روحانيون

بنیاد فرهنگی روایت

علمي، پژوهشي و فناوري

بسیج رسانه

كارمندان

مساجد و محلات

بنیاد تعاون

باشگاه خبرنگاران

باشگاه آذربایجان شرقی

باشگاه آذربایجان غربی

باشگاه اردبیل

باشگاه اصفهان

باشگاه البرز

باشگاه ایلام

باشگاه بوشهر

باشگاه تهران

باشگاه تهران بزرگ

باشگاه چهارمحال و بختیاری

باشگاه خراسان جنوبی

باشگاه خراسان رضوی

باشگاه خراسان شمالی

باشگاه خوزستان

باشگاه زنجان

باشگاه سمنان

باشگاه سیستان و بلوچستان

باشگاه فارس

باشگاه قزوین

باشگاه کردستان

باشگاه قم

باشگاه کرمان

باشگاه کرمانشاه

باشگاه کهگیلویه و بویراحمد

باشگاه گلستان

باشگاه گیلان

باشگاه لرستان

باشگاه مازندران

باشگاه مرکزی

باشگاه هرمزگان

باشگاه همدان

باشگاه یزد

رزمایش اقتدار عاشورایی

هنرمندان

سازندگی

سازمان ورزش

فرهنگی و هنری

وزارت صمت

وزارت نفت

وزارت ارتباطات

وزارت دفاع

وزارت نیرو

وزارت آموزش و پرورش

وزارت جهاد کشاورزی

وزارت مسکن و شهرسازی

وزارت اقتصاد و دارایی

سازمان انرژی اتمی

سازمان آتش نشانی

بسیج صدا و سیما

صفحات داخلی

يکشنبه ۱۳ خرداد ۱۴۰۳ - 02 June 2024
شاهرود_ مسئول دفتر مقام معظم رهبری در دانشگاه صنعتی شاهرود با بیان اینکه پیشرفت علمی نیاز ضروری و واجب کشورمان است، گفت: دانشگاه‌ها در این زمینه نقش محوری و بی بدیل دارند.
کد خبر: ۹۵۱۳۵۷۵
|
۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۵:۰۸

به گزارش خبرگزاری بسیج، حجت الاسلام فندرسکی در جلسه هم اندیشی اساتید دانشگاه در تالار کوثر با اشاره به صحبت‌های رهبر معظم انقلاب اسلامی درباره علم، بیان کرد: معظم له می‌فرمایند که ما احتیاج به پیشرفت علمی داریم و این نیاز قطعی ما محسوب می‌شود لذا اگر از لحاظ علمی پیشرفت کنیم تهدید دشمنان تمدنی و فرهنگی و سیاسی ما دائمی خواهد بود.
او با بیان اینکه این سخنان نشان از اهمیت پیشرفت به لحاظ علمی در کشورمان و نقش دانشگاه‌ها در این زمینه است، ابراز کرد: رهبر معظم انقلاب اسلامی بار‌ها بر ضرورت علم تاکید کرده و نگاه ایشان به نخبگان نشان از اهمیت این قشر دارد.
مسئول دفتر مقام معظم رهبری در دانشگاه صنعتی شاهرود با اشاره به نقش نخبگان در عرصه علم و دانش بیان کرد: نخبگان می‌توانند علم را توسعه و پیشرفت دهند تا کشور به تعبیر مقام معظم رهبری به عزت و پیشرفتی برسانند که آسیب پذیری هایش کاهش یابد لذا توجه به دانشگاه اهمیت دارد.
فندرسکی با بیان اینکه توجه به دانشگاه در تدوین قوانین تمدنی و مترقی برای کشور، یک ضرورت است، بیان داشت: نقش دانشگاه‌ها در توسعه علمی کشور بی بدیل است و دانشگاه صنعتی شاهرود نیز بر این نقش آفرینی تاکید و برنامه ریزی لازم را دارد.

رویکرد‌ها امروز در قوانین و طرح‌ها مشخص نیست
روح الله ایزدخواه نماینده مجلس شورای اسلامی نیز در این مراسم با اشاره به ضرورت همراهی مجلس با دانشگاه‌ها در فرایند تقنین بیان کرد: امروز یکی از خلاء‌هایی که در فرایند‌های تقنینی در مجلس دیده می‌شود، عدم احاطه رویکرد‌های پارادایمی در قوانین است به عبارت دیگر طرح و لایحه‌ای که به مجلس می‌آید قصد دارد مسئله‌ای را حل کند، اما ابهام وجود دارد که این طرح‌ها و لوایح ذیل چه فرایند و پارادایمی ارائه خواهند شد یا اگر هم رویکرد و فرایندی مد نظر طراحان قوانین بوده، واضح نیست لیکن اینجا است که دانشگاه‌ها می‌توانند به کمک مجلس بیایند.
ایزدخواه با بیان اینکه مجموعه این خلاء سبب می‌شود تا یک نماینده نداند که قرار است بین کدام رویکرد‌هایی برای اداره کشور، یکی را انتخاب کند، بیان کرد: نباید فراموش کنیم که تمام قوانین یک بعد اجتماعی دارد حتی اگر مجلس بر روی قیمت گذاری گندم نیز بحث دارد، یک بعد اجتماعی نیز خواهد داشت لذا سوال اینجا است که آیا نباید فرایند این ابعاد اجتماعی طرح روشن و مشخص باشد؟ این خلاء در فرایند‌های تقنینی کشورمان ملاحظه می‌شود.
او با بیان اینکه رویکرد‌ها امروز در قوانین و طرح‌ها مشخص نیست، افزود: مثال این امر را می‌توان در تورم و نقدینگی دید که دو نگاه در آن وجود دارد نگاه اول عقیده دارند که تورم ناشی از نقدینگی است پس باید نقدینگی مهار شود و لذا برای کاهش نقدینگی باید هزینه دولت را کم کرد، اما نگاه مخالف عقیده دارد که تورم ناشی از هزینه‌ها است یعنی در واقع طرف عرضه در اینجا دخیل است، زیرا هزینه‌های تولید افزایش پیدا می‌کند و تورم ایجاد می‌کند این نگاه عقیده دارد که تقاضا آنقدر‌ها نمی‌تواند در تورم دخیل باشد.
نماینده تهران در مجلس با بیان اینکه دو نگاه توسط دو گروه عرضه می‌شود، اما رویکرد یکی بودجه انقباضی است و دیگری انبساطی؛ ابراز کرد: بین این دو رویکرد باید چه کرد؟ شرایط امروز به گونه‌ای رقم خورده که مجالی برای بحث و مناقشه در مجلس باز نیست لذا باید از دانشگاه‌ها کمک گرفت تا بتوان فرایند‌ها را تببین و به کمک مجلس آمد.
در این نشست حاضران از اساتید و مسئولان دانشگاه و همچنین تشکل‌های دانشگاهی نقطه نظرات خود را در زمینه‌های سیاسی و اجتماعی مطرح کردند.

ارسال نظرات