صفحه نخست

استان ها

اقشار و معاونت‌ها

سازمانها و وزارتخانه‌ها

محور مقاومت

اقتصاد مقاومتی

روابط بین الملل

ورزشکاران

فیلم و نماهنگ

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

جامعه زنان

راهیان نور

جامعه پزشکی

اجتماعی

دانشجویی

مهندسین صنعت

اصناف

مداحان

سازمان حفظ آثار

کارگری

عشایری

پیشکسوتان

دانش آموزي

مهندسین عمران

فرهنگیان

اساتيد

مهندسين کشاورزی

حقوقدانان

طلاب و روحانيون

بنیاد فرهنگی روایت

علمي، پژوهشي و فناوري

بسیج رسانه

كارمندان

مساجد و محلات

بنیاد تعاون

باشگاه خبرنگاران

باشگاه آذربایجان شرقی

باشگاه آذربایجان غربی

باشگاه اردبیل

باشگاه اصفهان

باشگاه البرز

باشگاه ایلام

باشگاه بوشهر

باشگاه تهران

باشگاه تهران بزرگ

باشگاه چهارمحال و بختیاری

باشگاه خراسان جنوبی

باشگاه خراسان رضوی

باشگاه خراسان شمالی

باشگاه خوزستان

باشگاه زنجان

باشگاه سمنان

باشگاه سیستان و بلوچستان

باشگاه فارس

باشگاه قزوین

باشگاه کردستان

باشگاه قم

باشگاه کرمان

باشگاه کرمانشاه

باشگاه کهگیلویه و بویراحمد

باشگاه گلستان

باشگاه گیلان

باشگاه لرستان

باشگاه مازندران

باشگاه مرکزی

باشگاه هرمزگان

باشگاه همدان

باشگاه یزد

رزمایش اقتدار عاشورایی

هنرمندان

سازندگی

سازمان ورزش

فرهنگی و هنری

وزارت صمت

وزارت نفت

وزارت ارتباطات

وزارت دفاع

وزارت نیرو

وزارت آموزش و پرورش

وزارت جهاد کشاورزی

وزارت مسکن و شهرسازی

وزارت اقتصاد و دارایی

سازمان انرژی اتمی

سازمان آتش نشانی

بسیج صدا و سیما

صفحات داخلی

شنبه ۱۲ خرداد ۱۴۰۳ - 01 June 2024
گفتگوی بسیج با اولین بانوی خبرنگار قزوینی که توانست به قله دماوند صعود کند
زینب کلهر از لحظه صعود به قله دماوند گفت: صعود به قله دماوند سخت بود اما سختی را به جان خریدم چرا که لحظه صعود شیرین ترین لحظه زندگی یک کوهنورد است و شیرین ترین لحظه ای بود که تجربه کردم.
کد خبر: ۹۵۳۴۴۰۵
|
۲۸ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۹:۰۱

 

 

قزوین_به گزارش بسیج، بانوان نقش مهمی در پویایی و توسعه جامعه دارند و زمانی می توانند نسلی پویا، سالم و خلاق را پرورش دهند که خود از سلامت کامل بهره مند باشند.

عرصه خبر، شاهد بروز و ظهور بانوان خلاق و فعالی بوده که علاوه بر برتری قلم آنها، شاهد موفقیت های درخشانی در عرصه زندگی فردی، اجتماعی، ورزشی، فرهنگی و سایر عرصه ها از سوی این بانوان نقش آفرین بوده ایم.

زینب کلهر یکی از این بانوان پرتلاش استان قزوین در عرصه خبر و رسانه است که طی چند روز گذشته به قله دماوند صعود کرده است. 

وی که اولین بانوی خبرنگار استان قزوین است که توانسته قله ۵۶۱۰ متری دماوند صعود کند در خصوص این ورزش مفرح و جذاب می گوید: کوهنوردی شاید برای خیلی از افراد نقش تفریح و شادی داشته باشد، اما فقط برای سرگرمی نیست؛ بلکه یک ورزش حرفه‌ای است و مانند بسیاری ورزش‌های دیگر تاثیرات فوق‌العاده‌ای روی سلامتی جسم و روح دارد. 

این بانوی کوهنورد قزوینی در ادامه با اشاره به فواید ورزش کوهنوردی می گوید: یکی از مهم‌ترین و بارزترین ویژگی‌های ورزش کوهنوردی، آرامش و حس آسودگی خاطر است. شاید یک روز دور بودن از مشغله‌های زندگی و لذت بردن از طبیعت کوهستان، تمام چیزی باشد که فرد در زندگی پرهیاهو به آن نیاز دارد.

کلهر در خصوص مدت زمانی که به ورزش کوهنوردی به طور حرفه ای پرداخته عنوان می کند: حدود دو سال است که به صورت جدی به ورزش کوهنوردی مشغولم اما این فعالیت با توجه به مشغله کاری که دارم، مستمر نبوده اما در طول این مدت توانسته ام به همراه تیم، به قله ها توچال و خشچال صعود نمایم.

این بانوی فعال رسانه از سختی راه و امید رسیدن به قله، چنین می گوید: صعود به قله های بالای ۴۰۰۰ متر ارتفاع نیازمند برخی پیش زمینه هاست. آمادگی جسمانی پیش نیاز کوهنوردی است تا در ارتفاعات بالا مشکل هم هوایی سبب بروز مشکلات برای فرد کوهنورد نشود و لذا نیاز است تا فرد کوهنورد چندین صعود به ارتفاعات بالا همچون سیالان، الموت و یا دیگر ارتفاعات داشته باشد. 

کلهر ادامه می دهد: این صعود به مناسبت هفته خبرنگار بود و با توجه به حجم سنگین کار در این ایام، عزمم را جزم کردم تا بتوانم در صعود قله دماوند همراه تیم به لیدری آقای عبدالله میراشه باشم که وی ده صعود موفق به قله دماوند را در کارنامه حرفه ای خود دارد. این تیم 

وی با اشاره به اینکه در طول این مدت کوهنوردی فرزند و برادرش نیز همراه او بوده اند، بیان می کند: فرزندم سینا، نیز به رشته کوهنوردی بسیار علاقمند است و در بیشتر ایام کوهنوردی و صعود به قلل، همراه من بوده چرا که ارتباط کن وش پسرم پیش از رابطه مادر و فرزندی، ارتباط کاملا دوستانه است و ما اغلب اوقات فراقت را به ورزش می گذرانیم. 

کلهر در خصوص لحظه صعود به قله می گوید: ورزش لازمه زندگی سالم است و ما در کنار مشغله کاری نیازمند فضایی برای سلامتی جسم خود هستیم. ورزش کردن می تواند موجب آرامش روح شود و این آرامش مهمترین لازمه کار یک خبرنگار است. خواستن توانستن است. صعود به قله دماوند سخت بود اما سختی را به جان خریدم چرا که لحظه صعود شیرین ترین لحظه زندگی یک کوهنورد است. 

زینب کلهر در پایان با اشاره به سابقه کوهنوردی به صورت حرفه ای در بین بانوان عرصه خبر استان قزوین گفت: اولین بانوی خبرنگار استان قزوین هستم که به قله دماوند صعود مردم و بسیار خوشحالم از این که توانسته ام نقش کوچکی در اعتلای نام بانوان این کهن دیار داشته باشم. 

به گزارش بسیج، امروز جامعه نیازمند مادرانی است که در هر کسوتی توانسته اند برای فرزندان خود الگویی باشند که با گذر از سختی ها به موفقیت ها دست می یابند. 

 

انتهای پیام/۱۰۱۰

ارسال نظرات