صفحه نخست

استان ها

اقشار و معاونت‌ها

وزارتخانه ها

محور مقاومت

اقتصاد مقاومتی

روابط بین الملل

ورزشکاران

فیلم و نماهنگ

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

جامعه زنان

راهیان نور

جامعه پزشکی

اجتماعی

دانشجویی

مهندسین صنعت

اصناف

مداحان

سازمان حفظ آثار

کارگری

عشایری

پیشکسوتان

دانش آموزي

مهندسین عمران

فرهنگیان

اساتيد

مهندسين کشاورزی

حقوقدانان

طلاب و روحانيون

بنیاد فرهنگی روایت

علمي، پژوهشي و فناوري

بسیج رسانه

كارمندان

مساجد و محلات

بنیاد تعاون

باشگاه خبرنگاران

باشگاه آذربایجان شرقی

باشگاه آذربایجان غربی

باشگاه اردبیل

باشگاه اصفهان

باشگاه البرز

باشگاه ایلام

باشگاه بوشهر

باشگاه تهران

باشگاه تهران بزرگ

باشگاه چهارمحال و بختیاری

باشگاه خراسان جنوبی

باشگاه خراسان رضوی

باشگاه خراسان شمالی

باشگاه خوزستان

باشگاه زنجان

باشگاه سمنان

باشگاه سیستان و بلوچستان

باشگاه فارس

باشگاه قزوین

باشگاه کردستان

باشگاه قم

باشگاه کرمان

باشگاه کرمانشاه

باشگاه کهگیلویه و بویراحمد

باشگاه گلستان

باشگاه گیلان

باشگاه لرستان

باشگاه مازندران

باشگاه مرکزی

باشگاه هرمزگان

باشگاه همدان

باشگاه یزد

رزمایش اقتدار عاشورایی

هنرمندان

سازندگی

سازمان ورزش

فرهنگی و هنری

وزارت صمت

وزارت نفت

وزارت ارتباطات

وزارت دفاع

وزارت نیرو

وزارت آموزش و پرورش

وزارت جهاد کشاورزی

وزارت مسکن و شهرسازی

وزارت اقتصاد و دارایی

سازمان انرژی اتمی

سازمان آتش نشانی

بسیج صدا و سیما

صفحات داخلی

يکشنبه ۰۶ خرداد ۱۴۰۳ - 26 May 2024
آیین تکریم و معارفه جانشین فرماندهی و معاون هماهنگ کننده سپاه امام رضا علیه السلام با حضور سردار سید هاشم غیاثی فرمانده سپاه امام رضا علیه السلام و مدیران ارشد سپاه برگزار شد.
کد خبر: ۹۴۵۱۴۹۳
|
۲۵ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۳:۴۲

به گزارش خبرگزاری بسیج استان خراسان رضوی، سردار سرتیپ پاسدار سید هاشم غیاثی فرمانده سپاه امام رضا علیه السلام در مراسم تکریم و معارفه جانشین و معاون هماهنگ کننده سپاه امام رضا علیه السلام با گرامیداشت ایام ماه محرم و شهادت حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام و یاران وفادارشان گفت: امیدواریم با تاسی از عاشورا و روزهای ماه محرم به عنوان پاسدار عاشورائی عمل بکنیم. ما معتقد هستیم عاشورا تا قیامت ادامه خواهد داشت. باید به شکلی عمل کنیم که خود را در اردوگاه امام حسین علیه السلام ببینیم.

 

سردار غیاثی افزود: امروز اقامه عزای با معرفت را از خداوند متعال بخواهیم چرا که عزاداری بی معرفت باعث لطمه به نام اهل بیت می شود. گاهی در این ایام ما به سر و سینه می زنیم ولی متاسفانه در زندگی فردی و اجتماعی خود از اهداف کربلا دور هستیم.

 

سردار غیاثی ادامه داد: ماه محرم ماه روشنگری و تبیین است. از مهمترین دستاورد ها و کارکردهای ماه محرم تربیت شیعه تراز در عصر ظهور، مانند شهید حاج قاسم سلیمانی است. شيعيانی که در مکتب اهل بیت علیهم السلام رشد کردند و امروز الگوی جوانان ما هستند. 

 

فرمانده سپاه امام رضا علیه السلام گفت: از جمله مهمترین اهداف قیام امام حسین علیه السلام احیا فریضه امر به معروف و نهی از منکر است. همانطور که رهبر معظم انقلاب اسلامی نیز فرمودند، در حال حاضر بزرگترین معروف، حفظ نظام و انقلاب اسلامی است. 

 

سردار غیاثی بیان داشت: این رزق بزرگی است که خداوند متعال پاسداری از انقلاب و دستاوردهای آن را براساس قانون نصیب ما کرده است که بتوانیم از بزرگترین معروف یعنی حفظ نظام جمهوری اسلامی ایران حراست و پاسداری بکنیم. ما معتقد هستیم جدال حق و باطل دائمی است. ما چون در مبانی با استکبار جهانی مشکل داریم هیچ گاه در یک نقطه به اشتراک نخواهیم رسید. چون آن ها و دشمنان این نظام، اسلام ناب را نشانه گرفته اند. 

 

سردار غیاثی خاطرنشان کرد: هر روزی که می گذرد توطئه های دشمن بیشتر می شود. خدا را شاکریم که همیشه شرایط ما رو به جلو بوده است. باید هوشمندانه در راه پاسداری از انقلاب گام برداریم. پاسدار انقلاب بودن برای ما یک فرصت است. باید از خود مراقبت کنیم و تلاش مخلصانه را سرلوحه اعمال خود قرار بدهیم. انسانی می تواند در مقابل هجمه ها پایداری کند که از تقوای لازم برخوردار باشد. باید همیشه خداوند را ناظر بر اعمال خود بدانیم. 

 

فرمانده سپاه امام رضا علیه السلام اظهار داشت : باید همواره آمادگی های خودمان را بالا ببریم. ما نباید اراده دشمن را بپذیریم. ما دو راه بیشتر نداریم یا قدرتمند و قوی باشیم و یا اراده دشمن را بپذیریم امروز بحمدالله قدرتمند و قوی هستیم و با وجود هجمه های دشمن از اقتدار امنیتی برخوردار داریم که این را مدیون راهبریهای ولایت فقیه می دانیم.

 

 وی افزود: ما باید نعمت ولی فقیه را قدر بدانیم. به علت وجود و حضور ولی فقیه است که انقلاب ما مسیرش را به درستی طی می‌کند. 

 

در این مراسم سردار سرتیپ دوم پاسدار علی اکبر افراسیابی به سمت جانشینی فرماندهی سپاه امام رضا علیه السلام و سرهنگ پاسدار محمد ابراهیم اصلی به سمت معاون هماهنگ کننده سپاه امام رضا علیه السلام معرفی شدند.

 

ارسال نظرات