خبرهای داغ:
مخترع بیرجندی:

«ماشین انرژی» دستگاهی پر کاربرد است/ مخترعین طرح های خود را در استان اجرا کنند

مخترع بیرجندی گفت: با توجه به اهمیت دانش و پژوهش بهره برداری مطلوبی از ایده ها و اختراعات صورت نگرفته لذا ازمخترعان و پژوهشگران استان تقاضا دارم تا زمانیکه ظرفیت و پتانسیل اجرای طرح های مختلف دراستان هست پروژه ها رو به دیگر استان ها نفرستند.
کد خبر: ۹۲۰۸۳۸۱
|
۲۵ دی ۱۳۹۸ - ۱۴:۰۲

عبدالله کاووسی مخترع بیرجندی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج از خراسان جنوبی با بیان اینکه طرح ها و ایده های معتددی در دست اقدام دارد، گفت: تا کنون موفق به اختراع نیمکت هوشمند خورشیدی و ماشین انرژی شده است.

وی هدفش را از اختراع نیمکت هوشمند خورشیدی را بهره مندی از نعمت خدادادی در راستای تامین نیازمندی های روزمره دانست و گفت: این دستگاه نیاز به کابل کشی و حفاری ندارد و به دلیل دارا بودن سلول خورشیدی و باطری، در طول روز، برق را ذخیره و در شب می توان از نور این پروژکتور خورشیدی برای روشنایی محدوده اش در فضاها و المانهای شهری استفاده کرد.

کاووسی با بیان اینکه نیمکت هوشمند خورشیدی به عنوان یک رسانه قابلیت نمایش تبلیغات شهری را  دارد، عنوان کرد: دارا بودن ایفا پورت، خروجی USB جهت شارژ موبایل و لپ تاپ، برخورداری از سیستم مانیتورینگ جهت نمایش تاریخ، زمان و دمای محیط  از جمله قابلیت های این نیمکت است.

این مخترع بیرجندی بیان داشت: نیمکت هوشمند خورشیدی در میدان ابوذر نصب شده است.

وی عنوان کرد: اختراع  دیگر ماشین انرژی است که در پدافند غیرعامل، مکان های دور از دسترس برق، کلیه ارگان ها و سازمانهای بین المللی، عشایر و برای پیمانکاران صنعت آب، برق و گاز کاربرد دارد.

 کاووسی ادامه داد: ماشین انرژی بر روی یک شاسی چرخدار تعبیه شده که پنل خورشیدی، اینورتر، سازه، کنترل شارژر، سیستم مانیتورینگ، بهره برداری از راه دور فقط با یک تماس یا پیامک یا ارسال پالس از جمله تجهیزات و قابلیت های این دستگاه است.

وی با بیان اینکه این ماشین بسته به تکنولوژی، تجهیزات و کارآیی که کارفرما می خواهد بین 30 تا 100 میلیون تومان هزینه دارد، افزود: مونتاژ مکانیکال درکارگاه شهرک صنعتی مشهد و اسمبل الکتریکال در کارگاه بسیج علمی، پژوهشی و فناوری استان انجام شده است.

کاووسی با اشاره به حمایت های مادی و معنوی سازمان علمی و پژوهشی بسیج از نخبگان اظهار داشت: تنها نهاد و ارگانی که من را در این زمینه حمایت کردند سازمان بسیج علمی و پژوهشی بسیج استان و مسئولین آن آقایان عقیلی پور، زراعتکار و عظیمی فر بودند.

این مخترع بیرجندی کاغذ بازی های اداری و بعضا بی توجهی مسئولین به اختراعات مخترعان را به عنوان مهمترین مانع و مشکلاتی دانست که در این مسیر با آنها روبه رو شده است.

وی، وظایف نخبگان و پژوهشگران را در شرایط جنگ اقتصادی خطیر دانست و اظهار داشت: تکثیر علم و دانش خویش، صبوری و دادن پاسخ متقابل و قاطع به فتنه ها و مکرهای دشمن از جمله وظایف نخبگان و پژوهشگران در شرایط امروز کشور و جنگ اقتصادی است.

کاووسی با اشاره به اهمیت دانش و پژوهش در تمام دستگاه ها گفت: اما متاسفانه بهره برداری مطلوبی از ایده ها و اختراعات صورت نگرفته است لذا ازمخترعان و پژوهشگران استان تقاضا دارم دلبسته جایگاه فعلی شان نباشند و تا زمانیکه ظرفیت و پتانسیل اجرای طرح های مختلف دراستان هست پروژه ها را به دیگر استان ها نفرستند.

انتهای پیام/

 

 

ارسال نظرات
پر بیننده ها