صفحه نخست

استان ها

اقشار و معاونت‌ها

سازمانها و وزارتخانه‌ها

محور مقاومت

اقتصاد مقاومتی

روابط بین الملل

ورزشکاران

فیلم و نماهنگ

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

جامعه زنان

راهیان نور

جامعه پزشکی

اجتماعی

دانشجویی

مهندسین صنعت

اصناف

مداحان

سازمان حفظ آثار

کارگری

عشایری

پیشکسوتان

دانش آموزي

مهندسین عمران

فرهنگیان

اساتيد

مهندسين کشاورزی

حقوقدانان

طلاب و روحانيون

بنیاد فرهنگی روایت

علمي، پژوهشي و فناوري

بسیج رسانه

كارمندان

مساجد و محلات

بنیاد تعاون

باشگاه خبرنگاران

باشگاه آذربایجان شرقی

باشگاه آذربایجان غربی

باشگاه اردبیل

باشگاه اصفهان

باشگاه البرز

باشگاه ایلام

باشگاه بوشهر

باشگاه تهران

باشگاه تهران بزرگ

باشگاه چهارمحال و بختیاری

باشگاه خراسان جنوبی

باشگاه خراسان رضوی

باشگاه خراسان شمالی

باشگاه خوزستان

باشگاه زنجان

باشگاه سمنان

باشگاه سیستان و بلوچستان

باشگاه فارس

باشگاه قزوین

باشگاه کردستان

باشگاه قم

باشگاه کرمان

باشگاه کرمانشاه

باشگاه کهگیلویه و بویراحمد

باشگاه گلستان

باشگاه گیلان

باشگاه لرستان

باشگاه مازندران

باشگاه مرکزی

باشگاه هرمزگان

باشگاه همدان

باشگاه یزد

رزمایش اقتدار عاشورایی

هنرمندان

سازندگی

سازمان ورزش

فرهنگی و هنری

وزارت صمت

وزارت نفت

وزارت ارتباطات

وزارت دفاع

وزارت نیرو

وزارت آموزش و پرورش

وزارت جهاد کشاورزی

وزارت مسکن و شهرسازی

وزارت اقتصاد و دارایی

سازمان انرژی اتمی

سازمان آتش نشانی

بسیج صدا و سیما

صفحات داخلی

يکشنبه ۱۳ خرداد ۱۴۰۳ - 02 June 2024
رئیس اداره نظارت و ارزیابی فرآوده‌های غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی از افزایش نظارت‌ها براجرای اقدامات ضروری در واحد­های تولیدی غذایی، آشامیدنی، آرایشی. بهداشتی خبر داد.
کد خبر: ۹۲۶۱۸۳۳
|
۰۹ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۷:۴۹
به گزارش خبرگزاری بسیج از خراسان رضوی، مهندس رویا امیری در تشریح این خبر گفت: با توجه شیوع ویروس کرونا و لزوم رعایت دستورالعمل ها، کلیه واحد­های تولیدی ملزم به رعایت بیشتر پروتکل­های بهداشتی از قبیل دریافت مواد اولیه خام از واحد‌هایی که دارای مجوز از مراجع ذیصلاح هستند همچنین دریافت سایر مواد اولیه از کارخانه‌های دارای مجوز بهداشتی، ضدعفونی کلیه وسایل حمل و نقل مواد اولیه و محصول نهایی به ویژه تانکر‌ها و وسایل نقلیه قبل از بارگیری، استفاده از از بسته بندی ثانویه (کارتن، شیرینگ، سبد) به منظور عدم تماس محصول با کف خیابان و معابر، غربالگری کارکنان در بدو ورود به کارخانه (مانند استفاده از تب سنج) و رعایت مقررات بهداشت فردی مانند استفاده از ماسک، محلول‌های ضدعفونی و دستکش، کفش­های جداگانه و ... می‌باشند.
 
مهندس امیری گفت: از ابتدای شیوع این ویروس تا کنون تعداد ۱۱۵ بازرسی توسط کارشناسان این اداره صورت گرفته است و مردم می‌نوانند موارد تخلف مشاهده شده را از طریق سامانه ۱۹۰ یا شماره ۵۲۳۲۸۹۶۶ به اداره نظارت و ارزیابی فرآوده­ های غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی اطلاع دهند تا پیگیری لازم صورت پذیرد.
ارسال نظرات