صفحه نخست

استان ها

اقشار و معاونت‌ها

وزارتخانه ها

محور مقاومت

اقتصاد مقاومتی

روابط بین الملل

ورزشکاران

فیلم و نماهنگ

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

جامعه زنان

راهیان نور

جامعه پزشکی

اجتماعی

دانشجویی

مهندسین صنعت

اصناف

مداحان

سازمان حفظ آثار

کارگری

عشایری

پیشکسوتان

دانش آموزي

مهندسین عمران

فرهنگیان

اساتيد

مهندسين کشاورزی

حقوقدانان

طلاب و روحانيون

بنیاد فرهنگی روایت

علمي، پژوهشي و فناوري

بسیج رسانه

كارمندان

مساجد و محلات

بنیاد تعاون

باشگاه خبرنگاران

باشگاه آذربایجان شرقی

باشگاه آذربایجان غربی

باشگاه اردبیل

باشگاه اصفهان

باشگاه البرز

باشگاه ایلام

باشگاه بوشهر

باشگاه تهران

باشگاه تهران بزرگ

باشگاه چهارمحال و بختیاری

باشگاه خراسان جنوبی

باشگاه خراسان رضوی

باشگاه خراسان شمالی

باشگاه خوزستان

باشگاه زنجان

باشگاه سمنان

باشگاه سیستان و بلوچستان

باشگاه فارس

باشگاه قزوین

باشگاه کردستان

باشگاه قم

باشگاه کرمان

باشگاه کرمانشاه

باشگاه کهگیلویه و بویراحمد

باشگاه گلستان

باشگاه گیلان

باشگاه لرستان

باشگاه مازندران

باشگاه مرکزی

باشگاه هرمزگان

باشگاه همدان

باشگاه یزد

رزمایش اقتدار عاشورایی

هنرمندان

سازندگی

سازمان ورزش

فرهنگی و هنری

وزارت صمت

وزارت نفت

وزارت ارتباطات

وزارت دفاع

وزارت نیرو

وزارت آموزش و پرورش

وزارت جهاد کشاورزی

وزارت مسکن و شهرسازی

وزارت اقتصاد و دارایی

سازمان انرژی اتمی

سازمان آتش نشانی

بسیج صدا و سیما

صفحات داخلی

يکشنبه ۰۶ خرداد ۱۴۰۳ - 26 May 2024
تبریز- مدیرکل راه و شهرسازی آذربایجان شرقی در خصوص طرح بزرگراه اهر – هریس – تبریز از اولویت‌دارترین پروژه‌های ملی و استانی است، گفت: اتمام این بزرگراه د خدمتی بزرگ به مردم و بیش از ۱۰ شهرستان خواهد بود چرا که بزرگراه اهر – هریس – تبریز از پرترافیک‌ترین محورهای استان به شمار می‌رود.
کد خبر: ۹۵۱۷۹۳۴
|
۱۳ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۹:۳۸

به گزارش خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، امیر بخشی زاده در دیدار با نماینده - هریس افزود: مهمترین اولویت اصلی ما از زمان حضور در اداره راه و شهرسازی استان پیشرفت پروژه های راهسازی و مسکن و طرح نهضت ملی بوده و علی رغم سالهای گذشته جاده اهر- هریس از 70 درصد پیشرفت فیزیکی برخوردار می باشد. 

وی ادامه داد: این طرح که متاسفانه با بدهی بالایی نزدیک 80 میلیارد تومان نیمه تمام مانده بود با پیگیری های مکرر نماینده اهر – هریس در مجلس شورای اسلام جناب آقای محرم زاده و طی رایزنی ها و تشکیل جلسات متعدد با وزیر و معاون وزیر انجام شده بود مبلغ 125 میلیارد تومان اعتبارتوسط بانک ملت اختصاص یافته و پرداخت خواهد شد. 

بخشی زاده با اشاره به اینکه مبلغ 54 میلیارد تومان از اعتبار این پروژه توسط نماینده اهر – هریس تخصیص یافته و نیز مبلغ 20 میلیارد تومان با تواضن از طریق سازمان برنامه بودجه استان و تخصیص در برنامه و بودجه تهران تصویب شده است افزود: روی هم مبلغ 66 میلیارد تومان برای پرداخت نهایی اقدام شده است. 

مدیرکل راه و شهرسازی آذربایجان‌شرقی اضافه کرد: کمربندی شرق که به عنوان بزرگترین مشکل هم از نظر پدافند غیر عامل و هم در هر حالت من جمله سفرهای روزهای آخر هفته از مسیر فلکه مشکین تا نیروگاه دچار ترافیک بوده با قولهایی که وزیر محترم و نماینده اهر – هریس داده اند مبلغ 50 میلیارد تومان اعتبار به لطف خدای منان تخصیص یابد تا مشکل این کمربندی به طرف مغان و کلیبر هم به اتمام برسد .

بخشی زاده افزود: با همت مسئولان و اجازه ساخت با پیمانکار جدید و با تاکیدات مداوم و پیگیری نماینده اهر – هریس پروژه بزرگراه اهر – هریس – در سختی زمستان تکمیل شد.

ارسال نظرات