مدیر کارگاه فطیر سنتی هریس:
حاصل کار 45 نفر ماهانه 300هزار فطیر سنتی است
مدیر کارگاه فطیر سنتی هریس گفت: ماهانه در این کارگاه 300هزار فطیر تهیه و پخته می شود که حاصل تلاش 45 نفر شاغل در آن است.
کمال محبوبان در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، افزود: کارگاه پخت فطیر سنتی دو شعبه دارد که در شعبه اصلی آن 26 نفر مشغول به کار و 19 نفر نیز در شعبه دوم شاغل هستند.
وی با اشاره به اینکه در تهیه فطیر سنتی هریس از شکر استفاده نمی شود، ادامه داد: برای روغن آن نیز از روغن حیوانی استفاده می کنیم.
محبوبان اضافه کرد: تهیه و پخت این نوع فطیر 50درصد در جذب گردشگر موثر است که امیدواریم مسئولان بتوانند از این ظرفیت استفاده کنند.
فطیر نوعی نان است که بصورت مغزدار، ساده، کنجدی و کره ای تهیه میشود و با طعم خوش مزه اش ماندگاری مناسبی دارد و فطیر هریس در آذربایجان شرقی منحصر به فرد بوده و آوازه خاصی دارد و هرساله در فصل تابستان جشنواره ای به همین عنوان در این شهرستان برگزار می شود.
ارسال نظرات
غیرقابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
پر بیننده ها
آخرین اخبار